A gumi MÁR CSÚSZIK, csa eddig még mákod volt!
De ha lehet ne próbálkozz meg a bedőléssel, vagy a vészfékezéssel - mert abból nyárig tartó szervíz lesz!
Ma gurultam a bótig a sárga villámmal....még az is csúszkált, pedig csak eső eset
Én egyrészt azért választottam az f-et, mert pucéran nem tetszett igazán a gs, másrészt nem fú rajta a szél (annyira ), harmadrészt meg nagyobbnak látszik, jobban észre lehet venni és úgymond komolyabban veszik a visszapillantóból . Legalábbis ez a tapasztalat nálam .
Sportosabb tulajdonságokat természetesen nem kölcsönöz neki az idomzat, viszont engem levett a lábamról vele ...
Az enyém is ilyen szürke, de ennek a fejidoma tényleg nagyon szép a matricákkal.
De nekem csupaszon tetszik, ugy a klasszikos, meg hát attól hogy ugy néz ki még nem lesz sportossab, tulajdonságilag.
Egyébként egy hónapja az F-et akciózták, arányaiban szintén olcson, és most is olcsobb mint volt.
Szervízbe a Redbaronba viszem a motort, mert ott vettem, úgyhogy nincs semmi tapasztalatom ilyen téren. Mondjuk amikor a fordulatszámmérőben kipurcant a led, azt is tőlük szereztem, akkor jártam a szervízben is, pont egy régebbi gs-t kaptak szét . A srácok jófejek és segítőkészek voltak, ennyi infoval tudok szolgálni .
Amúgy én a Harmatihoz mentem (moccal 5 percre van otthontól) , amikor kipottyant (vagy valami elmés kitekerte, nemtom) a napi km-számláló tekerentyű. Hát, nem voltam elragadtatva... Aszonták 1, max 2 hét alatt meglesz. Erreföl: a műanyag tekerentyű 3 hét, a 2-es csavar hozzá újjab 2,5-3 hét. .
Persze miután a tekerentyű megvolt, már próbálkoztam becsavarni, de egyik csavar hossza sem stimmelt, úgyhogy feladtam .
A Harmatinál még van vagy 20 db
Mikor először odamentem volt 2 kék meg 2 szürke. Mondja az eladó, holnap egy autosiskola el akarja vinni a két szürkét. Lebeszéltük a bussenest odamegyek, véglegesiteni már van vagy 8 db . Viszem a biztositási papirt már 15 db van a szalonban.
Tegnap átvételkor a fél szalon televan velük
Ha pénzügyileg át tudod hidalni, akkor jobban jársz ha megtartod. Az is lehet hogy egyszer Dorina is akar elől ülni .
Én sajnáltam hogy eladtam az elsőt. Bár pénzügyileg nem valt bukta: azt 900 ért vettem 900-ért eladtam (igaz némi + extrával). Ezt most 999 -ért vettem (inkl. Givi tartóvas, platni csatlakozó már nem fért nekik bele ) Ez természetessen a forgalombahelyezéssel cak-pak ár. Ugyanis közöltem hogy engem csak 1 milka alatt érdekel.
Juuuuuj ... Motoros szán nem volt kéznél ?
Én 1 hete, amikor a "hóvihar" volt, még tiszta időben jöttem délre melózni, aztán 1kor már leesett az állam, amikor kikandikáltam az ablakon. Ott szurkoltam, hogy estére maradjon abba, de legalább ne fagyjon az útra. És lőn: 4 fokban, hó jég és eső nélkül gurultam haza .
A gumi MÁR CSÚSZIK, csa eddig még mákod volt!
De ha lehet ne próbálkozz meg a bedőléssel, vagy a vészfékezéssel - mert abból nyárig tartó szervíz lesz!
Ma gurultam a bótig a sárga villámmal....még az is csúszkált, pedig csak eső eset