Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megtettem!
Szia! NEM! Perszehogy, csak nyugodtan!
Hali!
Dorina jelölhetlek iwiwen?
Ott az 10 pont! És az iwiwen nézted milyen cukin fogalmaztam?

Tippelek! Etelka?
(nem próbálom meg nélküled )
Meg ne próbáld nélkülem!

Ja, egyébként Boldog Névnapot! Rájössz? Ha nem, irány iwiw üzwnőfal!
Blue MSN?
kitolod,oldaltámaszon megfordítod,és visszatolod?ez is fordulás!és költségkímélő
Az időről csak annyit: mi az a hó? Mi az, hogy felhő? Blue szerint itt az van, de én nem látom. Gyönyörű verőfényes napsütés van, +3-4 fokkal. Azon gondolkodom, hogy kéne egyet fordulni a mocival!
Bigman!

Megkérnélek rá, hogy csinálj a bukócsőről pár közelit...sok szemszögből......majd ha kész akkor küld el légyszíves nekem

Előre is kösz
Holnap lesz az évfordulója:-)
Hali !

Köszi az infót ez is valami,egyébként már feltérképeztem Márianosztra környékén van .
Nem síelős téma lesz hanem ha igaz akkor a nyáron (valamikor ) motoros bevetés alkalmával idelátogatás.

Köszi mégegyszer.

Egyébként milyen az idő felétek ? Nálunk hó van de nincs hideg olvad ráadásúl.
Na pááá majd este benézek ide .
És mi van az idei Rám-szakadékkal?
Monnyuk, én sem házilagos megoldásra gondoltam, pont az általad felvázolt problémák miatt. Igazából senkinél sem férnénk el, ahhoz túl nagy a létszám. Legalábbis nagyon remélem, hogy így lenne!
amúgy egész jól fel van szerelve ahogy láttam. van rajta még kis lakat is.
persze, majd ha vééletlenül megint meglátom, balkézzel előhalászom a hasalós motoromon menés közben a telót, az akkora ujjú télikesztyűmben amekora a fél billentyűzet előhozom a fényképezőt, és leveszem több szögböl, oksa?
FÉNYKÉPET!
Tessék!

4-5-6
az időpont, már csak ki kell találni a tutit!
van egy futáre itt, akinek kétharmad magasságban le van vágva a kuka, és a felső része a doboza topcase-módjára felrakva. jó kis zöld. na az állat!
JA...szervezkedésben mint mondtottam előttetek a pálya.................
Lehet gyakorolni:-))))))
És már itt is vagyok:-))))
Igen még meló van.....vagyis kb 1 óra 43 percig még itt lézengek:-)

pótszilveszter?
Hogy öszinte legyek már minden le volt a sárkánnyal zsírozva.......azt eszembe jutott az évednyitó és az "évadzáró"........a kis Blue Lak meg nem laktanya, szóval heringes doboz lenne belőle, ami nem kényelmes senkinek.
Ráadásul ebben a tervben csak egy "Hozz kaját, piát és Svédasztalt ülünk"........azt este pápá......

És eleve nem pótszilveszter hanem előszilveszter.....................
szóval Én le is mondtam róla, hiszen 80nm-en nem férne el a banda.

meg idén már nem is nagyon van 2 napom egyben..................vagy nem nagyon - hanem sehogy:-(((((

Szilveszterkor munka...................

ellenben január 4-5-6 hosszúpihi................ha oda valaki feldob valamit akkor megpróbálok ott lenni...........akár ottalvós , hálózsákos party is jöhet mert már nekem is hiányzik a mocskos kis szátok:-))) - és ugye szilveszter után 1 hétel szokott lenni a pótszilveszter:-)
Hát azért van ott egy-két drágább szerkezet is!
:D

Valami azt súgja, hogy ez csak ökörködő motor mindegyiknek, amit nem sajnálnak... és otthon áll a zsír paripa. Eszementek, az biztos!
A postaláda se kutya!
Marhák:-)))))))

De eza túradoboz tetszik:-) Hogy nézne ki a Banditán?