Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eeegen. Én lovagolok
Csak felmászik a lóra és próbálkozik..... szóval viszi a ló!
Lovaglás... cö..cö..cö...
Szia!Ha jól emlékszem,te vagy a lovagolós igaz? Úgy értem hogy lovagolsz.
Szííyasztok 500 as ok !
NA!

Itt vagyok, csak figyelő állást vettem fel.....plusz egy hulla vagyok:-)
Egy kemény éjjeli "meló" után reggel........szóval ki vagyok nyúvadva mint egy béka.......

A reagálások:
1., Írjon Himnuszt, indulót valami zeneszerző:-)
2., Bulis nap lehet: ELMÉLETI SIKON - hiszen bármikor átírhat a főnökség....

December 1,15,22,29 szombat (ebből 22-e 15 órától....ami ugye a távoli embereknek nem jó)

Tehát marad az 1, 15, 29

Szilveszter mint írva vagyon....
31 - reggel
1 - reggel
Tehát Én ismét nem szilveszterezek - hacsak nem tartunk egy előszilvesztert, vagy egy utólszilvesztert:-)

Amugy meg ki add egy nyelves puszit?
Ugye-ugye?!
Ezért is írtam át, "aktualizáltam". Ami nem azt jelenti, hogy azt tartom helyesnek!
Tömény tanulság-sztorikat kaptam most, hogy elolvastam a mai termést . És mindegyik elgondolkodtató és valahol fájó is, mert magam körül biza nem ezt látom (gondolok itt az első szösszenetre)... .
No de hinni kel a mesékben ...
Ennyi elgondolkodtató sztori után én is lelépek.Ezer dolgom van még ma és már ennyi az idő!
Jah, és a lényeget majdnem kihagytam. Sokszor én magam vagyok a vak és kell hogy arra járjon egy "riporter".
"Bölcs" Teddy szólt, és most elmegy előkészíteni a hobbikertet a szántáshoz!
Legyet jók, de csak ha muszáj! Délután jövök, oszt kitaláljuk a zenés-táncos -barátkozóst.
Én nem bánnám, ha Blue írna "végre" egy gitárszólós indulót ennek a jó kis csapatnak!
http://www.parksnow.sk/donoval...
Nesztek egy kis kedvcsináló!
A leglsó az mán élőkép! Teljessen be vagyok pörögve, köv. hétvégén valaki jön.
ÉN BIZTOS!
Éljen hóapó! ( nem megkövezni érte )
Úgy-úgy! Teddy még mindig hisz a meséknek. Bizonyítom is ezt rendszeresen!
Nekem a történet adta tanulság mellett a következőket jelentette a kis anekdota:
1. Nem a vak volt a lényeg a mesében, hanem az újságíró,
2. Én úgy "írom a napilapom", hogy lehetőség szerint elgondolkodtassam a "vakokat",
3. Mindenkinek kell egy kis külső segítség, mert egyedül senki nem boldogul, és nem árt meglátni az apró jelket, mégha mástól érkeznek is,
4. Ha a mai magyar realitásra akarom lefordítani, akkor újságíróként leülök a vak mellé egy sötét szemüvegben, és a napi "tapasztalatból" megírom a vezércikkem... és úgy valagba rúgom, aki fosztogatja a kalapot, mint a sicc! ... a vaknak pedig lesz egy "jobb" napja.
5. Jó néha kalandozni a mesék világában, mert a realitás kinyír egy perc alatt.

De, sajnos egyet kell értsek veled. Kutya egy világ van...

És akutya világhoz akkor még egy kis történet:
(ebben is a sorok között érdemes olvasni)
"A munkanélküli WC tisztítónak jelentkezik a Microsofthoz. A részlegigazgató állásinterjúra hívja. Végül azt mondja: Fel van véve, kérem adja meg az e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a munkaszerződést. A munkanélküli szégyenkezve vallja be, hogy számítógépe sincs, nem még e-mail címe. A góré így válaszol: Ha nincs e-mail címe akkor Ön virtuálisan nem létezik. Ha Ön nem létezik, akkor nem dolgozhat nálunk. A férfi elkeseredetten távozik. Az utolsó 10 dollárján vesz 10 kg epret és elkezd vele házalni. 2 óra alatt megtérül a befektetése, termel 40 dollár hasznot és ezt megismétli aznap még háromszor. Rájön, hogy ez nem is rossz biznisz, másnap korábban kell és négyszer vesz epret. Röviddel ezután vesz egy mopedet, azután kisteherautót, végül egy komoly céget épít. 5 év múlva......már az USA legnagyobb élelmiszer-raktárnak tulajdonosa. Elkezd a jövőjével foglalkozni, és nyugdíjbiztosítást akar kötni. Talán is megfelelő ajánlatot, tárgyal a biztosítási ügynökkel, aki a tárgyalás végeztével kéri az e-mail címét. Nekem sajnos nincs mél címem! Ez hihetetlen! - csodálkozik az ügynök. Ekkora birodalmat épített 5 év alatt és nincs e-mail címe....Most képzelje el, mi lenne ha volna! A férfi erre: WC-t tisztítanék a Microsoftnál! "

Tanulság (ami a szöveghez ját gyárilag) :
1. Lehet élni internet nélkül is!
2. Ha nincs számítgéped és sokat dolgozol, te is lehetsz milliomos!
3. Ezt a történetet te is interneten olvasod, tehát közelebb vagy a WC tisztításhoz, mint a milliókhoz!

És akkor még van vagy 1000, amit ki-ki a saját nyelvére lefordíthat.
Teddy tesó!

Te még tényleg hiszel a meséknek?
A történeted pontatlan, úgyis mondhatnám, eljárt felette az idő. A mai kor normái szerint kell átírni.
Tehát! 1., Arra ment az ujságíró, meglátta, és eszébe ötlött, micsoda cikket írhatna erről a témáról! Meg is tette, híres lett, de a vak egy fityinget sem kapott a hírnév általi forintokból!
2., Nem az ujságíró ment arra, hanem egy etnikum, aki rabszolgájává tette a vakot, aki ezek után neki koldult.
3., Egy másik hajléktalan ment arra, aki a pénzt meglátva, leszúrta a vakot, és vitte a kasszát!

Sajnos, ez a mai valóság!
A tanulságot olvasva kicsit elgondolkodtam.Bárcsak ilyen egyszerű lenne minden!Bár van benne igazság is persze.
Nagyszerű
Ma reggel kicsit szentimentálisan ébredtem. Mostanra előkerítettem a hangulatomnak megfelelő "idegen tollat".

"Vak ember ült egy épület előtt a lépcsőn, a lábánál kalap táblával a következő szöveggel: "Vak vagyok. Kérem segítsenek!" Arra ment egy újságíró és látta a kalapban alig van pénz, csak pár fillér. Lehajolt, dobott a kalapba pár koronát, s anélkül, hogy megkérdezte volna, elvette a táblát és a másik oldalára írt egy mondatot. Délután visszatért a vak emberhez és látta a kalapban sok pénz van. A vak felismerte lépteit, s megkérdezte tőle, hogy ő írt-e a táblára, s ha ő volt, akkor mit. Az újságíró így válaszolt: "Semmi olyat, ami nem lenne igaz. Csak soraidnak kicsit más formát adtam." Mosollyal az arcán távozott. A vak soha nem tudta meg, hogy a táblán ez állt: "Tavasz van és én nem láthatom."

A tanulság:
Változtass a stratégiádon, ha valami nem sikerül, és meglátod, minden jobbra fordul."

Jó reggelt Népek! Egy percre érdemes a fentieken elgondolkodni. Oszt akkor megesszük a Világot!
Mackópajtás!Hol a reggeli aranyköpés?Fél 9 lesz és sehol semmi?Vagy téli álomra szenderültél?Igaz szombat van,mindenki megérdemel egy kis reggeli lustálkodást.
Belsőépítészkedős autóreszerlős jó reggelt mindenkinek!

Hozzák ma az új hűtőt, át kell rendeznem az előszobát, az étkezőt, a közlekedőt és a konyhát (még jó h az egész 15m2 (kis lakás, nagy gond)
ja meg a szomszéd váltóját is vissza kell emelni a fauvébe.

Hogy ki az a Mi Si? Egy féligspanyol igenel ránk! vagy tényleg egy hyosungos csájnai?

Szeteiparti? No az a felem még nekem is konzervatív!

Sajna nekem már van szilveszteri programom, rám ne számítsatok. Karácsony előtt általában rettenetes módon leszoktam magam amortizálni anyagilag . Januárban viszont szinte bármiben (nem szeteibuli) benne vagyok. Ha vidék, én Pestről +3(4) főt tudok vinni kocsival, bár reményeim szerint az évtized utolsó téli napjait éljük a jövő héten. Szerintem ez csak egy gyenge próbálkozás télapu felől, de sokkal gyengébb mint Erik, így a jövő héttől elrendelem a tavaszt!

Szép napot!
Ki az a Mi si? Valami kínai motoros is van már itt?
Mé" nem lehet lehajolni? Szetei féle buzibuli lesz? Én nem megyek, ez a részem még nincs liberalizálva!
Macska valsz. nem lesz a környéken Szilveszterkor, de ki tudja persze... De december 22ig Pesten vagyok. Persze lehet 2 féle találkozó is, ahogy az őstagok gondolják!
mélr ne mmtoorzunhk egyet? ha épp nem esi ka hó..
Na akkor vashiányban nem szenvedsz
Csak vigyázz a mágneseke
A hegek le vannak szarva! Csak mozogjon rendesen!
Vagy akarsz menni lábfej szépségversenyre?
Így legalább férfias!
Puszi nektek, hiányoztok!