Szóval akkor most amire Erik gondolt: Utald át a zsét a számlámra. Mi Erikkel kihúzzuk a nyerőt. A tizedéből kiküldjük a főnit, h fényképezzen. A maradékból mi ketten elmegyünk Nyuszihoz, Mocicahhoz, Nakedlányhoz, és a fórumba bemutatunk a macinak
Jól értem? Én fizessek be 20k-t, hogy Gipsz Jakab elmehessen motorozni, amiről majd olvashatok a megvásárolt újságokból?
Csak azért vagyok ennyire érthetetlen, mert szinte nem is akarom felfogni, hogy ilyen piramisjátékba akarnak belevenni! Megáll az eszem!
Ez kb. úgy néz ki itt a számlaszám (om) ide pengesd be a lóvét és amikor összejött a lé akkor pedig csáá. Jól bevett szokások egyike.És sajnálattal közöljök,hogy a gép sajnos nem ötn választotta ki erre az útra de köszönjük a szíves hozzájárulás és a támogatást.
Motoros-piramis!
Soha sehova nem mennék kisorsolt idegenekkel, főleg nem a világ végére!
Az ötlet azonban nem rossz, akár meg is valósíthatö, modjuk egy zártabb ismerős körben, akár a mienkben is.
Nagyon sokan közülünk, dédelgetett álma, hogy eljusson motorral olyan helyekre, ami számára elérhetetlennek tűnik…
De ez most megvalósíthatóvá válhat !
Hogy hogyan !?
Azok a Motoros Társak akik részt szeretnének venni egy ilyen Kontinens túrán azoknak nincs más dolguk, mint jelentkezni.
Akik jelentkeznek azok automatikusan regisztráltatják magukat és részesei lehetnek az ,, ARANY KONTINENS „ Díjáért !
Minden regisztrált tag hozzá járul egy minimális összeggel, ( Augusztusi indulással 2500.-/ hó, vagy egy összegben 20.000.- forinttal ) ami a kontinens túra költségeit biztosítja.
Természetesen nyitunk egy bankszámlát, ahova a pénzeket lehet utalni és minden jelentkezőnek teljes jogú betekintése lehet, hogy mennyi pénzforrás áll rendelkezésre !
Ebből az összejövő összegből fogjuk kisorsolni azokat a szerencsés regisztrált embereket, akik résztvehetnek a közösen megtervezett túrán.
Ha esetleg valaki nagyobb összeggel kívánja támogatni a … ,, GOLDEN CONTINENT ” túrát, azt szívesen fogadjuk, ill. várunk szponzorokat, befektetőket, ( utazási irodákat, olajipari cégeket, ruházati és felszerelési szaküzletek, importőröket, akik lehetőséget látnak abban, hogy Magyarok a világ körül címmel megmutathassák magukat és természetesen egy kis marketinggel, reklámot csináljunk lapunknak !
Több lehetőség is adódik: vagy több Motoros társunk vesz részt rövidebb, vagy kevesebb Motoros nagyobb Világjáró túrán. Hogy melyik és milyen túra legyen, azt a többség dönti el!
Az Első MOTOROZZ.HU… ,, GOLDEN CONTINENT ” túra nyilvános kihirdetése az évadnyitó motorozz.hu gurulásán Velencén lesz kihirdetve, melyben pontosítva lesz az indulás időpontja is !
A sorsolás és az Első MOTOROZZ.HU… ,, GOLDEN CONTINENT ” Díj, indulás előtt egy hónappal lesz kihirdetve, nyilvános sorsoláson.
A szerencséseket, a Fortuna kegyeltjeiket, ,, GOLDEN CONTINENT ” túra Nyerteseit nyomon fogjuk követni a felkészüléstől a túra végéig és elvárjuk tőlük, hogy a MOTOROZZ:HU lapján és az évadzáró rendezvényén beszámoljanak élményeikről, tapasztalataikról, úgy, mint szóban, mint képekben !
Remélem felkeltettem az érdeklődéseteket!
Várom mindenki ötleteit, jó tanácsait, esetleges tapasztalatait.
Együtt, Egymásért minden cél megvalósítható !
Sok sikert és Jó szerencsét kívánok mindenkinek !
Nos szerintem ez úgy néz ki,hogy dobj be 20 ezret és ha mázlid van akkor te ( is ) mész ha nem akkor pedig így jártál.
A másik meg lehúzás lehtősége áll fenn.
Igazad van! Én úgyse veszem maga mra!
Beindítottam! 3 hét után. pöccröff. 22060-as hsz. ÉN HOLNAP MEGYEK! bár holnapután újra marad a kicsi 50ccm-es(amivel persze sokkal több ótót előztem/kerültem meg mint itt mindannyiunk összesen a GS-el). Akárki akármit is mond: Lehet pest, lehet 50ccm, lehet egyszámjegyű, és gs: NAON nem szeretem a balomon a zótót! Később kibővítem a mondatot az M5-ös pályával is!
ERIK! TEDDY! Alszasztok?
te, Maci. most tényleg. nem vagyok vindisgrécz. de mostakkor mi is van? NŐSÜLSZ? MIKOR? Jövünk legénybúcsúztatni ?
no azért ne felejtsük ez a "legfőbb" MAGYAR közmondásrészletet: "...van az a pénz..."
Szal akkor te gyűjtöd, én csajozok, a főni fényképez, esSo megnyugszik stb.
Mi kell ennél több? (kecske káposzta, stb)
De tudod - e ,hogy mi a legnagyobb korrupció ?
- Amiből kihagynak.
pfúj de .... gondolatok
Csak azért vagyok ennyire érthetetlen, mert szinte nem is akarom felfogni, hogy ilyen piramisjátékba akarnak belevenni! Megáll az eszem!
Soha sehova nem mennék kisorsolt idegenekkel, főleg nem a világ végére!
Az ötlet azonban nem rossz, akár meg is valósíthatö, modjuk egy zártabb ismerős körben, akár a mienkben is.
Ezt olvassáttok el érdemes a Motorozz hu-ról vágtam ki gondoltam megosztom veletek.
I.MOTOROZZ.HU… ,,GOLDEN CONTINENT ”
(Vaslovas, 2007-12-10 18:00:01)
Kedves Motoros Társak, Tisztelt Olvasók !
Nagyon sokan közülünk, dédelgetett álma, hogy eljusson motorral olyan helyekre, ami számára elérhetetlennek tűnik…
De ez most megvalósíthatóvá válhat !
Hogy hogyan !?
Azok a Motoros Társak akik részt szeretnének venni egy ilyen Kontinens túrán azoknak nincs más dolguk, mint jelentkezni.
Akik jelentkeznek azok automatikusan regisztráltatják magukat és részesei lehetnek az ,, ARANY KONTINENS „ Díjáért !
Minden regisztrált tag hozzá járul egy minimális összeggel, ( Augusztusi indulással 2500.-/ hó, vagy egy összegben 20.000.- forinttal ) ami a kontinens túra költségeit biztosítja.
Természetesen nyitunk egy bankszámlát, ahova a pénzeket lehet utalni és minden jelentkezőnek teljes jogú betekintése lehet, hogy mennyi pénzforrás áll rendelkezésre !
Ebből az összejövő összegből fogjuk kisorsolni azokat a szerencsés regisztrált embereket, akik résztvehetnek a közösen megtervezett túrán.
Ha esetleg valaki nagyobb összeggel kívánja támogatni a … ,, GOLDEN CONTINENT ” túrát, azt szívesen fogadjuk, ill. várunk szponzorokat, befektetőket, ( utazási irodákat, olajipari cégeket, ruházati és felszerelési szaküzletek, importőröket, akik lehetőséget látnak abban, hogy Magyarok a világ körül címmel megmutathassák magukat és természetesen egy kis marketinggel, reklámot csináljunk lapunknak !
Több lehetőség is adódik: vagy több Motoros társunk vesz részt rövidebb, vagy kevesebb Motoros nagyobb Világjáró túrán. Hogy melyik és milyen túra legyen, azt a többség dönti el!
Az Első MOTOROZZ.HU… ,, GOLDEN CONTINENT ” túra nyilvános kihirdetése az évadnyitó motorozz.hu gurulásán Velencén lesz kihirdetve, melyben pontosítva lesz az indulás időpontja is !
Részvételi feltételek:
- Érvényes jogosítvány
- Műszakilag kifogástalan állapotú motorkerékpár
- Rendezett érvényes motorpapírok
- Nemzetközi zöldkártya
- Kommunikációs hozzáállás (lapoknak, médiáknak)
- Odaadó kitartás
- Videó kamera
- Fényképező
- Túrához megfelelő kreativitás, öltözék, csomagszállítás
A sorsolás és az Első MOTOROZZ.HU… ,, GOLDEN CONTINENT ” Díj, indulás előtt egy hónappal lesz kihirdetve, nyilvános sorsoláson.
A szerencséseket, a Fortuna kegyeltjeiket, ,, GOLDEN CONTINENT ” túra Nyerteseit nyomon fogjuk követni a felkészüléstől a túra végéig és elvárjuk tőlük, hogy a MOTOROZZ:HU lapján és az évadzáró rendezvényén beszámoljanak élményeikről, tapasztalataikról, úgy, mint szóban, mint képekben !
Remélem felkeltettem az érdeklődéseteket!
Várom mindenki ötleteit, jó tanácsait, esetleges tapasztalatait.
Együtt, Egymásért minden cél megvalósítható !
Sok sikert és Jó szerencsét kívánok mindenkinek !
Nos szerintem ez úgy néz ki,hogy dobj be 20 ezret és ha mázlid van akkor te ( is ) mész ha nem akkor pedig így jártál.
A másik meg lehúzás lehtősége áll fenn.
Ez szervezés a javából.
Beindítottam! 3 hét után. pöccröff. 22060-as hsz. ÉN HOLNAP MEGYEK! bár holnapután újra marad a kicsi 50ccm-es(amivel persze sokkal több ótót előztem/kerültem meg mint itt mindannyiunk összesen a GS-el). Akárki akármit is mond: Lehet pest, lehet 50ccm, lehet egyszámjegyű, és gs: NAON nem szeretem a balomon a zótót! Később kibővítem a mondatot az M5-ös pályával is!
ERIK! TEDDY! Alszasztok?
te, Maci. most tényleg. nem vagyok vindisgrécz. de mostakkor mi is van? NŐSÜLSZ? MIKOR? Jövünk legénybúcsúztatni
Kykee: mostakkornincsis GSR-ed? Dorina figyelj!
Maxi rendes Áprilisi kiadású hapsi vagyok.
Nekem csak barátaim vannak. Azt hiszem
Na további szép estét nektek!
Ja, és csak óvatosan az Apukámmal!
Nem vagyok pedofil! Max kicsit türelmetlen
Meg külömmmmben is TE kezdted...Beszóltál!
De milyen jó, hogy ezt itt beszéljük, mikor közben meg MSNezünk!