Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor ez számomra olyan marad mint az iphone szépszép kipróbálnám,kéne is de pénzt hát nem tudom nem adnék érte
Ez egy Funbike. Kicsi, könnyű. Városban piszok jól el lehet vele szaladgálni. No, meg néha egy kicsit off roadozni. Mondjuk földúton jönni-menni. Egyszerűen csak úgy motorozgatni. A menetteljesítményei nem lehetnek jobbak még talán egy 125-ös ETZ-nél sem. De jópofa járgánynak tűnik, meg gyanítom, hogy beéri 1-1,5 literrel 100-on.
Sok mindent nem lehet róla tudni, de egyszerű műszernek látszik. És ezért nagyszerű.
Nekem személy szerint nagyon nem tetszik
arra nem jó az endúró?
Hogy mire jó?Pl lovardában is van erre,kimenni a préri másik felére...
jójó de minek ez?mire jó?
A Vespa jó döntés
nekem is teccős a VanVan.
inkább tuning simo akkkor már, vagy vespa nagyban
Ízlés ficamom újabb atnúbizonyságaként bemutatom nektek azt a pacit, amit a 2. motornak vennék, ha lenne rá készség:
El bírnék vele játszani!
TZR 113kg
Azt mondtad? Könyörögtél!
Az a baj, hogy nincs középsőujjú szmájli!
Ha jóe emlékezem azt mondtam, hogy szólok, ha megyek jöjjön velem valaki.
De nem szóltam.
Nincs bocs! Itt állok 2 hónapja, teljes készültségbe! Legalább szólhattál vna.
ŐŐŐŐŐ!
Elvesztettem?

Nem mentem me elfogyott a pízmag, bocs!
Nem mondom hogy kicsi vagyok,de a busához pont jó.Van aki nem 80 kg,meg nem 176 centi mint én,alig ér le a lába,de haya van neki.És 50 éves múlt.
Hol a kesztyű, amit a luizbol hoztál nekem?
Kéne szervezni egy nagyot, jó sokan ( Semmi ivászat szivacska)!
Miért a Bandit 650-es mennyi 210+? akkor a Haya könnyebb!
Az én Yamahám csak annyi kg mint egy GS. 198 kg netto.
Egyébként a GS-em fojtatlan, a müszaki papirjában az van, de voltak olyan szivessek hogy25KW-ra vizsgáztatták . .
Csak eggyet csesztek el: a nejem azt kérte ne legyen 4-es a rendszámban (mert az sok gondot jelent) hát azért lett
Csőőő, Hápi!
A jövő hetit kihagyom, de legközelebb rágyúrok...
NÚ!
Jövőhét vasárnap a Koxival megyünk Donovalyba csusszani egy picikét!
Reggel megyünk -este jövünk!
A busz kilőve, mert az csak szombaton halad. Megyünk az én tocsimmal, benyát szétdobjuk kb.: egy 10-es

Valaki?
Városban nagyon kell figyelni, folyamatossan használod gáz,kuplung fék stb,van ugyhogy a kezem teljessen megfájdul az idegtől.Országuton meg semmi bajom, tehát nem a kormánycsutka a hibás
20 fok alatt nincs tapadás, márpedig nem azért mész ki vele hogy ugy cammogj mint az autok.(Ha mégis ugy leszoritanak mint a pinty, szoval az még veszélyesebb)
(egyébként egy motoros barátom azt mondta -hogy a gumi soha nem fog megcsuszni akárhogy kanyarodsz-normál meleg időben és tiszta uton))
Teljesítmény-tömeg arányban messze nem a Busa a legjobb... node kit érdekelnek a kilók, ha 180 paci hajtsa!