elvonási tünetek....pff.
annyit szarakodok a harmadik moci vásárlásán,hogy mire megszülöm a döntést.. mindig jól elviszik az orrom elöl..
...szerintem az erre szánt lóvét betolom a nyugger alapomba.
A szaromat már vagy 3 alkalommal lewaxoltam..körbe nyaltam....annyit baxtattam ,hogy már kezdem utálni
Rendelj egy feszítőt és Te vidd magaddal és megnézesd hanem cseréltesd, ha kiderül, hogy nem csak az rossz hanem a lánc is akkor az nem baj, hogy veszel egy új feszítőt mert a lánccserénél amúgy is újjal raknátok össze így kárba nem vész viszont ha csak megnézeted akkor könnyen lehet, hogy a szerelő mindössze ráfeszít (ez nagyon nem jó megoldás) és ezzel ideig-óráig tényleg elhallgat viszont a láncot túlfeszíti és attól megnyúlik nem beszélve, hogy akkor a vezetőket is nagy eséllyel cserélni kéne és akkor tényleg drága lesz a vége, az mondjuk jó megoldás amit Perik javasolt, hogy a szelepfedelet levéve megmérni a láncot.
Köszönöm a sok segítséget.
Elviszem egy szerelőhöz és csak a feszítőt nézetem meg vele. Megírom majd ,hogy mit mondott.... Mégegyszer köszönöm nektek !!!!!
Nem, azért ennyire nem főleg mert ha a feszítő pont ott kopott ahol működnie kéne akkor hiába teszed vissza a régit (amúgy többnyire ez a baja amiért ott zörög ahol épp feszíteni kéne), ha kiveszed akkor újat tegyél vissza. No persze elbaszni is sikerülhet ha véletlenül valamiért elforog a motor és átugrik a laza lánc mikor nincs bent a feszítő, cseréltesd ki valakivel ha még nem csináltál ilyet és figyeld.
Nem, blokk szétszedős cserénél nem tudok olyat aki végtelenítettet használna ha csak nem azért mert nincs melója és ezért rábeszéli a tulajt, ha gáz lenne akkor a hajtás láncnál sem használnák.
Ha jól van megcsinálva szerintem nem, de ez csak az én véleményem... Egyébként vki már csinálta itt a fórumon azzal saját maga, bár azt azért nem ajánlom, mert ha elrakod a vezérlést, akkor nagyobb kárt csinálsz, mint hasznot.
Nézd meg a feszítőt először.
Köszönöm az eddigi válaszokat.Az hogy lassan ejti a fordulatot lassan fokozatosan jelentkezett.Először csak lassan esett le,aztán már egy két másodpercig tartotta is azt a fordulatot amire felpörgettem és utánna esett le lassan.Acsaphoz visszatérve tudja e valaki hogy 2005-ös évjárathoz van e felújító készlet vagy csak kompletten lehet cserélni?
2 szerelő van. Az egyik patentszemmel összerakja, a másik nem, viszont akkor blokk ki, ami nem 10 forint. Nekem jó pár éve mondtak rá kb. 50-60 ezres munkadíjat. Ja és még annyit mondott a szerelő, h olyan 80e körül szokott elfáradni. Enyémben 93e volt, mikor eladtam de még nem szólt. Előtte azért én is megnézném a feszítőt, mert ha az fosott be, akkor az sokkal olcsóbb és 1xrűbb. De ha vmiért le kéne szedni a szelepfedeledet, akkor meg tudod mérni a láncot is, abból meg kiderül, h határértéken túl van a nyúlás v. sem. A service manualban le van írva a határérték és az is, h kell mérni. Azt nemom, h le kell-e szedni a tankot a feszítőhöz, de megnézed h hozzáférsz vagy sem.
annyit szarakodok a harmadik moci vásárlásán,hogy mire megszülöm a döntést.. mindig jól elviszik az orrom elöl..
...szerintem az erre szánt lóvét betolom a nyugger alapomba.
A szaromat már vagy 3 alkalommal lewaxoltam..körbe nyaltam....annyit baxtattam ,hogy már kezdem utálni