Ebédnek indul, aztán hát...kinek meddig van ideje.
Lezser, laza, mint a riga- lánc. Gyertek, ha lehet, -akár családostul!
Na jó, ha akarsz nyakkendőt, hozhatsz, de csak zsebben!
Ja, ok, bocs! Csak mindenki azt gondolja normál, átlag kereke van, de nem, ez még mindig R12-s kerekeken gurul és úgy a legegyszerűbb, ha olyan típust mondd az ember, amiről mindenki azonnal tudja, hogy az mi, milyen méret, meg minden. De ok, írok akkor neked és kérdezd meg kérlek, hogy milye is van neki. Előre is köszönöm szépen!
Akkor miért nem azt írod hogy Maruti kell . Haveromnak van egy csomo alkatrésze, talán kereke is Ha gondolod küldjél nekem egy mailt (adatlapom) megírom a telcsijét.
Nagyon szépen köszönöm a felajánlást, nagyon rendes vagy, de nem tudom hasznát venni.
Az van, hogy nem kispók van, hanem 1 régi Maruti, csak a kereke az egyezik a kispókéval és azért kérdeztem így. Nekem is ezt tanácsolták, hogy így keresek, mert az-az évei miatt több van és kevés ilyen kiskerekű mostani autó van.
De tényleg nagyon köszönöm a segítséget!
Bárkinek R12-es kerék, a kezébe akad, szomszéd, bárhól, ne dobja ki ha kérhetem, gondoljon rám! Köszönöm!
Asszem N1710VX. Télleg egész jó kupak. Üvegszálas, a festése meg olyan, mint ha vékony gumiréteg lenne rajta. Nemtom máshogy leírni. Szóval nem a hagyományos lakkozott. És jól burkolja a fejem. Először picit szűk volt, de már kezdem "belakni".
Nekem sem volt még nagynevű, márkás sisak, így nincs nagy viszonyítási alap.
Két éve használok HJC CL-Max-ot (felnyitható, szemüveg miatt főleg), nekem nem zúg, nem forog a szélben magától (max. nők után ), jól bevált. Az első példány állrésze gyári hibás volt, fél év alatt letört, de gariban kicserélték, amit adtak, azóta teljesen jó. Pont a fejformám, tökéletesen illeszkedik másfél év után is. Egyedül a napszemüveg hiányzik, legközelebb olyat veszek. SzőkeKapitány javasolta nekem is a Rhino-t, ha odáig érek kipróbálom én is, de az IS-Max is célpont.
Ha nem jo,el adható!Itthon 29000.- az ami kint 9000.-
Tele a net olyan sityakkal,amit onnan rendelnek!De szerintem az itthoni a biztosabb választás!Bemegyek a boltba nem engedik meg kiprobálni,a fülem meg fáj a zajosban,tehát ez is rizikó!
HJC CLST, és most a szekrényben semmi hangot nem ad ki magából
Egyébként hangos a menetszél, majdnem rosszabb mint egy nyitott sisak (sajna csak ahhoz tudok viszonyítani)
Lezser, laza, mint a riga- lánc. Gyertek, ha lehet, -akár családostul!
Na jó, ha akarsz nyakkendőt, hozhatsz, de csak zsebben!
http://sgforum.hu/listazas.php...
öltözet lezser spórtos,vagy nyakkendős?
Nagyon szépen köszönöm a felajánlást, nagyon rendes vagy, de nem tudom hasznát venni.
Az van, hogy nem kispók van, hanem 1 régi Maruti, csak a kereke az egyezik a kispókéval és azért kérdeztem így. Nekem is ezt tanácsolták, hogy így keresek, mert az-az évei miatt több van és kevés ilyen kiskerekű mostani autó van.
De tényleg nagyon köszönöm a segítséget!
Bárkinek R12-es kerék, a kezébe akad, szomszéd, bárhól, ne dobja ki ha kérhetem, gondoljon rám! Köszönöm!
Tényleg senki sem akar innen jönni a 14-ei kajapartira? Egy laza evős-beszélgetős-ismerkedős délutánra?
Nekem sem volt még nagynevű, márkás sisak, így nincs nagy viszonyítási alap.
Két éve használok HJC CL-Max-ot (felnyitható, szemüveg miatt főleg), nekem nem zúg, nem forog a szélben magától (max. nők után ), jól bevált. Az első példány állrésze gyári hibás volt, fél év alatt letört, de gariban kicserélték, amit adtak, azóta teljesen jó. Pont a fejformám, tökéletesen illeszkedik másfél év után is. Egyedül a napszemüveg hiányzik, legközelebb olyat veszek. SzőkeKapitány javasolta nekem is a Rhino-t, ha odáig érek kipróbálom én is, de az IS-Max is célpont.
Tele a net olyan sityakkal,amit onnan rendelnek!De szerintem az itthoni a biztosabb választás!Bemegyek a boltba nem engedik meg kiprobálni,a fülem meg fáj a zajosban,tehát ez is rizikó!
Egyébként hangos a menetszél, majdnem rosszabb mint egy nyitott sisak (sajna csak ahhoz tudok viszonyítani)