Az időről csak annyit: mi az a hó? Mi az, hogy felhő? Blue szerint itt az van, de én nem látom. Gyönyörű verőfényes napsütés van, +3-4 fokkal. Azon gondolkodom, hogy kéne egyet fordulni a mocival!
Köszi az infót ez is valami,egyébként már feltérképeztem Márianosztra környékén van .
Nem síelős téma lesz hanem ha igaz akkor a nyáron (valamikor ) motoros bevetés alkalmával idelátogatás.
Köszi mégegyszer.
Egyébként milyen az idő felétek ? Nálunk hó van de nincs hideg olvad ráadásúl.
Na pááá majd este benézek ide .
Monnyuk, én sem házilagos megoldásra gondoltam, pont az általad felvázolt problémák miatt. Igazából senkinél sem férnénk el, ahhoz túl nagy a létszám. Legalábbis nagyon remélem, hogy így lenne!
persze, majd ha vééletlenül megint meglátom, balkézzel előhalászom a hasalós motoromon menés közben a telót, az akkora ujjú télikesztyűmben amekora a fél billentyűzet előhozom a fényképezőt, és leveszem több szögböl, oksa?
És már itt is vagyok:-))))
Igen még meló van.....vagyis kb 1 óra 43 percig még itt lézengek:-)
pótszilveszter?
Hogy öszinte legyek már minden le volt a sárkánnyal zsírozva.......azt eszembe jutott az évednyitó és az "évadzáró"........a kis Blue Lak meg nem laktanya, szóval heringes doboz lenne belőle, ami nem kényelmes senkinek.
Ráadásul ebben a tervben csak egy "Hozz kaját, piát és Svédasztalt ülünk"........azt este pápá......
És eleve nem pótszilveszter hanem előszilveszter.....................
szóval Én le is mondtam róla, hiszen 80nm-en nem férne el a banda.
meg idén már nem is nagyon van 2 napom egyben..................vagy nem nagyon - hanem sehogy:-(((((
Szilveszterkor munka...................
ellenben január 4-5-6 hosszúpihi................ha oda valaki feldob valamit akkor megpróbálok ott lenni...........akár ottalvós , hálózsákos party is jöhet mert már nekem is hiányzik a mocskos kis szátok:-))) - és ugye szilveszter után 1 hétel szokott lenni a pótszilveszter:-)
Dorina jelölhetlek iwiwen?
Tippelek! Etelka?
(nem próbálom meg nélküled )
Ja, egyébként Boldog Névnapot! Rájössz? Ha nem, irány iwiw üzwnőfal!
Megkérnélek rá, hogy csinálj a bukócsőről pár közelit...sok szemszögből......majd ha kész akkor küld el légyszíves nekem
Előre is kösz
Köszi az infót ez is valami,egyébként már feltérképeztem Márianosztra környékén van .
Nem síelős téma lesz hanem ha igaz akkor a nyáron (valamikor ) motoros bevetés alkalmával idelátogatás.
Köszi mégegyszer.
Egyébként milyen az idő felétek ? Nálunk hó van de nincs hideg olvad ráadásúl.
Na pááá majd este benézek ide .
4-5-6
az időpont, már csak ki kell találni a tutit!
Lehet gyakorolni:-))))))
Igen még meló van.....vagyis kb 1 óra 43 percig még itt lézengek:-)
pótszilveszter?
Hogy öszinte legyek már minden le volt a sárkánnyal zsírozva.......azt eszembe jutott az évednyitó és az "évadzáró"........a kis Blue Lak meg nem laktanya, szóval heringes doboz lenne belőle, ami nem kényelmes senkinek.
Ráadásul ebben a tervben csak egy "Hozz kaját, piát és Svédasztalt ülünk"........azt este pápá......
És eleve nem pótszilveszter hanem előszilveszter.....................
szóval Én le is mondtam róla, hiszen 80nm-en nem férne el a banda.
meg idén már nem is nagyon van 2 napom egyben..................vagy nem nagyon - hanem sehogy:-(((((
Szilveszterkor munka...................
ellenben január 4-5-6 hosszúpihi................ha oda valaki feldob valamit akkor megpróbálok ott lenni...........akár ottalvós , hálózsákos party is jöhet mert már nekem is hiányzik a mocskos kis szátok:-))) - és ugye szilveszter után 1 hétel szokott lenni a pótszilveszter:-)
Valami azt súgja, hogy ez csak ökörködő motor mindegyiknek, amit nem sajnálnak... és otthon áll a zsír paripa. Eszementek, az biztos!
De eza túradoboz tetszik:-) Hogy nézne ki a Banditán?