Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

..de fel vagytok pörögve..
Ma már nem ennyi volt, de én szépen néztem a srácokra és megkaptam a tegnapi árért!
De ha Lovi ment volna érte szerintem nem tudott volna így bevágódni a srácoknál.
Ataaa jobban jártál velem
Ezzel teljes mértékben én is egyetértek!
közülünk járt valaki ma 9h. körül Budaörsön !
kék F-es öccá, fekete ruhában OGRE osztályú pilótával.
(colstokként volt ráhajtva a vasra , és így is verte a belógó ágakat !)
Hát az egész GS fórum 2 napon belül vásárolt tőlük, úgy voltak vele, h lófaszt, ha ennyire viszik nem akciózzák tovább.
Most hívott Móni. Már megdrágult, de olyan szépen nézett, hogy neki még odaadták akciósan.
nem, expresszen volt fent (már levették) de rakok fel képet este felé
Lovinak üzenem, h 4.430,- a szett, és Móninak volt igaza, vagy te mosolyogtál túl szépen az eladó srácra.
Képet este rakok fel egyébként ezüst színű, 2004-es évj. Hornet 600ccm
Azért elárulhatnád, h mi lett és persze dobhatnál képet is.
Sziasztok!

köszönöm szépen a segítséget végre megvan a motor (igaz nem Gs lett, de köszi a sok segítséget)
Lovi81, rájöttem miért nem készült Streetview az 526-os ezen részéről.
Amikor itt végigment az autó, ez még elzárt katonai terület volt.
Ez csak idéntől járható út (elvileg). Úgy láttam most már nem volt ott a sorompó... Bátrabbnak kellett volna lennünk. Max. utánnunk lőttek volna egy sorozatot.
Kb., ha nem forgatom 10ezer fölé.
Tankolás miatt kérdeztem.
250-es etapokat bírja? A fölé nem fogunk menni, csak hogy mégse kelljen annyiszor megállni ahányszor valakinek tankolnia kell.
CBR.
Mitommén.
Árva várát 1x már megjártuk oda-vissza 1 nap, persze több pihivel.
https://maps.google.hu/maps?q=...
Az kb. 5-600km. Többet nem is nagyon mennék 1 nap. De gondolom nem teljesítmény túra lesz? Én inkább élvezném a motorozást, mint szenvedjek rajta.
Sajnálom, remélem mihamarabb rendeződnek a dolgok!

Perik71, te melyik vassal jössz? És mekkora etapokat tudsz vele megtenni? (ha GS, akkor persze tudom a választ)
Mi már biztos nem megyünk...az lett amit vártam...
Még extra is van:
Gyerekbarát szolgáltatások: WC ülőke.
Lehet igénybe veszem a kis popóm miatt.
Ágy van, budi van, zuhanyzó van, zárt parkoló van. Többit meg nagyjából leszarom. Csótány meg tetű ne legyen másnap.
Zsír!
Ha jarna erre, aki GS-t keres, pislantson ra!

GS elado
A készletért ez már egy reális ár! megvehető!
Remélem mindenki elégedett lesz vele, de ha még sem nem engem kell szidni, ataaa mondta rá az áment!