Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sikerült!

Nem tünt fel, hogy Du. 4 óra van? És nem reggel?
Helló ! Az év első csúszásait megejtettem Dobogókőn. Én voltam a lejtő ördgi Snowboardosa
Estem-keltem és agy idő után vörös volt a fejem a bosszúságtól Oly sz.......r volt a pálya.
DE JÓÓÓÓÓ VOLT !
Ma csak káromkodás hagyta el éles elmém. Hiszen fél délelőtt havat lapátoltam... esett vagy 20 centi.
Keresem a reggeli aranyköpést,de úgy látszik ma vasárnap van
PONJÓ...
Elég magas?
Ilyenkor nem sok más választásod van... Nyáron, nem kell finomkodni, csak figyelni ezerrel. Mert akkor "úgyis tapad minden"... És még akkor is lehet olyan, amit nem veszel észre. Lásd... Erik.
Na, mit mondtam 6-8-cal ezelőtt?
Ez nem bizonyított tény !
Tény és való hogy kevesebben vagyunk mint a férfiak... De mi csajok most ketten vagyunk itt.És egynél több az már sok
Szííyasztok 500 as ok
Meg tsók a csajoknak!
Az se jó ha valaki túl óvatos.Persze ez csak az én véleményem...
Szasz ! Végre a női szakasz is megjelenik .
Tehát elég magas! ;)
Nem száguldozok , tekergetemn a fejem állandóan és irtó nagy követési távolságot tartok . Tök óvatos vagyok, télleg .
170
télleg? pedig én így tudtam.
Mert nem láttál még piros DL-t. Sőt, bandi is jó piriként.

Jaja, a pedofilok már csak ilyenek, egyből ráugranak - verbálisan - a pipihúsra.
?

F-es nem fojtott? Kérdezd NTibitől....
F-es és folytott
Nem:-)

Én már megint melóban vagyok.......
délelőtt is figyeltem....tegnap is figyeltem.....csak mikor köpésem sincs, akkor minek szóljak közbe......
PL a tegnapi jányod féle áradat.....PIROSKA MOCIKA ...szuóval ahoz mit szóljak?

CSAK Pirosba eddig 2 motort láttam ami tetszet

1., RF400, 900
2., GSXF

ebből ugye mindkettő BURKOLT.
Naked verzióban - SZERINTEM - nem igazán dob nagyott a piros rajta....
hja, kérem. a minap bevágtak elém, és meg lehetett állni. csakhát. sokat kellett előtte endurózni, meg esni jópárat hóban-fagyban utcán.
Rosszul tudod! Mert igenis, sportosabb lesz az idomtol a paci. Ti. a nyuszka GS mind fojtott verzió, míg az F-es nem.
És jó napot az Uraknak is!
Szia Csajszi!