nekem egy gs tök joo lenne mindig kivéve a pályázás, meg a gyógyszerelgurulások. szal 95%-ban. csak nekem az az 5%ék a sava borsa a motorzásnak. de bár lehetne egy gs, és ezt a motort csak pályára vinném..
Csak hogy én is belecsacsogjak:én nagy motrot szerettem volna és gyorsat,na meg erőset.Túrázni tökéletes és városban is.Szeretnék egy kisebb,könnyebb mocit is,de azért mert nehéz nekem a haya.Garázsból kitolni nagy munka nekem.
Nem fölösleges, jó ha van tartalék erő. A nagy sportgép arra jó hogy elmész direkt egy jót motorozni és beleadsz mindent ami belefér, nem tötyörögni, turázgatni.Na és ez a veszélyes. Városban meg egy rémálom, én nem szeretek ott menni vele.Ja és 20 fok alatt felejtős.
Blue meg ugye saját magának mondott ellen, hiszen ö is erősebb gépet vett (bár lehet hogy már eléggé elhasználodott (belsőleg) a gépezet . Mert ugye egy GS-el is lehet 130-140-el menni.
Tudom egykicsit több erő kellett neki? De akkor miért kicsivel több
Tulképpen a Le nem is árkérdés. Én a 3 éves Yamahát annyiért vettem mint akkor egy uj GS500F.
Teljes mértékben igazat adok neked ebben, én is megálltam ennél a motornál ettől nagyobb nem kell főleg arra amire én ill.mi használjuk túrázni valók ezek nem pedig száguldozni.
Azt hiszem Blue most jogosan tenné fel neked a kérdést, hogy most akkor hol lesznek a tartalék LE-rők te mondtad mindíg,hogy kell az és akkor most leadtad megint ? vagy beláttad,hogy fölösleges ekkora gép.
A Yamaha még megvan, de tavasszal eladom. Messze nem tudom kihasználni és elég nagy a kisértés.
De ezt is ki kellett probálni és az mikor legyen, majd a 6. x után? De amig nem szorulok meg, nem fogom elkotyavetyélni.
1.A GS a céljaimnak nagyon megfelel jani vagyok vele a városban és kisebb turákra is jó (nagyra is, de arra ritkán megyek)
2.És ugye ennek 100-130 km a kellemes utazója, szoval kisebb a kisértés.
3.És a feleségem is beleeggyezett, rendszámos robogó helyett .
4.Ennyiért a hülyének is megéri, hát még nekem
Errefelé is sz@r idő van , esik az eső már reggel óta.
szöveg
Gratula az új vashoz, sok sok balesetmentest hozzá .
Hogy született ez a döntés hiszen enekd már volt GS-ed a Yamahád meg van vagy becserlted ?
Gratula hozzá mégegyszer.
Én nemrég keltem ám fel!Férjem ma ment vissza dolgozni és Hegyeshalomba mentem hajnalok hajnalán hazahozni a másik bandát.Karácsonyig most nyugtom lesz sajnos.
Nőknek kevésbé erős az izmuk egy 250 kg-os géphez...
Blue GS-e 34 Le-s volt... most van neki két és félszer annyi. Tehát nem kicsivel több lett a Bandit.
mért nem szeretsz vele városozni?
és mért rossz 20fok alatt?dobálja a seggét?
kezdek félni a nagy gépektől mondjuk még messze van
Blue meg ugye saját magának mondott ellen, hiszen ö is erősebb gépet vett (bár lehet hogy már eléggé elhasználodott (belsőleg) a gépezet . Mert ugye egy GS-el is lehet 130-140-el menni.
Tudom egykicsit több erő kellett neki? De akkor miért kicsivel több
Tulképpen a Le nem is árkérdés. Én a 3 éves Yamahát annyiért vettem mint akkor egy uj GS500F.
Azt hiszem Blue most jogosan tenné fel neked a kérdést, hogy most akkor hol lesznek a tartalék LE-rők te mondtad mindíg,hogy kell az és akkor most leadtad megint ? vagy beláttad,hogy fölösleges ekkora gép.
Mind motorválasztásilag, mind bölcsességileg!
De ezt is ki kellett probálni és az mikor legyen, majd a 6. x után? De amig nem szorulok meg, nem fogom elkotyavetyélni.
1.A GS a céljaimnak nagyon megfelel jani vagyok vele a városban és kisebb turákra is jó (nagyra is, de arra ritkán megyek)
2.És ugye ennek 100-130 km a kellemes utazója, szoval kisebb a kisértés.
3.És a feleségem is beleeggyezett, rendszámos robogó helyett .
4.Ennyiért a hülyének is megéri, hát még nekem
A szöveg = Piet
Errefelé is sz@r idő van , esik az eső már reggel óta.
szöveg
Gratula az új vashoz, sok sok balesetmentest hozzá .
Hogy született ez a döntés hiszen enekd már volt GS-ed a Yamahád meg van vagy becserlted ?
Gratula hozzá mégegyszer.