Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az RMC-ben most van akcióban ! 20.000 helyett 12.000.

Nekem van és hordom is elég sokat! Estem is már benne.....( nem meglepő ) teljesen jól vizsgázott. A titok az, hogy pont jót kell venni. Ha kicsi akkor marha kényelmetlen, ha meg nagy akkor elcsúszik, és az ülés is nyomni fogja a gerincvédőt fölfele.

Jómegaszondtam ?
Nem mondtam hogy jobb,csak azt hogy nekem jobban bevált!
1,
Nem csip meg a darázs.
2,
Nehezebben melexik át.
3,
Nem basz oda a kö meg a bogár,hogy bekékül.
Sokan megkérdezik,hogy "NINCS MELEG A BÖRRUHÁBAN?"
Erre már fel sem kapom a vizet,csak annyit mondok,hogy "DE MELEG VAN A KORHÁZBAN A GIPSZBEN ÉS A KÖTSZERBEN IS!"
Ilyenkor nyáron mindenkinek: rövidgatyatrikópapucs-YAMAHAR6R párositást tudom felvetni,mint a munkatársam.
Idézem:Azé nem megyek veletek motorozni,mert nekem csak divatmotorom van és azzal csak a Balatonig megyek,hogy lássanak!
magyar ember este 6 után még véletlenül sem terheli szervezetét semmiféle étekkel!

de amit szeretnél.
egy opciód van egy sk.-s tuti pizzára.
akiknek eddig csináltam, mindnek nagyon bejött.
Kánikulában a bőr se jobb
A multkor Sopron felé láttam két db nöszemélyt ilyen protektorban,khmmmm jóffélék voltak!
1 Fézert,meg egy 600RR lovagoltak meg!
Lett volna jobb ötletem is a lovaglással kapcsolatban!
Különben nyáron és csak napsütésben jó a protektor ing!Este már átmegy rajt a hideg,viszont napközben jó.Bár ha megállsz,ebbe is beleizzadsz nyomban.Nekem a bör jobban tetszik,mint a pásztorok régen bebugyolálom magam!
Van valakinek protektor inge kabát helyett/mellett? Tapasztalat?
Motoros "gondolkodás" szerint biztos jó, de egy tolvaj leszarja, hogy le kell vágnija a szijjat vagy nem, szerintem.
És mi a vacsi?
Na, ez akkor a régebbi (2000-ig) modellen jobb volt, mindkét oldalon van és jól használható. Mondjuk itt meg a két ülés alatti idom ürege kisebb...
Én szoktam rajta hagyni sisakot, szerintem elég biztonságos.
MixR Pizzéria és Étterem.

az üzletvezetőt.

este 11-ig vagyok.
Ma 5 után?
Kit, hol, hogy keressek?
jegember kuk fríímél p hu
GS-en ugyanígy szopóág van...
nah majd megnézem kösz
A 12-es alkatrészen egy kampószerű lemez nyelv.Rááakasztod a sisakot majd rácsukod az ülést így eltakarja a csatot.Bár nekem még nem sikerült ráakasztani.Túl rövid a sisak szíja.GS-en lehet szerencsés vagy.
Azért, mert nem tudok méretet! Elvittem a Hawk-hoz, hogy csinálja meg. A többit ő intézte.
Legalábbne stresszeljjj!
Ezt nem tudom, de nem is foglalkoztatott, azon sose hagytam volna ott. Inkább a láncal hozzákötöttem a motorhoz.
án igazából a sisaktartó kampóra lettem volna kiváncsi hogy van-e?
hali Jegember!
ha van időd, ugorj be Budaörsön a Szabadság út 68-ba, és megbeszélhetnénk a seeftet.

Akkor Erik ne is sajnáltassa magát, társasága van!
Eszembe jutott egy vicc erről:
-Milyen a remete szex?
-Az eső veri, a nap meg szívja
Itt már nem esik, reggel is csak olyan szemetelő-eső volt csupán...
Milyen a remete-élet? Hiányzunk, mint állat, ugye?
Gondold meg, mert itt még mindíg esik!
Küldhetem emilben is!
Azt nézegettem én is, csak attól féltem nehogy elkapja a kerék vagy a lánc, ha esetleg valamiért elkezd kiesni, mert akkor sanyi
Inkább felvettem ha úgyéreztem gond lehet.
"Az ülés alá sose sikerült esőruhát beerőszakolni, akárhogy próbáltam."
Nekem igen. Kihasználtam, hogy 2 oldalra "le lehet lógatni" az idom mögé.