Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azaz. csodálkoztam is hogy senki nem reagálja itt le...
Arról beszélek, hogy amiért imádjuk Görögországot a jóidő, nyüzsi, fürdés az nincs.
Az a 10-15 fok meg csak a néhány szigeten van Rodosz, Mykonos stb. A többi helyen pedig 5 fok van ,ami nem nagy külömbség, max egy vastagabb kabátot jelent mint itt.
Szép a Balaton is télen, de max egy kis kirándulás erejéig.
Én 4,5 évet voltam Görögországban(Thessalonikiben), a tél olyan volt mint nálunk az előző tél.Az igaz hogy még mindig jobb mint a mostani.
Egyébként egy ottani országjárásra nem lenne rossz az idő az bizti.
a balcsi szeirntem a legideálisabb, nyár nyüzsi, tél nyugi, ősz/tavasz normális
Jaja. az egyik 30 palancsintát sütött, a másik pedig fokhagymakrémlevest.
Nekem tetszik a Balcsi télen, és a 10-15 fok sokkal több mint a mai 0 fok. Szóval nem értem miről beszélsz.
Igen én is elmélkedtem rajta!
Két Nyúl van?
Megnyugtatlak ilyenkor Görögország nagy csalódást okozna. A száraszföldi részen ott is csak 2-5 fok van és az üdülöhelyek ugyan olyan lehangolok mint a Balaton oktoberban .És a szigeteken most 10-15 fok van, szoval az se strandidő
Főleg tegnap este, mikor épp főztem, telefonon beszéltünk, és közben ott voltem előttetek!
Amúgy pirítós, és reszelt sajt...
Nyúl!

Egy olyan pólót azonnal szerezz be!
Tényleg, mivel eszed?
Pirított zsemlekockával?
Éreztem az illatát,hisz elég közel vagy!
hát az érzés kölcsönös, most lesz 1 és utána még 2, sajna az egyik szigó... kemény csoki lesz.
Ugye milyen édi!? Azonnal lefényképeztem, mikor megláttam.
Csak 4 vizsgám lesz, az is mind januárban! Addig pihenhetek! És tanulhatok...
Miből gondoltad? te egy varázsló vagy! (főhajtós szmájli)
mindenképpen! olyan szept eleje tökéletes lenne...
pláne, ha alig van vizsgád, mert annyira ügyes voltál, hogy megajánlott jegyekez is szereztél.
Nyussz! Nézd csak, milyen pólója van a szobatársamnak...
Én is pont tegnap néztem, hogy GRben ilyenkor is milyen szép idő van... Én nem bírom ezt a hideget...
Főiskolás... És már itthon vagyok, egészen januárig! Csodálatos ez a vizsgaidőszak!
Ez jó hír! De azért csak óvatosban futkározz! a családnak is!
Jó étvágyat!
Fokhagymaleves?
Várjuk meg a motoros időt, mert én is megyek!