Köszönöm a válaszokat tavaly volt szelephèzag állitás a kipufogó felőlit kellet cserrèlni a vezèrmű nem tudom hogy volt e vagy nem de a motorba most lesz 80 000 km ha kell cserrèlni az mennyire drága költsèg vagy mirre számítsak???
A GS-en (is) a szelephézag általában csökkenni szokott. Én inkább a vezérműláncra, vagy a feszítőjére gondolnék. Mindenképpen utána kellene járni, mert tud bajt csinálni ha átugrik.
Sziasztok
Azt szeretnèm kèrdezni hogy menetközbe lehet hallani egy ciripelő hangot olyan mint amikor a tücsök ciripel szerintetek ezzel kell foglalkozni vagy nem???
Visszaszereltem a gyári kormányvéget ahogy javasoltátok. Kipróbálni még sajnos nem volt idő.
Délután megcsináltam a lánc és lánckerekek cseréjét is. Eltartott néhány órát de nem siettem.
Neha rezgesd meg a billentyuket,hogy legalabb megvagy!
Neha tedd felre a projektet es huss gurulni,hidd el,nem all meg az elet,de elmenyeket gyujteni kell!
Én azokról a rezgésről beszéltem ami egyes fordulattartományokban jelentkezik. Ezt nem hiba, ez a mozgó alkatrészek okozzák. 1-2 hengernél nagyon nem lehet mit tenni, több hengernél kiegyensúlyozódik. Ez nem hiba, hanem egyszerű fizika.
De ennek a felniét is állat módra ki lehetne dekorálni
Víztiszta fóliára nyomtatott matricával....a tankomon is van ilyen..átlátszik alatta a fényezés...elsőre olyan mintha rá lenne festve. https://www.instagram.com/p/Bi...
Nekem csak egy rövid gurulás fér bele, szóval ez nekem tökéletes.