Én a nyáron Pöfivel lenyomtam 1 nap alatt kb 650km-t egy xx-el és egy 600-as cbr-el "karöltve" autópályán. Szlovéniába . Naggyon jó volt, mocc meg is lett dícsérve ... Bár nem pályázásra termett, 1 szavam sem lehetett .
A GS azért megyen.....hiszen hazafelé 140-el ott voltál a seggemben!
Legalábbis Beard egy emelkedőnél rkadt le, mert 138-nál megállt neki a moci (ha jól emlékszem enny9it mondott)
Szóval ne sírj:-) Hisz ugyan olyan motorunk volt:-)))))
Annál nem leszek állattabb:-)))) BÁÁÁR kérdezd meg NTibit, hogy hagytam állva az M7-esen csütörtökön:-))))) Neki is tetszet, hisz Banditára áj a foga neki is....
Ki tudja,hogy honnan lehet letölteni felmondó nyilatkozatot ( ami általános forma nyomtatvány ) amit a biztosító felé kell elküldeni.
Köszi de gyorsan kőőő .
400-as DRZ SM.......
Már kérdeztem a DRZ fórumban......
A távott bírná, de ennek 140 a vége.....vagyis keserves lenne pl pályázni ahol ugye 140 környékén megyünk....alapban........
Szóval csak a motort károsítod ha végsebbeségen használod.....plusz ugye erre nem is adnék neki zöld utat, hiszen erre még nincs rutinja....és hála az égnek vagyunk annyira jóban hogy hallgat rám.
Úgy fogok világítani, mint az állat!
Neked is megfelel a matrica fényvisszaverő képesége?
Jösz Te is?
Jó a meglátásod: mi térkép alapján megyünk, ezért nem tévedünk el!
Legalábbis Beard egy emelkedőnél rkadt le, mert 138-nál megállt neki a moci (ha jól emlékszem enny9it mondott)
Szóval ne sírj:-) Hisz ugyan olyan motorunk volt:-)))))
Annál nem leszek állattabb:-)))) BÁÁÁR kérdezd meg NTibit, hogy hagytam állva az M7-esen csütörtökön:-))))) Neki is tetszet, hisz Banditára áj a foga neki is....
Majd esSO-val "kullogunk" a sor végén. Vagy sz@runk a GPS-re és behozzuk a lemaradást!
Ne basssszzzz! Akkor mi sem mehetünk, hiszen a GS sem erre termett!
Mondtam én a múltkor, hogy rám fogtok várni!
Bár Én most ugy mondom fel - hogy nem fizetem be...........és ugye ha nem fizeted be akkor megszünik.....
Ki tudja,hogy honnan lehet letölteni felmondó nyilatkozatot ( ami általános forma nyomtatvány ) amit a biztosító felé kell elküldeni.
Köszi de gyorsan kőőő .
Már kérdeztem a DRZ fórumban......
A távott bírná, de ennek 140 a vége.....vagyis keserves lenne pl pályázni ahol ugye 140 környékén megyünk....alapban........
Szóval csak a motort károsítod ha végsebbeségen használod.....plusz ugye erre nem is adnék neki zöld utat, hiszen erre még nincs rutinja....és hála az égnek vagyunk annyira jóban hogy hallgat rám.
Ráadásul stabilabb is, mert én sem estem el vele egyszer sem
Hallod?
Erik!
Milyen árban vannak nagyvonalakban?