Ez egy Funbike. Kicsi, könnyű. Városban piszok jól el lehet vele szaladgálni. No, meg néha egy kicsit off roadozni. Mondjuk földúton jönni-menni. Egyszerűen csak úgy motorozgatni. A menetteljesítményei nem lehetnek jobbak még talán egy 125-ös ETZ-nél sem. De jópofa járgánynak tűnik, meg gyanítom, hogy beéri 1-1,5 literrel 100-on.
Sok mindent nem lehet róla tudni, de egyszerű műszernek látszik. És ezért nagyszerű.
Miért a Bandit 650-es mennyi 210+? akkor a Haya könnyebb!
Az én Yamahám csak annyi kg mint egy GS. 198 kg netto.
Egyébként a GS-em fojtatlan, a müszaki papirjában az van, de voltak olyan szivessek hogy25KW-ra vizsgáztatták . .
Csak eggyet csesztek el: a nejem azt kérte ne legyen 4-es a rendszámban (mert az sok gondot jelent) hát azért lett
NÚ!
Jövőhét vasárnap a Koxival megyünk Donovalyba csusszani egy picikét!
Reggel megyünk -este jövünk!
A busz kilőve, mert az csak szombaton halad. Megyünk az én tocsimmal, benyát szétdobjuk kb.: egy 10-es
Városban nagyon kell figyelni, folyamatossan használod gáz,kuplung fék stb,van ugyhogy a kezem teljessen megfájdul az idegtől.Országuton meg semmi bajom, tehát nem a kormánycsutka a hibás
20 fok alatt nincs tapadás, márpedig nem azért mész ki vele hogy ugy cammogj mint az autok.(Ha mégis ugy leszoritanak mint a pinty, szoval az még veszélyesebb)
(egyébként egy motoros barátom azt mondta -hogy a gumi soha nem fog megcsuszni akárhogy kanyarodsz-normál meleg időben és tiszta uton))
Sok mindent nem lehet róla tudni, de egyszerű műszernek látszik. És ezért nagyszerű.
El bírnék vele játszani!
Az a baj, hogy nincs középsőujjú szmájli!
De nem szóltam.
Elvesztettem?
Nem mentem me elfogyott a pízmag, bocs!
Az én Yamahám csak annyi kg mint egy GS. 198 kg netto.
Egyébként a GS-em fojtatlan, a müszaki papirjában az van, de voltak olyan szivessek hogy25KW-ra vizsgáztatták . .
Csak eggyet csesztek el: a nejem azt kérte ne legyen 4-es a rendszámban (mert az sok gondot jelent) hát azért lett
A jövő hetit kihagyom, de legközelebb rágyúrok...
Jövőhét vasárnap a Koxival megyünk Donovalyba csusszani egy picikét!
Reggel megyünk -este jövünk!
A busz kilőve, mert az csak szombaton halad. Megyünk az én tocsimmal, benyát szétdobjuk kb.: egy 10-es
Valaki?
20 fok alatt nincs tapadás, márpedig nem azért mész ki vele hogy ugy cammogj mint az autok.(Ha mégis ugy leszoritanak mint a pinty, szoval az még veszélyesebb)
(egyébként egy motoros barátom azt mondta -hogy a gumi soha nem fog megcsuszni akárhogy kanyarodsz-normál meleg időben és tiszta uton))