Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

538,6km lett háztól házig
Lesz akinek ez nem lesz gond. http://www.hir24.hu/elet-stilu...
Alapár: 4 628 000 Ft*

* Javasolt fogyasztói ár ÁFA-val és regisztrációs adóval, viszont feláras opciók nélkül. Az ár a motorkerékpár üzembe- és forgalomba helyezésével (illetékek, rendszám, törzskönyv stb.) kapcsolatos költségeket nem tartalmazza.
Már miért lenne?!
Én is hazaértem, Köszi mindenkinek! Zoli, bocs, hogy már nem vártunk be, de siettünk mindketten, remélem nincs harag!
http://totalbike.hu/tesztek/2013/02/24/egy_uj_kiralysag_kezdete/
Könnyebb mint a GSX650F...
Többnek gondoltam. Akkor mégsem olyan robosztus monstrum.
238 kg
Hány kiló a Bömös?
Mindenki aki ráült azon ámuldozott, hogy milyen könnyű érzetre. A Harley-nál meg pont az ellenkezője.
Leér róla a lábad? Jó neked!
Volt ma rétesezés, meg kiállítás nézés. Jó kis nap. A Harliknál a Ganja mondását idézgettük átköltve. "Öreg vagyok nagy a hasam Harley Davidson a vasam.
Én meg elhagytam ma a rendszámom.
Még jó hogy elől voltam, így mögöttem összeszedték. Egyszer csak azt veszem észre hogy senki nincs mögöttem. Csörgök hogy mi van, azt mondják hogy elhagytam a rendszámot. Aztán ahogy benéztem az út melletti árokba, ott volt egy kocsinak a rendszáma.
Naná hogy elhoztam. Szerintetek bevigyem holnap a rendőrségre?
Úgyis ki akarom próbálni a gyári dobot, amit vettem, hozzá és majd kipróbálom, hogy azzal milyen motorféken.
Nekem is csinálja. Nem mondanám durrogásnak, inkább finom gurgulázásnak, amikor motorfékkel megyek.
Kössz skacok a mai gurulást, ott volt a szeren!
Nem kell félni az 50 ezertől, az annál sokkal többet elmennek bontás nélkül. Viszont ez attól is függ hogy ki használta és hogyan.
Szerintem meg jól áll nekem.
Szia! Érdekelne, a kormány, amit a képeid között láttam, gyári méretű kormány vagy esetleg magasabb? Nekem kicsit lehetne magasabban vagy hátrébb a kormány az egyenesebb gerinctartás miatt. Lehet még ne szoktam hozzá de jobb lenne ha nem kellene annyira támaszkodnom a kormányon. Van erre valakinek olcsó és egyszerű megoldása?
Ha igaz, amit a hirdetésben leírtak, akkor nyugodtan megveheted. Két új gumi, láncszett, plusz a táska, doboz, ez kapásból vagy 110 e Ft. A km egyáltalán nem gáz, ha valós, márpedig ez elvileg egy gazdás motor. Érdemes megnézni.
Vannak ott a közelben GS tulajok, szerintem van az a sörmennyiség, amiért elkísérnek megnézni...
Üdv! Ki kísért a 11-esen a dugóban egy F-el? Fekete. 49000km-t futott. Miket meg nem néztem. De jött szembe egy E is, kék.
Régen láttam GS-t így élőben a sajátomon kívül.
Ma biztosan találkoztam innen is valakivel. Intettem én mindenkinek. Megálltam egy tagnak akinek kigyulladt a motorja menet közben, úgy szóltak rá, hogy állj meg ég a motorod. Eloltotta, szerszámok, go tovább. Izgalmas nap volt az biztos.
benzin /levegő+sport dob+vacak szinkron+ nem jól záró szelep...A kipuffban robban a szósz..

..bármi lehet. A nyitott dobok többségénél előfordul...hisz jobban hallod..