hohohóóóóó!
Ha jól emlékszem úgy kezdődött hogy elhívhattok egy féltankos túrára!
Különben is eddig csak két javaslat érkezett:
1., Lőrincen egy ház előtti brummogás (puggal nehéz lesz)
2., Zimacs iskolája előtt egy kis tanáridegesítő nyélgáz
(azért várunk előre nem jelzett csendes boxerhatosokat is )
Más?
Teddy: Mikortól vagy szabad Pesten? és hol?
Amúgy a met hun tegnap Pestre mégcsak felhős időt jósoltak, ma már záporok , de addig még van pár nap, és ugye mindennap változik
A methu alapján a Pest környéki túrát dél Békésbe kéne tenni.
Különben meg fogalmam sincs merre kéne menni. Valahol Komárom megyében egy kör? Vagy előre meghatározott látnivalót tud vki?
folytköv
Maci benyelte a "fütyköst"... Nagyon rákészültem, de inamba szállt a bátorságom. Szombat reggel 8-kor fog eldőlni, hogy mivel megyek. Mocigolás esélye azonban csak 10%.
Jól logikázod a helyzetet. Nem tudom bírná-e a nyúlmancs, mert legutóbb igenycsak ellenkezett a helyzet ellen.
Tán félsz ennyi nagyszájú fickó között egymagad? Nem hinném... Szal, ha megyek, akkor sem biztos, hogy mocival, ha nem megyek, akkor meg biztos, hogy nem lesz ott a szépségem.
No, Népek!
Én lassan visszaereszkedek a realitás talajára. Mivel szombaton mennék és vasárnap jönnék haza, ezért a motoros hétvége lefújva addig, ameddig Szilárdék jobb belátásra nem bírják a felelőst. Szombaton Dunaújvárosnál áznék, vasárnap pedig egész úton hazafelé...
Ha jól emlékszem úgy kezdődött hogy elhívhattok egy féltankos túrára!
Különben is eddig csak két javaslat érkezett:
1., Lőrincen egy ház előtti brummogás (puggal nehéz lesz)
2., Zimacs iskolája előtt egy kis tanáridegesítő nyélgáz
(azért várunk előre nem jelzett csendes boxerhatosokat is )
Más?
Teddy: Mikortól vagy szabad Pesten? és hol?
Amúgy a met hun tegnap Pestre mégcsak felhős időt jósoltak, ma már záporok , de addig még van pár nap, és ugye mindennap változik
A methu alapján a Pest környéki túrát dél Békésbe kéne tenni.
Különben meg fogalmam sincs merre kéne menni. Valahol Komárom megyében egy kör? Vagy előre meghatározott látnivalót tud vki?
folytköv
Saját érdekem a megjelenés, de azért nem rossz ötlet!
Jól logikázod a helyzetet. Nem tudom bírná-e a nyúlmancs, mert legutóbb igenycsak ellenkezett a helyzet ellen.
Tán félsz ennyi nagyszájú fickó között egymagad? Nem hinném... Szal, ha megyek, akkor sem biztos, hogy mocival, ha nem megyek, akkor meg biztos, hogy nem lesz ott a szépségem.
Én lassan visszaereszkedek a realitás talajára. Mivel szombaton mennék és vasárnap jönnék haza, ezért a motoros hétvége lefújva addig, ameddig Szilárdék jobb belátásra nem bírják a felelőst. Szombaton Dunaújvárosnál áznék, vasárnap pedig egész úton hazafelé...
SZOMBAT
VASÁRNAP
Ha közelebb lenne a Mackólak, akkor bevállanám az esőt. Így azonban felöltöm a papírkutya jelmezt.
Férfiaknál ez a csúcs! Nöknél pedig egy talán van, ami űbereli... de az nem mindig megbízható!
Köcc...
Talán még az eső sem ér ide szombatra...
Huh....! Arról meg már ne is beszéljünk, hogy mi lesz a lábad közt!
Én vinnélek, de tudnod kell, hogy gyors kanyarokban még becsukom a szemem (félek)
Meg kérdés,hogy 500 as ra formázott motoros gatyód megtisztelné e 600 as hátsó reszemet