Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szííyasztok 500 as ok.
mentem vasalni, vagy mosogatni. később, addig kérem a javaslatokat
vagy valahol egy kis melegítő hatású forraltborozás? már ha találunk alkoholmenteset
esetleg egy néhány órás termálvizesfürdőzéses kiolvadás?
hohohóóóóó!
Ha jól emlékszem úgy kezdődött hogy elhívhattok egy féltankos túrára!

Különben is eddig csak két javaslat érkezett:
1., Lőrincen egy ház előtti brummogás (puggal nehéz lesz)
2., Zimacs iskolája előtt egy kis tanáridegesítő nyélgáz
(azért várunk előre nem jelzett csendes boxerhatosokat is )

Más?

Teddy: Mikortól vagy szabad Pesten? és hol?

Amúgy a met hun tegnap Pestre mégcsak felhős időt jósoltak, ma már záporok , de addig még van pár nap, és ugye mindennap változik

A methu alapján a Pest környéki túrát dél Békésbe kéne tenni.

Különben meg fogalmam sincs merre kéne menni. Valahol Komárom megyében egy kör? Vagy előre meghatározott látnivalót tud vki?
folytköv
Hm, hát ha jön a tél, akkor bizony téli álmot kell aludni, nincs mese... Brummadzag!

Saját érdekem a megjelenés, de azért nem rossz ötlet!
Nem nagy élmény sötétben-hidegben ázni. Még motoron sem.
Maci benyelte a "fütyköst"... Nagyon rákészültem, de inamba szállt a bátorságom. Szombat reggel 8-kor fog eldőlni, hogy mivel megyek. Mocigolás esélye azonban csak 10%.
Mit pipa?
Zimm! jeligém: adj vért!
levette a tankot, és csúnyán megkarcolta a vázat.

Jól logikázod a helyzetet. Nem tudom bírná-e a nyúlmancs, mert legutóbb igenycsak ellenkezett a helyzet ellen.
Tán félsz ennyi nagyszájú fickó között egymagad? Nem hinném... Szal, ha megyek, akkor sem biztos, hogy mocival, ha nem megyek, akkor meg biztos, hogy nem lesz ott a szépségem.
Ez egy "laza pipa".
No, Népek!
Én lassan visszaereszkedek a realitás talajára. Mivel szombaton mennék és vasárnap jönnék haza, ezért a motoros hétvége lefújva addig, ameddig Szilárdék jobb belátásra nem bírják a felelőst. Szombaton Dunaújvárosnál áznék, vasárnap pedig egész úton hazafelé...

SZOMBAT

VASÁRNAP

Ha közelebb lenne a Mackólak, akkor bevállanám az esőt. Így azonban felöltöm a papírkutya jelmezt.
Kevés jobb dolog van a combok között, mint a motor.
Férfiaknál ez a csúcs! Nöknél pedig egy talán van, ami űbereli... de az nem mindig megbízható!

Köcc...
http://www.idokep.hu/?oldal=el...

Talán még az eső sem ér ide szombatra...
Épp ezért mondtam... 2 után is van élet!
A válasz 10 pontot ér!
Egy gs öccázas... !
Kizárt dolog!
Hmmmm Mi is?
Nehogymá csak én menjek 1edül nőneműként motorral, kormánnyal a kezemben.

Huh....! Arról meg már ne is beszéljünk, hogy mi lesz a lábad közt!
Asszen Nyuszi, hogy nem mennék? ... Dehát én akartam okosodni... Ez van. Remélem írtok beszámolót
Hyy.

Én vinnélek, de tudnod kell, hogy gyors kanyarokban még becsukom a szemem (félek)

Meg kérdés,hogy 500 as ra formázott motoros gatyód megtisztelné e 600 as hátsó reszemet