Ma már nem ennyi volt, de én szépen néztem a srácokra és megkaptam a tegnapi árért!
De ha Lovi ment volna érte szerintem nem tudott volna így bevágódni a srácoknál.
Ataaa jobban jártál velem
közülünk járt valaki ma 9h. körül Budaörsön !
kék F-es öccá, fekete ruhában OGRE osztályú pilótával.
(colstokként volt ráhajtva a vasra , és így is verte a belógó ágakat !)
Lovi81, rájöttem miért nem készült Streetview az 526-os ezen részéről.
Amikor itt végigment az autó, ez még elzárt katonai terület volt.
Ez csak idéntől járható út (elvileg). Úgy láttam most már nem volt ott a sorompó... Bátrabbnak kellett volna lennünk. Max. utánnunk lőttek volna egy sorozatot.
Tankolás miatt kérdeztem.
250-es etapokat bírja? A fölé nem fogunk menni, csak hogy mégse kelljen annyiszor megállni ahányszor valakinek tankolnia kell.
CBR.
Mitommén.
Árva várát 1x már megjártuk oda-vissza 1 nap, persze több pihivel. https://maps.google.hu/maps?q=...
Az kb. 5-600km. Többet nem is nagyon mennék 1 nap. De gondolom nem teljesítmény túra lesz? Én inkább élvezném a motorozást, mint szenvedjek rajta.
De ha Lovi ment volna érte szerintem nem tudott volna így bevágódni a srácoknál.
Ataaa jobban jártál velem
kék F-es öccá, fekete ruhában OGRE osztályú pilótával.
(colstokként volt ráhajtva a vasra , és így is verte a belógó ágakat !)
köszönöm szépen a segítséget végre megvan a motor (igaz nem Gs lett, de köszi a sok segítséget)
Amikor itt végigment az autó, ez még elzárt katonai terület volt.
Ez csak idéntől járható út (elvileg). Úgy láttam most már nem volt ott a sorompó... Bátrabbnak kellett volna lennünk. Max. utánnunk lőttek volna egy sorozatot.
250-es etapokat bírja? A fölé nem fogunk menni, csak hogy mégse kelljen annyiszor megállni ahányszor valakinek tankolnia kell.
Mitommén.
Árva várát 1x már megjártuk oda-vissza 1 nap, persze több pihivel.
https://maps.google.hu/maps?q=...
Az kb. 5-600km. Többet nem is nagyon mennék 1 nap. De gondolom nem teljesítmény túra lesz? Én inkább élvezném a motorozást, mint szenvedjek rajta.
Perik71, te melyik vassal jössz? És mekkora etapokat tudsz vele megtenni? (ha GS, akkor persze tudom a választ)
Gyerekbarát szolgáltatások: WC ülőke.
Lehet igénybe veszem a kis popóm miatt.
GS elado