Jaa, értem, a fogkefe nálam még kimaradt, az az állandó mínuszok előtt lesz asszem . De már megint csupa mocsok szegény Pöfi, le kéne mosni .
Csak azé kérdeztem, mert írtad, hogy balesetes a mancsod és nem nagyon tudsz motorzani, aztán meg később mintha meglebegtetted volna a motorozás lehetőségét, amit meg tudok érteni . Nehogymá csak én menjek 1edül nőneműként motorral, kormánnyal a kezemben .
Amúgy mi a fenét csinált a szerelő (Az enyémen úgy néz ki, kipöff-csere lesz egyébként, és még idén meg kéne ejteni )
Itt is egész jó idő volt, de azért az a 9 fok...
Még nem tudom, hogy milyen módon megyek/nem megyek. Már fogkefével is áttisztítottam a kicsikét, és megígértem neki, hogy alhat egy nagyot a tavaszi első útjáig, amikoris a szervízbe kerül egy kis fényezésre a váz. Múltkor lepattant a festék a szerelő miatt.
Sziassztok népek !
Ejha, azt hiszem olyan időjárással is kiegyeznék szombatra, amilyen ma volt nálunk...
100 ágra sütött a nap. De azért lehet egy kicsit melegebb a 7vg-re ...
Nyuszikusz, felébreszted a vasat?
HA felhivod a bótót akkor megtudod kérdezni, hogy nincs e ott használtba egy DL.....és ugy nem e cserélnék be - és a különbözetre mit tudnának intézni....
TALÁLD MÁR FL MAGAD!
Alapeset:
Kapsz érte 750et....a Dl 1,3... a különbözet 550....
Ezt ha személyi kölcsönböl pótólod akkor kb 12000ft/hó..........de ugye Ők szerintem megjátszhatják nrmál motor hitelre - ami 1-2-3%-al kevesebb kamatot tartalmaz....igy lehet hogy lemenne 10-re a havija......
Ha abban gondolkodsz hogy mikor adod el - és mikor tudsz úgy motort venni hogy ne legyen belőle bajod Fletóék miatt akkor sajnos azt is nyugtázd hogy SOSE! Mert Fletó után jön egy másik fasz......és nála sem lesz jobb a szitu...........
Blue!
Ez az eladási ár lehet, bár én egy picit annak is sokallom (talán, de nem biztos). Ha a kereskedő haszna kb egy százas, akkor 7 körül ajánlhat érte max. És most ront az áron az akció.
Nem bírok tépni oda, amit tegnap mondtál, mert nem fér bele a kőccségvetésbe új moc. Most Fletónak és rablóbandájának a telhetetlen gyomrát kell töltögetni! Rákkal vna a legjobb!
Dawntez lesz a főnök. Valahonnan megyünk valahová, valahányan. Én 8-kor indulok Bajáról, ha nem esik motorral, ha esik akkor kocsival. Hiszen "dolgom" van a fővárosban. Ami olyan dolog, hogy akár motorral és a túrával is összeegyeztethető (de baromi nehéz szó). Szóval én ott leszek bárhol.
KONKRÉTAN ennyit tudok!
Dawntez majd pontosít este... remélem.
Nos, akik eddig "valahányan" vannak:
Dawntez (főfűszedő-értelmi szerő-gumibekoptató tesztpilóta)
Góliát
Nyuszi (vagy utasként, vagy Zümivel---gondolat kérdése)
Mociccah
Teddy (fenti kritériumok mellett)
.
.
.
Ömlesztve - mert a t...öm ki van hgy 2 nap alatt 10 oldal a termés:-)
Teddy!
A GS nem korpásodik, így nem kell neki extra dolog:-))))
Matrica ügyben gyere be ha jössz errefelé.....amúgy mi lesz szombaton?
Nem bírom kivenni.....
Én sajnos vegetát használok....megyek melózni....
Busa baby:-)
Te is nyomod? Én is majdnem:-))))
A tegnap esti TÉNYEK:
"A szemed a fejedben van....ott pedig más nincs......baci se....így ne domestossal mosakodj"
Én marha nem így tettem.....
Erik
De biza alszom, csak nem emberi időben....
Nincs még pár hely?
Z3...
Lehetséges:-) Hiszen kb 2 hónapja fent van a blogomnál a visszaszámláló MÁRCIUS 16-ra:-) mivel abban a hónapban csak akkor érek rá:-)
Jelenleg: 116nap, 19 óra van még hátra:-(((
Dorcsi baby:-)
Maradj a koleszba és apád nélkül elemegyünk valamerre:-)))) Ő meg majd csak a tényeket láthatja este:-)
Szóval!
Én is kérek BŐŐŐŐ felvilágosítást szombatra!
Nem igérek semmit, de ugye ki tudja....... Szóval időpontot, helyszint, útvonaltervet DE AZONNAL!
Nekem csak ugye akku visszatesz és irány.....
Bár sajnos hétvégére ismét esőt igérnek
Akkor leszerljük neked a kormányt és nyugodtan mehetsz autóval is:-)
Ha bárki kérdezte: A KORMÁNY A KEZEMBEN VOLT:-)
Az egyém Pl. még lábon áll. Ill keréken. NAAAAAAGY ponyvával takarva.
Még nem adom fel,hogy mediterrán telünk lessz
Csak azé kérdeztem, mert írtad, hogy balesetes a mancsod és nem nagyon tudsz motorzani, aztán meg később mintha meglebegtetted volna a motorozás lehetőségét, amit meg tudok érteni . Nehogymá csak én menjek 1edül nőneműként motorral, kormánnyal a kezemben .
Amúgy mi a fenét csinált a szerelő (Az enyémen úgy néz ki, kipöff-csere lesz egyébként, és még idén meg kéne ejteni )
Itt is egész jó idő volt, de azért az a 9 fok...
Még nem tudom, hogy milyen módon megyek/nem megyek. Már fogkefével is áttisztítottam a kicsikét, és megígértem neki, hogy alhat egy nagyot a tavaszi első útjáig, amikoris a szervízbe kerül egy kis fényezésre a váz. Múltkor lepattant a festék a szerelő miatt.
Mijé?
A túravezető szereprer lenne egy alkalmas ember,Gino személyében!
Ejha, azt hiszem olyan időjárással is kiegyeznék szombatra, amilyen ma volt nálunk...
100 ágra sütött a nap. De azért lehet egy kicsit melegebb a 7vg-re ...
Nyuszikusz, felébreszted a vasat?
Emennyünk érted is? Majd leszel te is utas!
HA felhivod a bótót akkor megtudod kérdezni, hogy nincs e ott használtba egy DL.....és ugy nem e cserélnék be - és a különbözetre mit tudnának intézni....
TALÁLD MÁR FL MAGAD!
Alapeset:
Kapsz érte 750et....a Dl 1,3... a különbözet 550....
Ezt ha személyi kölcsönböl pótólod akkor kb 12000ft/hó..........de ugye Ők szerintem megjátszhatják nrmál motor hitelre - ami 1-2-3%-al kevesebb kamatot tartalmaz....igy lehet hogy lemenne 10-re a havija......
Ha abban gondolkodsz hogy mikor adod el - és mikor tudsz úgy motort venni hogy ne legyen belőle bajod Fletóék miatt akkor sajnos azt is nyugtázd hogy SOSE! Mert Fletó után jön egy másik fasz......és nála sem lesz jobb a szitu...........
De jó nektek......(nemirigykedik)
Én meg koptatom majd az iskolapadot... (mégmindignemirigykedik)
JÓ GURULÁST!
Én ennyit tudtam neked intézni!
Ez a 2004-es GS500ra szól amibe 27500km van!
EZ AZ EUROTAX LISTA!
Vagyis ha TK-ra törik egy balesetben akkor a biztósitó ennyit fizet ki...........
Természetes, hogy a kereskedő nem fogja ennyiért bevenni
Ez az eladási ár lehet, bár én egy picit annak is sokallom (talán, de nem biztos). Ha a kereskedő haszna kb egy százas, akkor 7 körül ajánlhat érte max. És most ront az áron az akció.
Nem bírok tépni oda, amit tegnap mondtál, mert nem fér bele a kőccségvetésbe új moc. Most Fletónak és rablóbandájának a telhetetlen gyomrát kell töltögetni! Rákkal vna a legjobb!
Dawntez lesz a főnök. Valahonnan megyünk valahová, valahányan. Én 8-kor indulok Bajáról, ha nem esik motorral, ha esik akkor kocsival. Hiszen "dolgom" van a fővárosban. Ami olyan dolog, hogy akár motorral és a túrával is összeegyeztethető (de baromi nehéz szó). Szóval én ott leszek bárhol.
KONKRÉTAN ennyit tudok!
Dawntez majd pontosít este... remélem.
Nos, akik eddig "valahányan" vannak:
Dawntez (főfűszedő-értelmi szerő-gumibekoptató tesztpilóta)
Góliát
Nyuszi (vagy utasként, vagy Zümivel---gondolat kérdése)
Mociccah
Teddy (fenti kritériumok mellett)
.
.
.
Asszem ennyit tudok!
A bizosítós ismerősőmtől ez a válasz jött a motorodra ADATILAG:
"Az Eurotax alapján a felszereltségtől függően 800-850 e. ft. között van a motor. "
Szóval TÉPJÉL VAZZE oda amit tegnap mondtam és cseréd le TE is
Szerinted ez alkolmenetes?
http://videa.hu/play.php?v=WEo...
http://videa.hu/play.php?v=dvF...
Teddy!
A GS nem korpásodik, így nem kell neki extra dolog:-))))
Matrica ügyben gyere be ha jössz errefelé.....amúgy mi lesz szombaton?
Nem bírom kivenni.....
Én sajnos vegetát használok....megyek melózni....
Busa baby:-)
Te is nyomod? Én is majdnem:-))))
A tegnap esti TÉNYEK:
"A szemed a fejedben van....ott pedig más nincs......baci se....így ne domestossal mosakodj"
Én marha nem így tettem.....
Erik
De biza alszom, csak nem emberi időben....
Nincs még pár hely?
Z3...
Lehetséges:-) Hiszen kb 2 hónapja fent van a blogomnál a visszaszámláló MÁRCIUS 16-ra:-) mivel abban a hónapban csak akkor érek rá:-)
Jelenleg: 116nap, 19 óra van még hátra:-(((
Dorcsi baby:-)
Maradj a koleszba és apád nélkül elemegyünk valamerre:-)))) Ő meg majd csak a tényeket láthatja este:-)
Szóval!
Én is kérek BŐŐŐŐ felvilágosítást szombatra!
Nem igérek semmit, de ugye ki tudja.......
Szóval időpontot, helyszint, útvonaltervet DE AZONNAL!
Nekem csak ugye akku visszatesz és irány.....
Bár sajnos hétvégére ismét esőt igérnek