Üdv!
Köszönöm szépen a tegnapi gurulást! Meg azt is hogy "néhányszor" megvártatok. Úgy tűnik a télen elfelejtettem kanyarodni
A fehérvári nyolcas bevezetőn, bal oldalt remélem észrevettétek a trafit. Vagy a kifelé menőket szemből, vagy minket hátulról. 50-es tábla volt! Az M1-M0 kereszteződés előtt stabil is minket mért hátulról! Meg az M7 Auchan is!
Ataa rendszáma hogyan esett le? Nem simul ki a GS járása HÉTEZER fölött?
Most sem irkaltam volna már nagyon ide ha nem lettem volna épp pöcsshit baratjaként megnevezve. Aztán jössz a hülye lidlis sörös beszolasoddal előtte majmozol stb. De téged jól neveltek... Aha.
Yahahaval semmi bajom, van pár a bandaban, de még senki nem akart Jawa 250 re vissza ülni róluk...
Az meg egyenesen röhej hogy elkezditek egymást oltogatni és rám fogod. Érdekes mikor törpike heteken keresztül rontotta a levegot odaát nem voltál ennyire következetes..
Amúgy meg hogy hülyeséget írsz más szólt miatta, szal mea culpa, hogy utána egy mondatot írtam hasonló jól nevelt stílusban mint neha te is szoktál.
No vedd úgy hogy mailt írtam.
Isten áldjon!
Fideszről tudtommal nem beszéltem. Szerintem neked kéne orvoshoz menned és komolyan gondolom. Első lépés: nem kell átjönni okoskodni, kellemetlenkedni. Én se megyek, pedig hidd el, volna egy két észrevételem , de tudod arra gondolok: mi közöm hozzá? minek lépjek feleslegesen a tyúkszemedre? - nem így neveltek, nem vagyok szatír, hogy ebben éljem ki magam. Fogadd meg, épülhetsz belőle.Zééz békében, és ha nem tetszik a Jawa és a GS, meg bármi azt már tudjuk, sejtjük, annyiszor kifejtetted. Akkor gyere, ha valami pozitív dolog jut eszedbe a GS-ről. / Én még egy Berváról is tudok jókat gondolni, pl. hogy 10 évesen találtunk egyet egy árokban és milyen feledhetetlen élmény volt vele menni a bicikli után. / Erre már nem is kell válaszolnod.
Hát csaba elég, mi is, majom vagy te hogy idezzelek. Elmehetnél orvoshoz a folyton horpado nyomatekggorbeddel, meg a hülye Fideszes beszolasoddal is. Nem mész szazon de rendesen..
Jövőhét szombaton ki jön innen AKMT nyitó gurulásra?