Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyuszkomuszko,addig irogatunk ide és egyre többen, amíg mindenki át nem ül egy GSRre!Azt mégjobban meg lehet szokni és jobban össze lehet vele nőni,eggyé válni!
Ésssss ön is Zuglói! Grat!
Hát csak jöjjön a Ciccah!
Pöfi gurulni akar szombaton...Hiába, nem tudom lebeszélni . Elege van a villamossínekből meg ilyenek ...
Hát, már szept 23 óta nem mentem vele.Tán már be sem indul. Milyen idő lesz? Mac-Koma mit mond a brekekőd?

Erik! Hogy alakul a pacsker? Régen olvastam jó hírt! Holnap meg akartalak látogatni, de sajna át kellett tennem máskorra. Azért remélem a 7en át tudok csattogni! Zs üdvözletét küldi+jobbulást is!
Cöcöcöcö. Szegény Ti. Ilyen vásott kölyköt. Sok vele a munka, mire benőa feje lágya.
Töltsed az aksit
Téliesitve van már Zümi?
Igen, a neve: L. Tamás Góliát
Asszem egy ilyen tuti-gurit nem hagyhatok ki. Végülis nem minden évben gurulhat az ember lánya november 24-én!
Helló-belló!

Micsoda infók!

És a nevedre vetted má a kölyköt?

há hun van az még?

dawntez: millllen szombat?
Megreklamáltam a kipufogómat, mert bibis volt (átvételkor nem vettem észre, de szerencsére véletlenül lefényképeztem-lásd első képek), szó nélkül kicserélték Remélem jól felrakták fel nem fog kifujni(csere után elfelejtették berakni az egyik tűzkarikat (ha azt ugy hivják)- szerencsére rájöttek.
No. ezt NE ITT!
elkullog smile
Jóccakát!
Szombaton!
Szigorúan! Nem itt politizálunk (arra itt az index, vagy az origó fóruma), de:
"És ha én a szakadék felé tolom?"

Hát először sajnállak, aztán...
A politikusok mikor feleltek valamiért is?
Leporolják a vállukat és felfelé buknak
Csakhogy: az mindig csak utólag derül ki, hogy jó-e az irány, v nem!
És ha én a szakadék felé tolom?
Bocsi! de aki állambácsi szekerét az eddigi úton tolja tovább az később felelős lesz a MAGYAROK csődbemeneteléért! Bocs tudom, nem itt politizálunk
Vannak sztahanovisták is: amíg egyesek szórakoznak, ők tolják az állambácsi szekerét
hát most jól jön, az bizti.
ha csak simán minimálbéres lennék valahol, akkor most felkopna az állunk.
még így is el kellett adnom az autóm!
JA!
még 4 év és is élvezem a NYUGDÍJASOK életét!

JÓÓÓÓÓ neked (mármint a nyugdíj)
EsSo: tedd vissza a zakkut, hidd el nem te leszel az egyetlen. Jön a tavasz! Dorina TE JÖSSZ!
SOSEM ALSZOM, MINT bLUE!
reggel hatkor mit szólsz a csengőhöz
vagy 10?