Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Baba!

A gumi MÁR CSÚSZIK, csa eddig még mákod volt!
De ha lehet ne próbálkozz meg a bedőléssel, vagy a vészfékezéssel - mert abból nyárig tartó szervíz lesz!

Ma gurultam a bótig a sárga villámmal....még az is csúszkált, pedig csak eső eset
Jó reggelt főnök!
Most ébredtél, hogy ilyen lassan kapcsolsz?

IGEN, amíg mások hűtlenkednek, addig vannak, akik visszatérnek a gyökerekhez!
de gondolom te túl magas sem avgy, hogy van szélvédelme..
Én egyrészt azért választottam az f-et, mert pucéran nem tetszett igazán a gs, másrészt nem fú rajta a szél (annyira ), harmadrészt meg nagyobbnak látszik, jobban észre lehet venni és úgymond komolyabban veszik a visszapillantóból . Legalábbis ez a tapasztalat nálam .
Sportosabb tulajdonságokat természetesen nem kölcsönöz neki az idomzat, viszont engem levett a lábamról vele ...
? Most vettél egy Gs-t?
Én legalábbis ezt veszem ki a szövegből.
Az enyém is ilyen szürke, de ennek a fejidoma tényleg nagyon szép a matricákkal.
De nekem csupaszon tetszik, ugy a klasszikos, meg hát attól hogy ugy néz ki még nem lesz sportossab, tulajdonságilag.
Egyébként egy hónapja az F-et akciózták, arányaiban szintén olcson, és most is olcsobb mint volt.
Köszönöm
Ha most vennék GS-t én biza ezt választanám - vagyis szerintem és szépséges a szürke :
ÁÁÁÁÁ, Piet!

Gratulálok az új paripádhoz! A lehető legjobb döntést hoztad!
Nekem nagyon tetszik a szürke is... nagyon-nagyon. Használd egészséggel!
Nem led, piciny égő vagy mittoménhogyhíjják, nah . Világítótest . Azért csak nőből vagyok .
Nem a GS fordulatszámlálójárol beszélsz ugye? Mert ott nincs led-szerintem
Szervízbe a Redbaronba viszem a motort, mert ott vettem, úgyhogy nincs semmi tapasztalatom ilyen téren. Mondjuk amikor a fordulatszámmérőben kipurcant a led, azt is tőlük szereztem, akkor jártam a szervízben is, pont egy régebbi gs-t kaptak szét . A srácok jófejek és segítőkészek voltak, ennyi infoval tudok szolgálni .
Egyébként milyenek szervizügyileg?
Biztos valaki minuszba akarta tekerni
Amúgy én a Harmatihoz mentem (moccal 5 percre van otthontól) , amikor kipottyant (vagy valami elmés kitekerte, nemtom) a napi km-számláló tekerentyű. Hát, nem voltam elragadtatva... Aszonták 1, max 2 hét alatt meglesz. Erreföl: a műanyag tekerentyű 3 hét, a 2-es csavar hozzá újjab 2,5-3 hét. .
Persze miután a tekerentyű megvolt, már próbálkoztam becsavarni, de egyik csavar hossza sem stimmelt, úgyhogy feladtam .
GS-túltengés ?
Eláll az eső és lesz helyette hav ... Csak 8 után megyek haza, addig érhet akár bokáig is .
A Harmatinál még van vagy 20 db
Mikor először odamentem volt 2 kék meg 2 szürke. Mondja az eladó, holnap egy autosiskola el akarja vinni a két szürkét. Lebeszéltük a bussenest odamegyek, véglegesiteni már van vagy 8 db . Viszem a biztositási papirt már 15 db van a szalonban.
Tegnap átvételkor a fél szalon televan velük
5 órakor eláll az eső!
basz, frankón kellett volan egy miskáér iylen ha régebben van..
Ha pénzügyileg át tudod hidalni, akkor jobban jársz ha megtartod. Az is lehet hogy egyszer Dorina is akar elől ülni .
Én sajnáltam hogy eladtam az elsőt. Bár pénzügyileg nem valt bukta: azt 900 ért vettem 900-ért eladtam (igaz némi + extrával). Ezt most 999 -ért vettem (inkl. Givi tartóvas, platni csatlakozó már nem fért nekik bele ) Ez természetessen a forgalombahelyezéssel cak-pak ár. Ugyanis közöltem hogy engem csak 1 milka alatt érdekel.
Itt 1 órája zuhog az eső ...
De estére még elállhat .
Itt a Balcsin elég széépen esik!
Nos itt Budan már rendessen eseget
Juuuuuj ... Motoros szán nem volt kéznél ?
Én 1 hete, amikor a "hóvihar" volt, még tiszta időben jöttem délre melózni, aztán 1kor már leesett az állam, amikor kikandikáltam az ablakon. Ott szurkoltam, hogy estére maradjon abba, de legalább ne fagyjon az útra. És lőn: 4 fokban, hó jég és eső nélkül gurultam haza .