Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az eladó fanatikus lehet, mert az XX kerületben lakik
De ez már nem játékos.
"tizenéves sportos"
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_1100_xx-6015010
Tisztán pálya felhasználásra?
Na ezekben igazad van.

Bár ha hiszed ha nem a CBR-en gondolkodtam.
Nem neked kell. Nem tudsz elvonatkoztatni a saját tapasztalatidtól és igényeidtől. Bő fél milla körül tizenéves sportos motor a cél. Ilyened meg neked nem volt. Talán nem is lesz.
Az enyémekre nem.

Ránéztem.

Mint a zsiráf.............jó is meg szép is de otthonra kösz nem.
De nézz már rá erre. Gyönyörű térhálós csőváz, peckes dupla kipufogó, a kategóriában nem hétköznapi hengerelrendezés.. ez a motor hat az érzelmekre is, meg jó ránézni. Egy SV-ről megy egy Banditról ez nem mondható el
Az ezres svben több mint itt..............és ló is.

De még az 1200-as bandiban is.
Visszatértél?

Él még a BMW-d?

Vagy rálapátoltál már egy 3 kilót kápében?
egez= ehhez
de newtonméterben is ennyit tud.. hol van egez a triplád

Lóerőhuszár... a nyomaték a lényeg
Ez jobb mint bármelyik brazil szappanopera
Ja lehet nem látom a képen.
De akkoris..............83 ló?
A 650-es sv is csak 10 el kevesebb.
Nem 210 ló hanem kiló.
Szerintem állítható az a futómű.. a TDM-é is állítható
Hát kicsit ránéztem..................egy elég old school kinézetű sportgép a 90-es évek végéről.Nem túl erős sorkettes blokkal.A TDM-ben még elment itt nem.
Állíthatatlan első futómű kétdugós úszó első fékek 210 ló mindez 7 kilóért.
Ha kéthengeres gépek keresnék 7 kilóért ott egy régebbi mille vagy egy SV 1000.
A mile erősebb jobb az SV meg megbízhatóbb.

Azé nehari.

Ha neked teccik a drz mellé még megveheted.
De nehogy azt mond hogy egy bandit ennyi pénzért alternatívája lenne egy bármilyen, de karakteres sportos motornak... mert kiröhöglek.
Ő sem.
...én már nem is mernék versenyre kelni...gyengélkedik a motorom...bár cserébe keveset eszik
Háry "pontsó" János múltkor egy MIG-et nyomott le....de nem is akárhogy.....félgázon! A hangsebesség átlépésénél már csak pezsgők pukkanása volt izgalmasabb. Lassan kezdek kételkedni ,hogy nem is gyári motor van benne...hanem valami tuningolt..kisipari remekmű...
..bár titkos infók vannak arról ,hogy a fejlesztésbe beszállt a hyper hajtómű javításokról elhíresült arany robot a Star Wars-ból
Olvasd el az általam belinkelt hirdetés szövegét.... na?
Hát...........nem győzött meg.
Tartja is az árát. Egy 13-15 éves tucat haccáz ára most ugyan még legalább fél millió.. de pillanatok alatt lemegy az FZR-ek jelenlegi árszínvonalára..valahová a béka segge alá. Azért ez se mindegy.
Izgi de ritka.