Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Me a fazekhoz nem kell ahogy latom?
Es ha a veteles nyugot nezem annyira nem lehet jo a csoda japo katyvasz.
Nekem ma is megy a letezo motorom.
Bar legalabb robogoval jarhatsz ha igy megy a vetel.
Esetleg a daciaban bizhacc.
Nem, úgy mondta, hogy szerintem okosabban is el lehet költeni ennyi pénzt...
Én ezt semmiképp nem venném meg...
...nekem nincs platós kocsival furikázó rokonom ,ismerősöm.
...bár az tény ,hogy többnyire tudom ,hogy merre járok....már ha véletlenül elromlana
1000 k5
Hogy is mondtad korábban?: "Ennyiért már 600-as Gixxert lehet venni"
Tévedsz! Ott van még a Suzuki k5 1000.
Ganja csinálhatna belőle szép sárga szörnyet.
Nagyon sok masik motor van.
Viszont ar/ertekben igen jo vetelnek nez ki.
Nem is Zoli lenne ha nem ezt linkelte volna....neki sem létezik más motor
Ez nem cibere sem fazék de igen jó árban van.
Mondjuk a hasidom ejég gej,és nem értem mitől ilyen olcsó.
Jó motorhoz zseton kell!
Egyre drágábbak a használt motorok, mert kevés újat adnak el Európa-szerte, amiből aztán eladó használt lehetne. Amit meg eladnak egyre leharcoltabbak, mert nem kényszerből adják áll, hanem mert megérett rá. Nem jó ez így. Addig volt jó, amíg, voltak hitelben bennragadt motorok, szinte alig voltak használtak és olcsók is voltak a szituációból adódóan. Amíg nem vesznek nagy számban új motorokat, egyre inkább ez lesz.
Szép Ciberét sem látok 800 alatt. Sőt amelyiket meg is venném az 900e-milla körül van.
Mennyit szánsz rá? Havernak van egy tuti biztos FZ6-osa. Már egy ideje fáj a háta rajta, mert 190 feletti, és BMW-t akar.
Mégsem vetted meg a Fazekat?
Szia! :)

Épp a hétvégén is jártam feléd, igaz most autóval, de remélem egyszerz összefutunk :). Elég sokat járok arra. Szép napot
A munkadíjjal együtt?....blokk szét-össze + tengő.....
Alkudj le egy tengely árát.
Azért no para, mert hiába adja mindenki drágábban, ha nincs pénz, azt sem veszik meg. Jön majd a tuti vétel, türelem, csak figyelni kell, én is nézem őket neked is!
Rendben.
Köszi!
Még nem darálta le...de már nem annyira passzentos mint kellene..
A finom menet kissé aszalódott...aztán már csak a lánc pozicionálta a lánckereket....Ami lötyög az kopik..hiába keményebb a tengely...attól még a nútolt részen kissé kopik..
..később majd rántással jelentkezik a kopás..és hamarabb eszi a láncot..mindegy szóban jobban el tudom mondani.
Ledarálta a kihajtó tengelyt?
Erről hallottam, de az enyémmel ilyen gond nem volt. Az Fz6 ezzel együtt is nagyon jó gép sztem.