Ha fecskendővel ugy csináld mint a fűgők,
Kanálba zsir, lángon felmelegited, és igy ki si tudod a nyomni a tűn a cucost.
Csak igyekez mert hamar vissza sürüsödik. De igy jobban szétterül./Mig meleg./
Kizárolag rővid távon ajálóm, amugy én is a tellyes szétszedést javaslóm.
Itt a lehetőség h enyhítsetek a lelkiiismeretfurdalásotokon.
Mint tudjátok kb 3 hete h gumit cseréltem. Tudom csak azért nem kérdeztétek h milyen, mert féltettétek a mocimat, a testi épségemet, és ezért nem akartatok egy fél tankos HKG-ra csábítani!
Megadom magam!
MOST szóljatok h szombat délelőtt, ha nem (nagyon) szakad az eső, és még aznap is több mint 10 fokot jósolnak, hová gurulunk egy fél napot Pestről nem túl messze.
Én is mindennap (grat Mociccah) két keréken (bár rendszám nélkül) járok melózni, és pl ma délután már tavaszi szellőt éreztem.
Ja, mégegy: Most beszéltem a Zilletékes Elvtárssal, üzeni: "Az idei tél kitombolta magát, megadtam a zengedélyt Tavasznak a zindulásra!"
Valóban ebben igazad van.
Nekem is volt sport gépem.
"a különbség aa fékekben, vázban, futóműben, üléspozícióban van"
Hát az igaz , hogy GS kényelmesebb. De! Mint már irták. A GS-t is fel lehet keményiteni. Pl:olaj, rugó.
A sport szét ráz, de szerettem, főleg hogy állithato volt a futómüve igy lehetet keményiteni.
minden motort (egy két kivétellel pl endurók) simán le lehet tenni lábtartóig. a különbség aa fékekben, vázban, futóműben, üléspozícióban van.. németben én is mentem 190-nel egy cb500al jó kis kanyargós országutakon, de ugy hullámozott alattam mint egy bespeedezett anakonda.. ismétlem: midnen motorral lehet gyorsan menni, de más egy kifejezetten arra való motor. a gs minden másra jobban kéne.
"nekem egy gs tök joo lenne mindig kivéve a pályázás"
Szasz.
Ebben nem igazán értek egyet. bár a GS-röl még nincs sok tapasztalatóm, de 500-as HONDÁVAL az euro ringen nagyon ot voltam, minden kanyarban le lehetet tenni a gépet szinte lábtartora /meg is kopot a cipő orra/ kivülről-belüről bárkit mellet el lehetet menni nagyon kezelhető gép. És nem sokkal erőseb a GS-nél. /Tehát nemanyira számit az a pár ló./
Egyedül az egyenesben tudtak ellépni a nagyok(600-1000-1300ccm).
Amugy teszt nap volt.
Amint már korábban irtam,Akicsi néha jobb-kezelhetőbb.
MENJÜNK MÁR! már 3 hete csak a villamossínen dzsalok
Kanálba zsir, lángon felmelegited, és igy ki si tudod a nyomni a tűn a cucost.
Csak igyekez mert hamar vissza sürüsödik. De igy jobban szétterül./Mig meleg./
Kizárolag rővid távon ajálóm, amugy én is a tellyes szétszedést javaslóm.
Egyébként mi lett Veled? Egész nyáron alig ültél rá, most meg állandóan mennél.
Itt a lehetőség h enyhítsetek a lelkiiismeretfurdalásotokon.
Mint tudjátok kb 3 hete h gumit cseréltem. Tudom csak azért nem kérdeztétek h milyen, mert féltettétek a mocimat, a testi épségemet, és ezért nem akartatok egy fél tankos HKG-ra csábítani!
Megadom magam!
MOST szóljatok h szombat délelőtt, ha nem (nagyon) szakad az eső, és még aznap is több mint 10 fokot jósolnak, hová gurulunk egy fél napot Pestről nem túl messze.
Én is mindennap (grat Mociccah) két keréken (bár rendszám nélkül) járok melózni, és pl ma délután már tavaszi szellőt éreztem.
Ja, mégegy: Most beszéltem a Zilletékes Elvtárssal, üzeni: "Az idei tél kitombolta magát, megadtam a zengedélyt Tavasznak a zindulásra!"
No szombaton?
Hány KG a GSR 600?Sipiapi ,csönd!
Nekem is volt sport gépem.
"a különbség aa fékekben, vázban, futóműben, üléspozícióban van"
Hát az igaz , hogy GS kényelmesebb. De! Mint már irták. A GS-t is fel lehet keményiteni. Pl:olaj, rugó.
A sport szét ráz, de szerettem, főleg hogy állithato volt a futómüve igy lehetet keményiteni.
Szasz.
Ebben nem igazán értek egyet. bár a GS-röl még nincs sok tapasztalatóm, de 500-as HONDÁVAL az euro ringen nagyon ot voltam, minden kanyarban le lehetet tenni a gépet szinte lábtartora /meg is kopot a cipő orra/ kivülről-belüről bárkit mellet el lehetet menni nagyon kezelhető gép. És nem sokkal erőseb a GS-nél. /Tehát nemanyira számit az a pár ló./
Egyedül az egyenesben tudtak ellépni a nagyok(600-1000-1300ccm).
Amugy teszt nap volt.
Amint már korábban irtam,Akicsi néha jobb-kezelhetőbb.
Amugy nem akarla megbántani ne, hogy fére érsd.