Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondoltam, hogy elgondolkodsz a kedvenceden.
verhovina...NE HAGYD MAGAAAAD!
..szegényt csak összezavarjátok...mint a dokit....hisz nála sem a motorral volt a baj!
Krissal! Mivaaaa dílert cseréltél?
Így van.
Előre a gyári felnire felmegy a 120/70 is. Volt nekem is, Ganjának, meg sok másnak. Annyi, hogy ilyenkor bármekkora penge vagy, a gumi 2/3-át képtelen vagy kihasználni a torzulás miatt. Amikor visszaraktam egy 110/70-es jóféle gumit, egyből kezesebb lett a gép. Előre nem érdemes szélesíteni. Viszont hátulra annál inkább.
Persze itt felejtsd el a gyári felnit. Mi (ha jól emlékszem régi GSXF 4,5" felnit vettünk, és arra lehet rakni 150-160-as gumit. A hátsó féktámaszt cserélni kell, mert nem fog elférni a gumi. Ha elég feszes/új a lánc akkor azzal sem lesz baj, de egy idő után nekem elkezdett beleérni, ezért a hátsó lánckerék alá érdemes alátétet rakni. Eddig tapasztalataim szerint a 150/70 a szélesebb felnivel ideális. Egy percre sem bántam meg a modolást!
Talán nem sok pénzből lehetne csinálni belőle egy nakedet burkolatok nélkül. Akkor viszont megéri megvenni.
Ne is, ha lesz rá alkalom én úgy is benne vagyok!
Így év vége fele már csak azt nézem, hogyan back-eljem ki a hátralevő napokat...
Próbálkozott...
A követelésének semmi jogalapja sem volt.
Minden szezonban szanaszét motorozzuk magunkat együtt...tehát minden hétvégén találkozó.
Szerintem ez egy szín tiszta rekurzió volt!
Ha jól gondolom erről a Hondáról úgy 800k forintnyi műanyag forgács hullott le
Jó is egy ilyen kezdőmotor a szalonból kitolva
Azért lehetőleg ne iktass be minden tavaszra egy-egy ilyen kaszkadőrszámot
Ja, mert ha nem esek, lehet nem élem túl a nyarat, optimálisak voltak a körülménynek, ezért eldobtam magam, hogy tudjam milyen esni.... Zoli elmesélheti, mögöttem röhögött... na jó akkor nem, de utána már joggal
Akkor ez ilyen egészségügyi célzatú eset volt?
Ja, nyár elején elbasztam magam, azóta jó oldalon van a fejem, de ez már lejárt story.

Történt vmi?
A gyári méret a 130/70 17, elől meg 110/70 17, de aki szeret faragni, annak van módja a 160-ra is hátulra, vagy elöl felmegy a 120/60.
Ataa, Ganja 160-al megy, bejön nekik.
Néha kicsit fájdalmaim vannak, mert nem csak a fülem ért le, de megvagyok
Jogos. Titing!
Csak stresszletöltés, kezdek kiakadni a hidegtől.
várd meg ataaa-t ő a szaki ebben
Ha elölre és hátulra egyaránt aláraksz fektetve egy használt 180-as gumit, az tuti jó lesz télire, nem revülnek a fennlévő papucsok tavaszig
Igen Facebookon csináltam egy GS500 klubot ha valaki ott érdeklődne a márka után. Én nem is akarok az utak királya lenni csak jókat szeretnék motorozni.