Nekem szerelő azt mondta anno, h 80 ezret simán elmennek. Addig ne foglalkozz vele, míg nem szól. Vagy ha 1x szelephézag állítás miatt v. bármi miatt leszeded a hengerfejet, akkor mérj rá a láncra, oszt megtudod hogy áll. De mint írtam, ha hangja van lehet simán a vez.lánc feszítő is. 50-nél nagyon korainak tartanám.
Köszi!
Igen sajnos a Szabadondutó a betegsége... de ettől eltekintve iszonyat jó gép!
Nincs még egy ilyen a piacon ! V2 1100cc retro forma !
Nemsokára meglesz nekem is ... ha minden igaz akkor ősszel meg tudom venni
Jópofa videó Bulldog karakteres motor az 1100-as dragstar önindító szabadonfutó nyavajáját örökölte. A magyar piacon kevés belőle az "Őszinte" motor.
Ha már lúd..legyen kövér MT-01
Igen, volt a fórumon vki, de már nemtom ki. Azért az sem 1xrű és a szerelők nem is esküsznek rá. De miért akarod cserélni, ha még nem kell?? Szól vagy mi a tök? Ha szól, akkor még lehet a feszítő is, nem feltétlen a lánc nyúlt meg.
Szerettem nagyon a GS t!
De váltani kellett picit nagyobbra ! Egy bulldog lesz az utódja! Múlt hétvégén a bulldogos találkozón 10 bulldog rotyogott, eszméletlen jó hangjuk volt ! És a társaság is fergeteges volt!
Itt egy kis ízelítő milyen volt a banda:) tegnap össze dobtam róla egy kis összeállítást :)
Ha valaki kinőné a GS t akkor szeretettel várjuk a bulldogosok közé!!!!
Az ki?
Igen sajnos a Szabadondutó a betegsége... de ettől eltekintve iszonyat jó gép!
Nincs még egy ilyen a piacon ! V2 1100cc retro forma !
Nemsokára meglesz nekem is ... ha minden igaz akkor ősszel meg tudom venni
Ha már lúd..legyen kövér MT-01
De váltani kellett picit nagyobbra ! Egy bulldog lesz az utódja! Múlt hétvégén a bulldogos találkozón 10 bulldog rotyogott, eszméletlen jó hangjuk volt ! És a társaság is fergeteges volt!
Itt egy kis ízelítő milyen volt a banda:) tegnap össze dobtam róla egy kis összeállítást :)
Ha valaki kinőné a GS t akkor szeretettel várjuk a bulldogosok közé!!!!
http://youtu.be/rCW_ceOcimw
adatlapon elérhetöség!!
Keddre van idopontom a szervizbe es nem tudtak addig kikuldeni a MOL-os olajat.
Milyen olajat ajánlanátok / használtok a GS500-ba?
Koszonom elore is!