Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most én is úgy vagyok hogy amerre a tömeg megy.
Sanyiék Szlovákiába akarnak menni.
Sajnos vasárnap csak 3ig vagyok itthon. Most, hogy újra van suli csak a szombat jó. Végre kisütött a nap el is megyek valamerre
Szeva!
Vasárnap délután, ha nem szakad ránk az ég megint, van kedven jönni egy lightos gurigázásra valamerre? Thotpee kolega diktálja a tempót, mert ő a nyugdíjas motoros és nehogy elhagyjuk valamerre.
Koszi mindenkinek, hazaertem.
És nem is volt nehéz rábeszélni. Nyár elején ráfújtam neoluxxal az első féktárcsájára vékonyan és mondtam, ha őszre nem kopik le, akkor nekem is adja... neki akkor minek? NA, sza ma megkapom.
Vasárnap pontosan merre?
Fent a felnicsík
Szabadonfuto. Valoszinuleg mert nem hallom de az szokta inkabb hidegen kezdeni aztan vegleg meghal.
Sziasztok!
Nem tudom tud e valaki információt adni, valami történt az önindítómmal, hidegen olyan nyüszítő hangot ad és nagy nehezen többszöri próbálkozás után elindul. Melegen nincs ez a tünet vagy csak nagyon ritkán. Mi okozhatja ezt? ( az akkumulátorom teljesen új most vettem) Valamint hol van ebben az önindító mert a metszeti rajzon nem igen tudtam megállapítani, hogy kiszerelhető e valahonnan vagy be van építve a blokkba.

Előre is kösz ha valaki informál :)
Vasárnap
Holnap mentek 577-re vagy vasárnap?
Odaadom neki a féktárcsámat mert én úgysem használom.
Ok, lehet te fogsz ébreszteni.
Ja, azt is, de az inkább boronatárcsa, ez csak első fék.
Grillezni akarsz?
Hali!

Ha megyek, felhívlak 8-kor...ok?
Mindig elfelejtem azt a kurva tárcsát, pedig kéne nagyon :)
Monnyuk én 2 után megyek maglódon át sülysáp felé.Kocsival.
Ha jössz AKMT-re, kapsz egy tárcsát...feltéve ha én megyek.
Majd meglátom hogy sikerül felkelnem.
Vasárnap meg valamerre megyünk egy lightost.
AKMT évadzáró.
Sziasztok!

Hazaértem.

Na mi lesz holnap? :)
Bármikor.
Jobbos vagy balos?
Kettes vagy hármas?
Szövet,műbűr,valódibűr?
Ottomán van?
Mivel szekrényt cipelek...........vagy ágyat,vagy komódot.......tálalót.................kanapét..................filo
dendront............
Te is mindig azt mondod, h szekrényt cipelsz.