Sziasztok!
Egy GS500as motor vásárlásán gondolkodom.
A2es jogsim van, max.500e ft a keret.
Tudnátok pár tanácsot adni mire figyeljek ha a kiszemelt példányt nézem? Illetve viszek hozzá értőt is, de lehet hogy ő nem tudja a tipikus tipus hibákat. Esetleg ha van itt valakinek eladó...
Két személlyel mennyire fürge ?
Köszönöm!
Szia! Szereld ki a membránt, nézd meg a neten, hogy a közeledben melyik motorosbolt árul Saito vagy Tourmax csapjavító kittet (nem GS500-hoz, ahhoz nem találsz). Bontóban egy benzintankba való, teljesen más kinézetű csapból szedtük ki a membránt, két éve tökéletesen működik. Sajnos a bontós sem tudta, hogy milyen motorban volt, de ezek szerint ugyanilyen membránt többfajta csapban is használtak.Ha van a boltban készleten ilyen javító kitt és viszed a mintát elvileg találhatsz hozzávalót.
Nekem is van, de már nagyon régóta nem használom, mert - bárhogy állítva - zavarja a szembejövőket.
Amúgy valóban nem legális, de még soha nem szóltak érte.
Sziasztok!
Az egyik GS-es motorján láttam hogy használ kiegészítő világítást (mint, amiket a nagyobb túraendúrókra szoktak tenni pl GS 1200). Én egyszer azt olvastam hogy nappali menetfényt nem lehet használni mivel a menetfény lényege, hogy akkor üzemelhet, amikor nincs tompított világítás, ami magyarban viszont kötelező. Kérdés ha azok a kiegészítő lámpák is világítanak tompítottként, akkor szólhat érte a rendőr? Ez a lámpa tud angel eyest (ez a menetfénye), tompítottat és refit is--> https://m.aliexpress.com/item/...
A srác, aki használja azt mondta, hogy nem szóltak neki még sehol pedig műszakira is úgy vitte, hogy rajta volt már.
Bocs hogy későn reagálok de aznap nem néztem a netet.
A pályázásra nem volt előzetes regisztrációnk de a 16.20-as felvezetéses menetre már sikerült bejutnunk. Így is jó volt. A szlalom és fékezés-kikerülős placcon folytattuk. A végére azért el is fáradtunk. Összességében ismét hasznos volt a gyakorlás.
Nincs véletlenül gerincsérved?? Komolyan kérdezem! Bármilyen fura de ha ott gond van attól lehet a lábszáradban csípődben ,bokádban gond..főleg a motorozástól..
Örülök, ha beválik!
Én nem mertem "rárabolni", a környékünkön nem tudok normális kárpitost.
Nekem igazából nem is a s*ggem fájdul meg a sok motorozástól, hanem a lábszáraim görcsölnek be - azon meg az ülés nemigen segítene.
Vasárnap 400 km volt a megtett távom, hétfőn egész nap sántikáltam...
Megvettem Jelcsától a GS ülést, amit hirdetett, ma jött meg. Ideiglenesen megcsináltam a szakadást, ami volt rajta. Már sötétedett, mire kész lett, de azért mentem egy próbakört.
Sztem qva jó lesz!
Körbetekertem spéci szövetszerű ragasztóval a bowdent lent a hengernél a kihajtásnál,minimálisan ereszt de használható legalább addíg a moci. Holnap megyek bárdihoz rendelni szimeringet. Köszi a cikkszámot,szerintem még mindíg meresgélnék. :)
Esetleg tudnátok tanácsot adni hol tudok vásárolni 14x1.25 ös réz alátétet olajleeresztő csavar alá?
Előre is köszi.
Egy GS500as motor vásárlásán gondolkodom.
A2es jogsim van, max.500e ft a keret.
Tudnátok pár tanácsot adni mire figyeljek ha a kiszemelt példányt nézem? Illetve viszek hozzá értőt is, de lehet hogy ő nem tudja a tipikus tipus hibákat. Esetleg ha van itt valakinek eladó...
Két személlyel mennyire fürge ?
Köszönöm!
Amúgy valóban nem legális, de még soha nem szóltak érte.
https://www.ebay.co.uk/itm/MS-...
Az egyik GS-es motorján láttam hogy használ kiegészítő világítást (mint, amiket a nagyobb túraendúrókra szoktak tenni pl GS 1200). Én egyszer azt olvastam hogy nappali menetfényt nem lehet használni mivel a menetfény lényege, hogy akkor üzemelhet, amikor nincs tompított világítás, ami magyarban viszont kötelező. Kérdés ha azok a kiegészítő lámpák is világítanak tompítottként, akkor szólhat érte a rendőr? Ez a lámpa tud angel eyest (ez a menetfénye), tompítottat és refit is--> https://m.aliexpress.com/item/...
A srác, aki használja azt mondta, hogy nem szóltak neki még sehol pedig műszakira is úgy vitte, hogy rajta volt már.
A pályázásra nem volt előzetes regisztrációnk de a 16.20-as felvezetéses menetre már sikerült bejutnunk. Így is jó volt. A szlalom és fékezés-kikerülős placcon folytattuk. A végére azért el is fáradtunk. Összességében ismét hasznos volt a gyakorlás.
Ti mikor jöttök? Hátha összefuthatnánk.
Jön valaki holnap a Hungaroring-re, a vezetéstechnikai tréningre?
Én nem mertem "rárabolni", a környékünkön nem tudok normális kárpitost.
Nekem igazából nem is a s*ggem fájdul meg a sok motorozástól, hanem a lábszáraim görcsölnek be - azon meg az ülés nemigen segítene.
Vasárnap 400 km volt a megtett távom, hétfőn egész nap sántikáltam...
Sztem qva jó lesz!
Itt a Suzuki cikkszáma: https://www.motorcyclesparepar...