Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÉN NEM FUTOK EL!
tizenegy körül?
TŐLEM?
Lehet ott a talákozópont is
Szegény unoka
És, erre jössz?
Aki nem lesz ott lemarad (hogy miről?)...
Van sajátja, azzal jött, de lehet hogy eldugom, mert tekilázik a lányommal + velem + a fiammal + a nejemmel , az unokám meg néz értetlenül mikor megkóstoltatom vele a citromot!
És a szabály az szabály!
Hát eldőlt! Én már többet tudok mint egyesek!
Szóval Szombaton GURULUNK!

Protektorosrandi!
Idegen tollakal ékeskedtem megint... De minden tiszteletem a "szerzőé", mert jó szöveg!
vazze: TE h***e vagy! q***a jó
sztem én az új gumival, ti ketten, Maci a (félős ), de bátrabb mint EsSo aki nem akar jönni) bármelyik babettás megelőzzük) havon, jégen, villamossínen stb
PROTEKTOROS RANDI!
naná!
A szabál az szabál...
Szabad két személlyel menni uj GS-el (45 km-van benne)?
ÁLJJ MINDENKI!

randigurulás lesz. Mindenki vagy egyedül jön, vagy hoz egy ellentétes nemű motorost. A versenyt az nyeri aki az előtte a jégátfolyáson áteső ellentétets neműre esik
Szal akkor a szombat:
Teddy
Góliát aki lélekben hozza Eriket a lakótársat is
Dawntez aki lekoptatja a zújgummi felesleges részét
.
.
.
.
Főzabájjja a söröket a hűtőből...
A lényeg az, hogy ne fürgyééé le! Ha lefürgyöttééé, akkó meg ne lottózzzá!
Mert szombaton megy a Teddy, vagy mocival, vagy kocsival, de megy garázsélkodni a fővárosba!
És tényleg randigurulás lesz a dógom...
Befészkeltél?
Nagyon szíveden viseled Erik sorsát!

Erik Rúgd ki, ha már hátráltat a gyógyulásban... a fájós lábaddal a segge közepére! Jah, és motorkúcsot ne adj neki!
Szombat.
Ha nem esik akkor pacival megyek. Mert lesz dolgom... ésa kkor a dolog mellett guriga. Szombat reggel pontosítok induláskor. Ost HKG!
Goliat vagyok nem kell félreérteni, Erik gépéről, nem lakok itt, nem haggyák hogy ittaludjak.. A koszt tűrhető, és még a kiszolgálás is ok.
A szobatársak is egészen elviselhetőek, azt hiszem maradok még 1 hétig