És mutattad a suzukisoknak? Mert ez esetben nem kizárt, hogy indokolt lenne méltányossági alapon, hogy ők állják a költségeket, vagy a költségek egy részét, például az alkatrészt, vagy legalább valami kedvezményt igazán adhatnának rá... És nem kizárt, hogy ha jó környezetben hallják az infót, még hajlandóak is rá....
Majd elmesélem este,így is szét vág az ideg,dehát azt a legegyszerűbb mondani,hogy nem rendeltetés szerű használat!
Azért mert 200zal kerózok,de akkor miért a hatodik?miért nem a többi?
Ennyi,mjad megoldom tavaszig!
Megyek enni,üdv mindenkinek
Gondolom a kapcsolókörmök koptak el, nem a fogaskerék.... MErthát ha az kap olajat, akkor maximum hangosodik, de hogy annyira elkopjon, hogy használhatatlan legyen, nem valószínű... A kapcsókörmöknél ezért lehet... PLáne ha kuplung nélkül váltanak....
és már nem garis? pah.. nemtom, aztmondják ezek a kisik szétmennek, nekem meg lassan 50ezer van benne, és sejtheted hogy nem havi egyszer forog 17.000-et... de sajnálom hogy szívsz.. nem si értem, egy új motor..
Gyurcsány apja visszaeső tolvaj volt
2007.12.12 06:00
Magyar Nemzet
Gyurcsány Ferenc kormányfő édesapja több alkalommal is ült börtönben lopásért - ezt támasztják alá a New York Polgári Kör honlapján található a dokumentumok. Az iratok tanúsága szerint idősebb Gyurcsány Ferencet 1979. november 19-én a Pápai Járásbíróság mint különös visszaesőt egyrendbeli lopásért és egyrendbeli kisebb értékre elkövetett lopásért 11 hónapi szabadságvesztésre ítélte, és két évre eltiltotta a közügyektől.
A tesztmotorban is,de abban csak 25.000van
Azért mert 200zal kerózok,de akkor miért a hatodik?miért nem a többi?
Ennyi,mjad megoldom tavaszig!
Megyek enni,üdv mindenkinek
csárlájt
Semmit,elment a hatodik,44.500kmnél
Nagy igénybevételnek lett kitéve,keró,pályázás,dinamikus motorzás,de nem tönkretétel
2007.12.12 06:00
Magyar Nemzet
Gyurcsány Ferenc kormányfő édesapja több alkalommal is ült börtönben lopásért - ezt támasztják alá a New York Polgári Kör honlapján található a dokumentumok. Az iratok tanúsága szerint idősebb Gyurcsány Ferencet 1979. november 19-én a Pápai Járásbíróság mint különös visszaesőt egyrendbeli lopásért és egyrendbeli kisebb értékre elkövetett lopásért 11 hónapi szabadságvesztésre ítélte, és két évre eltiltotta a közügyektől.
Monnyuk nem tetszik. Bocs.
A hátsó kerék nagyon nem, aszíne a másik baj...