Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már mindenki tiszteletbeli Lichtblau lesz a fórumról.
Szassz Nagyapi!
Ha minden jól megy, akkor szombaton látom a búrádat! Dawntez túraveztő csak kitalálja, hogy tőletek induljunk, vagy hozzátok érkezzünk! Akár hogy is lesz, mivel fent leszek a fővárosban, mindenképp beugrok egy kis időre. Vagy költözzek be?!
Mekkora motoros tanya lesz má" ottan!
Ezen nem veszünk öszze És jobb!
csak bátyus!
haccázas? az az öccázas jobbik változata?
Szijja haccázas!
Szííyasztok 500 as ok. Jó reggelt
Ő esetleg értünk vállal felelősséget. Hiszen minket ismer, és vezetett már. "Idegenekkel", pláne, ha sokan vannak, akkor nem egyszerű. Ezért gondoltam, hogy alcsapatonként... uram bocsá" topiconként kellene egy vezíííír. Nem tudom, hogy más topicok járnak e együtt mocizni? Biztosan...
Szóval, biztonság szempontjából így lenne célszerű.
És akkor még mindig lehet aki "megőrül"... ami csapatban nem kellemes dolog.
túravezető?sztem legyen a Túra mester, MR.Kilóméter, vagyis BlueDevil csak javaslat 50essel ugyse tudok menni
Én benne vagyok. Remélem, "topicos" alcsapatként majd a többiekkel tudunk csatlakozni. Aztán majd benne leszünk a TV-ben, hogy má" megint demonstrálnak a motorosok! Pedig csak egy jót gurulunk.
Ki lesz a túravezető? Mert azért jó kis tömeg összejöhet, ha az egész oldalról jönnek mocispajtik. Érdemes lenne jó alaposan rákészülni, nehogy "balfácánnak" tűnjünk. 20-30 motoros már komoly fennakadást tud okozni. Ennyi paci után kellene 1-1 vezetőt kijelölni. No, itt a tél... lesz időnk kitalálni.
Ezt a gumizásra érted?
Jól vagyok, a szombat jó lesz a többiekkel!
Nyussz!Köszi már jobban.Csak most meg felmondtam ma a másodállásomat mert nem vagyok hajlandó mások hülyeségét elviselni.

Úgy értesültem, hogy tanulnod kell! Akkor mi ez a fórumozás? Ebből lesz a ZH?

Nyugi! Ki fogsz maradni belőle!

Én is tudni akarom, mit terveztek szombatra! Valaki azonnal világosítson fel, mert nagyon mérges leszek! Ugyanis nem akarnék kimaradni semmi jóból!

Na szép, mondhatom! át akartok mindenkit csábítani arra szépségre! amíg nem érzem kicsinek a mocct, addig én maradok. De a többiek belelkesíthetőek asszem...
jobban vagy?
Ide is jó reggelt!
Jó reggelt!
Ez is "fejforgatós", de nem GREX.
Köszönöm a tegnapi "kormánycsapágyas" hozzászólásaitikat!
Tegnap nem jutottam világosban a paci közelébe, de ma igyekszem időben hazaérni... már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi vár a "csavar alatt".
Jó reggelt Népek!

"A természet minden nap elvégzi a munkáját, csak az ember nem...!"

Nos, ezek szerint esélyünk sincs... ne erölködjetek akkor!
Még jó h nem dízel motort vettem!

Miért?

Hát ezért!
"reggelt!

Igen, de nem miattam lett VILÁGBAJNOK! (vagy mégis )

A villamossín melletti demszki féle bukógombasor azért jó, mert nem tud utánad jönni a rendőr a sávból, így nem tudsz leBUKNI!
Tervezünk egy Sportmotoros közös gurulást Március 16.ikára Vasárnapra!Akit érdekel az a Jóbarátok topicban jelezze!
Köszi a figyelmet, ha igen, ha nem!
"A részvétel nem fontos,de kötelező!"