Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pici-R !

Boldog Szülinapot!
Nagyon helyes! Mi is ezt szeretnénk, csak anyagi korlátok is vannak sajna... De természetesen megyünk mindenhova a lehetőségeken belül!

De a MEGA COOL II-t kihagyjuk, szerintem oda nem utazunk el...
Bocsi!
szőrösmacigolyón
Mi az, hogy akár!?

Akár szőröcmacigolyónisrúghatlak! és ilyenleszazarcod!

Nekema 2008-as tervem!

Mindenhová el akarok menni, kevesebbet akarok dolgozni,még ha leégek is mint a kerácsonyfa!
Sok a pótolnivalóm és rövid az élet!
Azaz jó reggelt, akinek még az van...
Szép napokat népek!
Akár...
Öreg néne őzikéje?
Nekem ez a terv 2008-ra:

Őrség
Ewing Farm
Mega Cool II
és talán egy nagy túra

és 2-3 egynapos

Ennyire fussa majd.
Húzd meg...!
Azért csak beletekeretem azt a 9000 km-t a GS-be.
No, de megállj... autóval megyek többet majd az esSO rezidenciára...
Nálad a havi egy az fejlődés! Tavaly még annyit sem voltál! Nem számítva persze a Mikulásról elnevezett felmagasztosult, vízzel körülvett nevű települést! (neszeneked)
Kötözködünk? Kötözködünk?

Akkor én is ! Milyen reggel? Lassan dél lesz!
A spórolás mindenhol fáj, tehát helyesen: mindenki ott spórol, ahol LEGKEVÉSBÉ fáj!
Csöcs Zsoké!
No, ez amitől elcsöppenek.... Majd egyszer megmotorozom azt a vidéket... mindet.
Egyelőre "lekvárosüveg"...

Jövőre én is csak havi egy túrát tudok vállani. Hiszen "házasodom"... azaz, otthont teremtek Macinak.
Jó reggelt!

Roland, hanyagold már a hosszú ó-t, egy kicsit sokszor nyomkodod.
Bocs, csak ilyen korán reggel biztos háklis vagyok erre. Peace.

Amúgy igazatok van, mindenki ott spórol, ahol nem fáj.

Úgy tűnik a nyáron elmegyünk Skandináv túrára, ami sok píz, sok szabi, úgyhogy nem tudom, mennyi motorozás lesz.
Merthogy autóval megyünk. De azt hiszem felejthetetlen élmény egy ilyen.

Csak vessetek pár pillantást ezekre a motoros túrákra:

norkapp túra
tura2
frj túra

Piet Te most szívatsz vagy nem érted?

Kevés helyet?

Jó akkor tessék.....
Nézd meg egy nap alatt a Csillag erődőt Komáromban, Győrt, Hédervárat, Kőszeget, Jákot...........És ez csak 5 helyszín
Én meg be se merem rakni, mert lehet, annál rosszabb lesz!
Lekváros üveg kívülről nyalogatása....
Amit mondtam ahhoz nem nagyon látok ellentmondást a te leírásodba.(4 pontod)
Én kizárolag 1 napos mocizásokba gondolkodom- de ugye ez az én egyéni problémám. Egyébként üzleti utra is csak 1 naposra megyek Magyarországon mert, bárhonnan vissza lehet érni Bp-re (a szállás költségéről nem is beszélve).
Kevés helyen láttam, mint turista ,annyit amit nem lehetett volna megnézni egy nap alatt.
Én nem vonom meg magam:-))))

Beteszek egy AKMT DVD-t......brümmögök, és dőlök a fotellal a kanyarban:-))))))
Elszomorítasz, főnök! Jó, OK, tudom, hogy más egyéb is van az AKMT-n kívül (pénz, idő, stb), de valahogy mégsem "tetszik", amiket írsz.
Azt is tudom, hogy nem lehet mindig, mindenki ott a túrákon, de én mégis erre vágyom! Nekem igenis hiányzik, aki nincs ott. És ne írd, hogy nem vagy boss, mert bizony ha tetszik, ha nem, az vagy. Mondhatni, Te vagy a cement, aki összefogja a betont.

Ajjaj, mi lesz itt még tavaszig! Megvonási tünetek....!
És akkor a bilzás is ugy lehet mint idén volt......
Vagyis reggelről megyek majd - ls másnap megyek vissza a melóba..........

esSOnál ez megoldható, de Eger már egy kicsit messzebb van, feltéve ha szükséges egy KARTELL tag jelenléte az olajbiznicnél:-))))
No meg az Öreg néni őzikéje Projectnél.............
De az majd alakul.......
És ha belegondol bárki akkor az időmet már el is tervezgettem........................De ezt is leírtam a napokban

Április -
Május - HÉF túra
Június -
Augusztus - Ausztria

Szóval marad 2 hétvégém...............
Ebből az egyik Nyusziék Őrsége lesz remélhetőleg, a másik pedig Baja, ahol eshetőség szerint a szombati nap megejtjük a Horvát 2 vártúrát
Piet!

Ismét fáradt vagyok (Most jöttem haza nemrég - és este megyek vissza ráadásul), de épp a napokban ecseteltem és ecsetelték a srácok a témát. De mivel már tök mindegy CSAK NEKED, csak most újra elmagyarázom

1., Mindenütt valóban nem voltam.........
2., 2x ugyan oda csak KIVÉTELES esetben megyek (pl faragott bácsi csárda:-))) vagy a Csillagvár-os Gulyásleves Lángossal......no ezzek 2008-ban is meglesznek!
3., a nép nagyobik fele az 1 napos túrákat szereti főleg - ami érthető, hiszen az mindenkinek belefér - de sajnos ami 1 napos túra távolságba van - és van értelme is - az nekem már tényleg MIND megvolt....
Lásd az MO térképem....
4., Nagyobb motorra váltottam ami annyiba ÚJ, hogy 1 tankkal többe kerül......hiszen a Gs-re 20054-et fizettem erre pedig jelenleg az átlag 25.000ft (az első csekk 23 volt, a mostani 27 volt) Ellenben ugye mint mondtam nem kell fesszabályzó, rugó, olaj.....stb

Itt a lényeg a lelki kipurcanás főleg - mivel nekem az utolsó Pilisi túra nem volt poénos.........
Én nem szeretem, fárasztó és számomra unalmas az olyan "túra" ahol 200km egy egész nap........
rá pár napra 500-at toltam le ElBandittal és még motort is szereltünk.....és össze-vissza mentünk.

De ha nem érted miről beszélek akkor szervez egy túrát.....ahol hirtelen megjelenik annyi ember mint pl a pilisin (mennyi volt? 30 motor? több?).....és viseld a válladon azt a lelki terhet mikor sorra jönnek oda hozzád hogy MIKOR INDULUNK MÁR? De nem tudsz indulni, hiszen a nép egyik fele már menne, a másik fele még eszik, és vannak még olyanok is akik még csak akkor kerülnek a pultos néni elé.......
PL Üvegtigris...... 2 személyes kávéfőző.....és vagy 20-an akartunk KV-t inni......
Egy kávé lefőzése 3 perc......20 adagé 30 perc......ÉS CSAK KÁVÉT ITTUNK ami 20 SECUNDUM.....

Akkor visszakanyarodok az 1 naposra.....
Nekem annyira nem éri meg és nemis szeretem....miért?
Vegyük példának az Őrséget...........

Elmész 6x mire mindent megnézzel? hiszen oda-vissza egy fél nap...........
Én inkább elmegyek 2-3 napra és egy KÖRBEN megnézek mindent igy megsporoltam 5 oda-vissza menetet vagyis közel 2-3000km benzinpénzt.

Szóval
a., eleve kevesebb jutt MINDENKINEK manapság benzinre....főleg ha más tervei is vannak
b., Sajna a sárkány melója az eyémhez igazodik, vagyis mikor Én itthon vagyok Ő dologozik és ugye igy már ritka az amikor szabad vagyok..........hiszen az hogy szabadnapos vagyok, még nem azt jelenti hogy szabad is.
c., Szervezek majd Én is.....de idén előtérbe helyezem azt, hogy csak elmegyek..........Nem vagyok ÁSZ, nem vagyok FÖNÖK......amit Én csináltam/csinálok azt bárki megtudja tenni.

De hogy fixet is mondjak:
Éjjel nézegettem a nyári terveimet......
Montenegróba akartam amugy menni - de sajnos nem épp FIX és jó dologkat olvastam.......főleg kemping részben. Az olvasat alapján elég NOMÁD körülmények vannak amik engem nem érdekelnek, hiszen nem zavar ha nem tudok zuhanyzni.....mikor előttem a tenger (max nem kell só kérnem senkitől, csak megdörzsölöm magam).......DE sajnos ha megyek az ugye nem titkos....és ha jönnek velem akkor ott már felelőséggel kell lennem másra és ugye ami nekem nem gond, az lehet hogy másnak már igen.....
Szóval Montenegró meg lesz ejtve, csak fejlődjenek még egy kicsit........

A tengerpartot egy kicsit unom, hiszen ott ne lehet mit csinálni, csak ülni a parton meg költeni a pénzt.......

Szóval 2008 NYÁRI TÚRA: AUSZTRIA.....Grosslockner, Sasfészek, Hohenwerfen....stb
Hasonlóan a 2007-hez ez SÁTRAS buli.........és 7-8 nap a terv
Lángos, talponálló, oszt hali!

Nyammmmmmm.
Hmmm... Mi az a pizza? Mi az, hogy étterem?
Na ja , hamár te se szervezel sok gurulást akkor ki?
Azt is értem hogy te már szinte mindenütt voltál, minek menjél megint mindenhova.(tudom az jön hogy még van 100 hely ahol nem voltam)
Lehet hogy kár volt nagyobb motorra váltanod?- igy keveseb jut motorozásra Tudom ez minőségü külömbség.
Étterem: néha elviszem a kis családomat, a pincéreket azzal akasztom ki, hogy nem kérünk üditőt,csak kaját- viszont a kocsiban mindig van mit inni.