esSopapi ! ez most dícséret vagy ergyázás ?
fenntartom a jogot , hogy felnőjek a Mentoromhoz .
most az egyszer lefordítom, csak neked a hsz.-t:
robika egyszál magába szervez GS500 klubbot, ami dícséretes ! itt meg "készen" van minden...
Mármint a fül-leérés, vagy az egyben-hazaérés nem jön össze?
Amúgy meg szerintem ezen az éghajlaton minden motoros 45 fok alatt fordul a kanyarban. 45 fok felett hőgutát kapnánk
Lehet ezzel a hajóval megtalálod az igazit, nem Dipshit vagy akinek minden kanyarban ott kell hagynia egy idomot az aszfalton, vagy dobozt az út szélén Szvsz. nem gáz, ha nem ér le a füled, ha hazérsz egyben, nekem sem jön mindig össze
Szvsz. most nagy lépést tett a mindenkinek megfelelés felé a BMW vásárlással
Doki, add magad továbbra is, ne törj meg, csak hajolj, mint a bambusz.
Figyeld meg, hogy az új géppel megtalálod magad, tudom. A GS jó tanulómotor, de nem ad biztonságot, nem vagy az utak királya, csak lovasa, nagyon fasza lesz a Bömös. Persze cikizünk majd, mert illik, meg hát a Bömös az Bömös, le is baszunk, ha integetsz, de te csak told, mint eddig
Már miért ne?....ez is egyfajta tanulás lehet(ne)....döntsd el, hogy mától mindenkinek meg akarsz felelni és vagy sikerül vagy nem, de hogy jól nem fogod érezni magad az biztos.
Mindjárt jön Ganja és mondja, hogy hogy nem is néz ki rosszul a szarod
Van pár fura arc itt, négyszemközt mondom, vigyázni kell velük, mert ha szar az idő és nincs motor, akkor isznak mint a görény, ha meg van, akkor is.
Beszélgessünk! Milyen olajat használsz? (ez az egyik kedvencünk, itt okoskodhatok, aztán közben van aki már lement 100ezreket ásványi fossal és semmi baja a gépnek )
A másik, amiben faszák vagyunk az a gumitéma, meg a aksik, na az aksik... kérdezd meg, milyet vegyél és hogy kell télre elrakni a motort. Egyébként bármit lehet kérdezni, mindenhez értünk, amihez nem az meg nincs, egyszerűen még nem találták fel.
Mondjuk Zoli a bútorokhoz és a teherautókhoz jobban ért, mint bárki, ennek némileg oka lehet, hogy az angolok egybecsomagolják a motorokat egy öreg keleti tehergéppel, csak a miheztartás végett.
Ja és lényeges tudni, hogy a dobfék szar.
Ha bukócsövet akarsz, akkor Dipshit az embered, neki van egy tuti csőhajlító haverja, már hónapok óta dolgoznak együtt
Itt gyűlünk, aztán maszkalunk, télen meg unalmunkban mókusokat molesztalunk, neha baszogatjuk a er-5 fórumon Fisit, vagy bárkit aki beteved. Néha Zolin röhögünk, amikor évi párszor le rohad a triumph, mert valamit meg szerelt rajta saját kezűleg, vagy én torok bele valami csavart a gepembe, vagy Ganja gúnyolta dokit, szóval mindig van valami
fenntartom a jogot , hogy felnőjek a Mentoromhoz .
most az egyszer lefordítom, csak neked a hsz.-t:
robika egyszál magába szervez GS500 klubbot, ami dícséretes ! itt meg "készen" van minden...