Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze zokniban voltam.
"hogy a nappaliban rohangáltam benne fasza halk."
jaj...
Rendelj valamit a lajostól.Kevesebb mint 100e ért elég jó az akciójuk most többféle sisakkal.

link

Én marushint választottam.Állítólag nem a leghalkabb de olcsó és üvegszálas.Így hogy a nappaliban rohangáltam benne fasza halk.
De félek a átbaszástól!
7font biztositással
Postadíjat néztél?
Az az igazság,hogy találtam egy england webshopot,ahol 9000.-re jön a nitro 1100-es ki és a bázismotornál is azt ajánlotta a srác!
Az enyémre 13000.- lenne a csak a sötét plexi ez meg egy sityak meg egy plexi lenne annyi!
Meg a gumi!
ESSO a nitro milyen ?
Nekem van egy Nitro zárt. Olyan 30ezres kategória, de ahhoz képest jó, szerintem. Csak a DL-en nem tudom nyáron használni, mert a szélvédelem miatt megfulladok benne. Ezért tartok egy IXS-t is. Ez felnyithatós, kb 60ezres - bár én 30 ért vettem, alig használtan.
Szélzajról én sem tudok nyilatkozni, összehasonlítási alap hiánya miatt.
Az olaj idegesítőbb!
Caberg Rhyno van most, előtte HJC IS 16. A caberg jobban bevált. Ahhoz képest, hogy az felnyitható(fém nyitószerkezet) csendesebb a HJC-nél. Menet közben pedig a caberg mintha a fejemen sem lenne. A HJC ha már egy kicsit elfordítottam a fejem, a menetszél tekerte tovább. Persze mindez egyéni tapasztalat, és nem csúcskategóriás egyik sisak sem. Zajszintben nem tudok okosat mondani, nem volt még a fejemen drága, nagymenő sisak.
AGV Airtech, nyitott sisakom volt előtte, ahhoz képest csendes..mintha kicsit tágult volna az idők folyamán, így most már néha elgondolkodok a füldugó használatán.. de sztem kibírható.
60 ezret soha nem ért meg..nem is annyiért vettem
Azért jó ez a kérdés, mert most tele lesz flood-olva a fórum bukósisakokkal

Az enyém: Airoh - Speedfire Zero és hangos. 30ezres kategória.
FELTESZEK EGY IDEGESITÖ KÉRDÉST:
Ki milyen bukót használ és csendes-e?
Tipus esetleg ár is érdekelne!
Van egy gépháztetőm,(nyers) ingyen odaadom
ment válasz is!
Szia!
Köszi az oldalt, átnézegetem!
Másikon ment a levél!
Még egy dolog jutott eszembe - a fiat126 klub honlapján vannak haszált kispolszki-gumi hiretések...
Kispolszkitulaj voltam, és a hólánc lényegesen olcsóbb volt, mint a 4 téligumi , ezért van hólánc. A kispolszki már (hogy sajnos-e, azt azóta sem tudom eldönteni) eladásra került, a hólánc meg egy szekrényben pihen egy rakat alkatrésszel együtt...
Szóval ha tényleg érdekel a hólánc, akkor légyszi dobj már egy emailt: zabkrisztian@freemail.hu
Szia!
Na, csak nem neked is volt valaha ilyen pici, kicsi kerekű autód? Ám, ha kereket lelnék valahol elfekvőben, az nem volna 1 nagy hátrány, de amúgy hogyan gondolod, ha-már itt van, esett a hó, mit és mennyit tegyek le asztalodra érte?
szintén!
Köszi. Válasz odaát.
Nem lehetetlen... Mi kellene Fehérvárról?