"Én a ultra brutál csóró kategória vagyok....... eddig a legdrágább szállás 3000ft volt, de itt már követeltem a reggelit is:-)))))"
Ezzel azt szeretem volna prezentálni, hogy ENNYI és nem több..........
Vagyis ha nem találok szállást ennyiért akkor sátorozás.........
De ugye lassan a sátorárak is közelítenek erre, hiszen nyáron 11-13 eurókat fizettünk a kempingekben ami ugye majdnem 3000ft.......
Táska?
Én dobozpárti vagyok, de az tény hogy nyáron a mocin volt egy PLUSZ utazótáska tele konzervekkel, rroassonnal, goffryval, lekvárral, kávéval.........Én is inkább megveszem idehaza (ismert mínőség) és nem költök kint csak pl Tej, kenyér.........
Aki meg megszól? Hát tegye és legyen boldog hogy neki futja éttermezni.....
Csak egy PL.....
Bohinj-tó, Zlatorog kemping........
Dorcsival meg a többiekkel beültünk, rendeltem egy Pizzát meg egy kólát és fizetem 15 eurót......
Na erre nekem nem telik..............
1 hét alatt ezért ettem 2 pizzát és az utolsó nap egy Lasagnia-t Klagenfurtban........
A kérdésedre.........
Felőlem:-))))
Amugy ha olyan a hely Én mindig feldobom a kérdést, hiszen most az a plusz 30 perc nem oszt nem szoroz.....
A gond ezzel annyi hogy ha 2x mész rajta akkor csak megy az idő.........és általában így is mindig azon sírnak a többiek hogy haladjunk:-)))))
Na meg mi van ha pont akkor szállsz el? Akkor még ember sincs veled, hiszen lehet hogy egyedül mész még egy kört.........
De mint mondottam ez csak általános dolog, mert idén 1-2 körön kívül Én nem szervezek semmit......
Szépen lógatom a lábam és inkább csak mint vendég leszek jelen.
sajna se időm, se pénzem most szervezkedni - így amit GARANTÁLTAN tudok
Május: viszem a sárkányt X-HÉF túrára, ami szigorúan 1 motoros túra
Június: 1 hetes túra - ami még nagyon billeg
És ennyi...........
Ja.... meg július/augusztus környékén van betervezve egy családi hétvége/hét Baján....... ahova Én viszem a cummót, a csajok meg jönnek vonattal.
A kérdésem ezzel kapcsolatban csak annnyi,hogy mi a fene jó abban hogy leégetem (füstöltetetm ) a gumit ? Lehet maradi vagyok ? Én nem találok benne semmi élvezetet.
Na ja , ilyenért éngem is szoltak meg, mégpedig a csóró haverom
A tanktáska általában nálam is ott van és félliter viz, meg amiket te is mondtál. És 200Ft-os szodaviz helyett inkább veszek fagyit . És a viz még a bogarak ellen is jó a plexire.
Én is. Sátam is van.
Bárkivel megosztóm,csak legyen huncut leány. .
Engem már szoltak meg amiat, hogy mindig táskával motórozok.
Kérdezi.-Miért.
Mondom.-Ücsi-csoki-szenyó.
Mo
ndja.-Ha kel majd veszel.
Mondom.-sporolók.
Ere ő.-
1 kérdés.
És ha pipilni kel akorse lehet megálni előbb mint a megbeszélt. .
Vagy ha nagyon bejőn 1 kanyargós rész mehetek rajta még 1-et.
1-őre mindig ovatós vagyók.
Na ilyentől nem szoktam megsértődni,csak mínősíteni!
De akkor mi van,ha egy hölgyel így beszélek?Akkor bunkó vagyok?
A női egyenjogúság nekik mindent szabad
Valami ilyesmi volt
"Egy öreg bármikor lehet vagány, de egy vagány sose lesz öreg"
Építő jellegü hozzáállás! Én is ezt vallom