Előre a gyári felnire felmegy a 120/70 is. Volt nekem is, Ganjának, meg sok másnak. Annyi, hogy ilyenkor bármekkora penge vagy, a gumi 2/3-át képtelen vagy kihasználni a torzulás miatt. Amikor visszaraktam egy 110/70-es jóféle gumit, egyből kezesebb lett a gép. Előre nem érdemes szélesíteni. Viszont hátulra annál inkább.
Persze itt felejtsd el a gyári felnit. Mi (ha jól emlékszem régi GSXF 4,5" felnit vettünk, és arra lehet rakni 150-160-as gumit. A hátsó féktámaszt cserélni kell, mert nem fog elférni a gumi. Ha elég feszes/új a lánc akkor azzal sem lesz baj, de egy idő után nekem elkezdett beleérni, ezért a hátsó lánckerék alá érdemes alátétet rakni. Eddig tapasztalataim szerint a 150/70 a szélesebb felnivel ideális. Egy percre sem bántam meg a modolást!
Ja, mert ha nem esek, lehet nem élem túl a nyarat, optimálisak voltak a körülménynek, ezért eldobtam magam, hogy tudjam milyen esni.... Zoli elmesélheti, mögöttem röhögött... na jó akkor nem, de utána már joggal
A gyári méret a 130/70 17, elől meg 110/70 17, de aki szeret faragni, annak van módja a 160-ra is hátulra, vagy elöl felmegy a 120/60.
Ataa, Ganja 160-al megy, bejön nekik.
Igen Facebookon csináltam egy GS500 klubot ha valaki ott érdeklődne a márka után. Én nem is akarok az utak királya lenni csak jókat szeretnék motorozni.
Persze itt felejtsd el a gyári felnit. Mi (ha jól emlékszem régi GSXF 4,5" felnit vettünk, és arra lehet rakni 150-160-as gumit. A hátsó féktámaszt cserélni kell, mert nem fog elférni a gumi. Ha elég feszes/új a lánc akkor azzal sem lesz baj, de egy idő után nekem elkezdett beleérni, ezért a hátsó lánckerék alá érdemes alátétet rakni. Eddig tapasztalataim szerint a 150/70 a szélesebb felnivel ideális. Egy percre sem bántam meg a modolást!
Így év vége fele már csak azt nézem, hogyan back-eljem ki a hátralevő napokat...
A követelésének semmi jogalapja sem volt.
Jó is egy ilyen kezdőmotor a szalonból kitolva
Történt vmi?
Ataa, Ganja 160-al megy, bejön nekik.