Köszi. Azért még újra ellenőrzök láncvásárlás előtt mindent (lánchossz, nyúlás, stb.) :) Tegnap már lehet hogy kapkodtam, de szerintem nem úszom meg a lánccserét. Hátsó lánckerék jó, elég "hegyes". Szerintem cserélték. Csak elsőt akarok cserélni.
Basszus, sajnálom, akkor viszont az előző tulaj volt okos es leultetes után nem engedett rá a láncra... Vagy tényleg csak lejárta es ez tok rendben van... A teljes szett valami 20-25,ami senkinek sem orom, de legalább nem felgumiznod kell a mocit
Na látod, itt a gond, hogy tényleg olyan a stílusod, mintha évek óta velünk motoroznal, miközben nem is ismersz minket! Lovy-tol ilyet kérdezni, ha ismernéd, fel sem merült volna, vagy másképp kérdezel... Egyébként azért nem értelek, mert a hahu-n is 32k van a hirdetésben.
Ez a baj az írásos kommunikációval, le kell írnod a gondolataid, különben bármit bele lehet gondolni.
ez a hsz.-od szerintem kimerítheti a jogi személyre, több ember kárára elkövetett , hitelrontást, hamis vádat. ja hogy elnézted, meg midegy csak írjunk már valamit ! ?
doki hol vagy ?
(nem most kéne moderátorért kiálltani ? )
110 szem van. Leszámolta. Le is mértem a láncot és meg van nyúlva. Semmi máshoz nem lett nyúlva csak kicseréltem a kutyacsontot a gyári hosszúságúra. Így a motor hátulja jó pár cm-el feljebb került így a kerék meg lejjebb az üléshez képest. A lánc pedig meglazult. Most belóg. Én sem így gondoltam volna, de ez van.
Jaajjjjj, ne szopassatok mar. Ha két személlyel motorozasnal rá kell engedni a láncra, mert feszül, tehát ha lejjebb kerül a motor, akkor logikus, hogy hosszabb lánc kell nem? Nézd meg, hosszabb a lánc szvsz. , legalábbis ez a logikus, kapás ki egy pár szemet, számold meg mennyi most!
Őőőő annyi hogy nem a testsúly teljes része az alfélen lenne.De fene tudja.Csak ötletelek.
Mozogj kicsit a nyeregben.
Felállsz,leülsz jobra-balra ilyesmik.
Nekem a DL-en van 3 centis emelő - de már olyan régen, hogy nem emlékszem, kényelmesebb-e, úgy megszoktam.
Egy biztos, egyenesebben fogsz ülni, ami szerintem kényelmesebb, bár ez relatív.
Egy húzásra 260km. Nem voltam éppen jó érzés. 100km lazán megy.
Hát kinek mi, nem? Én ülni szeretek nem előre dőlve görnyedni. Kicsit jobban lenne döntve a GS már nem lenne jó.
Én amúgy magasan szeretek ülni nem alacsonyan.
Ez a baj az írásos kommunikációval, le kell írnod a gondolataid, különben bármit bele lehet gondolni.
doki hol vagy ?
(nem most kéne moderátorért kiálltani ? )
Mozogj kicsit a nyeregben.
Felállsz,leülsz jobra-balra ilyesmik.
Egy biztos, egyenesebben fogsz ülni, ami szerintem kényelmesebb, bár ez relatív.
Hát kinek mi, nem? Én ülni szeretek nem előre dőlve görnyedni. Kicsit jobban lenne döntve a GS már nem lenne jó.
Én amúgy magasan szeretek ülni nem alacsonyan.