Kilóg még valamennyire a csavar a menetből?, persze ehhez újra le kell venned a fedelet, ha igen akkor azt megfogva ki lehet csavarni ha nem akkor akkor is megoldható "beletört csavar kihajtóval", egy fúrógéppel és a megfelelő fúróval felszerelkezve.
minden figyelmeztetés ellenére sikerült az olajszűrőfedél egyik csavarját letépni, igaz csak a második körben. elsőre pikk-pakk simán ment minden. beindításnál a fedélnél intenzíven szivárgott az olaj, nosza mégegszer. tömítést meigazít , visszacsavar. az utolsó kontroll húzás nem kellett volna.
jöhet a "B"terv. az anyázás már megvolt, mi is akövetkező lépés ? milyen szakit is kell keresnem ?
Egyre nehezebb út lesz a GS450-ből szerezni ilyet. Épp ma kerestem rá csak úgy nosztalgiából hogy mobile.de miket dob fel abból a szériából ami nekem volt. Hát nem volt találat, pedig Németország nem egy törpeállam. Nincs mese, figyelnem kell a GS-em új tulaját, mert másképp már nem nagyon lesz utolsó szériás 450-esem
Az egészben a legnehezebb dolog a jeladó beszerezése...két úton lehetséges:
1. GS450-esen ilyen van, bontó ebay stb...
2. Legyártja valaki..
Nekem az utóbbi lett...még a nyáron itt a fórumon egy ismeretlen valaki felajánlotta , hogy ő tud ilyet csinálni.
Én jelentkeztem rá és ö küldött nekem.....a többi dolog az AKMT segítségével történt.....a kijelző az órakonzolon lesz.
Akkor csak úgy van esélyed élőben is megnézd a motort, ha te jössz errefelé? Én nem költözök egy ideig, úgyhogy valószínűleg itthon találsz - már persze ha épp nem motorozok valamerre .
És mit kérsz egy darabért?
Pedig azt ígértem ha minden sikerül a következőt bevállalom én is.
Hát nem fogom!
( a gyorsértékelésed szerint ( relatív) nem a világvége ? vígasztalj !)
jöhet a "B"terv. az anyázás már megvolt, mi is akövetkező lépés ? milyen szakit is kell keresnem ?
1. GS450-esen ilyen van, bontó ebay stb...
2. Legyártja valaki..
Nekem az utóbbi lett...még a nyáron itt a fórumon egy ismeretlen valaki felajánlotta , hogy ő tud ilyet csinálni.
Én jelentkeztem rá és ö küldött nekem.....a többi dolog az AKMT segítségével történt.....a kijelző az órakonzolon lesz.
Tby-bá: a blokkba való jel adott honnan szereztél? Átalakítottad, vagy más típusé jó bele?