Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mekk se mukkantam TE !
látnád a kicsipiaggit! már ő sem lát ki, pedig 2 szeme van
Vagyok
egyébként a villamossínen, meg a buszsávban ja és a járdán csak rendszám nélkül szeretek (merek) menni
Egész nyáron!?!? A nyár közepén vettem. Azóta bő 5e km
MENJÜNK MÁR! már 3 hete csak a villamossínen dzsalok
Kösszi . Egyszerűen nem tudom letenni Pöfit, pedig szegény már biztos nagyon utál, megint olyan koszos mint egy malac ...
Ha fecskendővel ugy csináld mint a fűgők,
Kanálba zsir, lángon felmelegited, és igy ki si tudod a nyomni a tűn a cucost.
Csak igyekez mert hamar vissza sürüsödik. De igy jobban szétterül./Mig meleg./

Kizárolag rővid távon ajálóm, amugy én is a tellyes szétszedést javaslóm.
Háát nem véletlenül képes egy RS 250 -es aprilia pályán megtréfálni egy R1 -est is akár
Szárazon?
Kapd el mociccah-t egy Hungáriás körre! Nincs más alternatíva, csak Ti ketten vagytok ilyen elvetemültek.

Egyébként mi lett Veled? Egész nyáron alig ültél rá, most meg állandóan mennél.
Üdv Mindenkinek!

Itt a lehetőség h enyhítsetek a lelkiiismeretfurdalásotokon.
Mint tudjátok kb 3 hete h gumit cseréltem. Tudom csak azért nem kérdeztétek h milyen, mert féltettétek a mocimat, a testi épségemet, és ezért nem akartatok egy fél tankos HKG-ra csábítani!
Megadom magam!

MOST szóljatok h szombat délelőtt, ha nem (nagyon) szakad az eső, és még aznap is több mint 10 fokot jósolnak, hová gurulunk egy fél napot Pestről nem túl messze.

Én is mindennap (grat Mociccah) két keréken (bár rendszám nélkül) járok melózni, és pl ma délután már tavaszi szellőt éreztem.

Ja, mégegy: Most beszéltem a Zilletékes Elvtárssal, üzeni: "Az idei tél kitombolta magát, megadtam a zengedélyt Tavasznak a zindulásra!"

No szombaton?
183 kg
Nem volt a kezem ügyében gs forgalmi!Tehát csak a hasamra ráütött adakoat írtam le!
Hány KG a GSR 600?Sipiapi ,csönd!
Valóban ebben igazad van.
Nekem is volt sport gépem.
"a különbség aa fékekben, vázban, futóműben, üléspozícióban van"
Hát az igaz , hogy GS kényelmesebb. De! Mint már irták. A GS-t is fel lehet keményiteni. Pl:olaj, rugó.
A sport szét ráz, de szerettem, főleg hogy állithato volt a futómüve igy lehetet keményiteni.
Teljessen mindeggggy! Csak a pontosság végett.
Szerintem jó vas a GS500 ami 487 es gringóóóó Minden motort le lehet tenni lábtartóig!
De pl a Kakucsringen még az is túl nagy.Voltunk egy páran Fazer, Ace,stb és lomha eleféántok voltunk. Kicsávo 90ccm-es Scarabeoval gyorsabb volt
Az a 12 ccm már mindegy! Nem tudtam,csak gondoltam,hogy 499! Padig jobban hangzik,mint a 487
minden motort (egy két kivétellel pl endurók) simán le lehet tenni lábtartóig. a különbség aa fékekben, vázban, futóműben, üléspozícióban van.. németben én is mentem 190-nel egy cb500al jó kis kanyargós országutakon, de ugy hullámozott alattam mint egy bespeedezett anakonda.. ismétlem: midnen motorral lehet gyorsan menni, de más egy kifejezetten arra való motor. a gs minden másra jobban kéne.
487
Köcc ...
"nekem egy gs tök joo lenne mindig kivéve a pályázás"
Szasz.
Ebben nem igazán értek egyet. bár a GS-röl még nincs sok tapasztalatóm, de 500-as HONDÁVAL az euro ringen nagyon ot voltam, minden kanyarban le lehetet tenni a gépet szinte lábtartora /meg is kopot a cipő orra/ kivülről-belüről bárkit mellet el lehetet menni nagyon kezelhető gép. És nem sokkal erőseb a GS-nél. /Tehát nemanyira számit az a pár ló./
Egyedül az egyenesben tudtak ellépni a nagyok(600-1000-1300ccm).

Amugy teszt nap volt.

Amint már korábban irtam,Akicsi néha jobb-kezelhetőbb.

Amugy nem akarla megbántani ne, hogy fére érsd.
487-esek!

Üdvözlet kedves 499esek!