Az az igazság,hogy találtam egy england webshopot,ahol 9000.-re jön a nitro 1100-es ki és a bázismotornál is azt ajánlotta a srác!
Az enyémre 13000.- lenne a csak a sötét plexi ez meg egy sityak meg egy plexi lenne annyi!
Nekem van egy Nitro zárt. Olyan 30ezres kategória, de ahhoz képest jó, szerintem. Csak a DL-en nem tudom nyáron használni, mert a szélvédelem miatt megfulladok benne. Ezért tartok egy IXS-t is. Ez felnyithatós, kb 60ezres - bár én 30 ért vettem, alig használtan.
Szélzajról én sem tudok nyilatkozni, összehasonlítási alap hiánya miatt.
Caberg Rhyno van most, előtte HJC IS 16. A caberg jobban bevált. Ahhoz képest, hogy az felnyitható(fém nyitószerkezet) csendesebb a HJC-nél. Menet közben pedig a caberg mintha a fejemen sem lenne. A HJC ha már egy kicsit elfordítottam a fejem, a menetszél tekerte tovább. Persze mindez egyéni tapasztalat, és nem csúcskategóriás egyik sisak sem. Zajszintben nem tudok okosat mondani, nem volt még a fejemen drága, nagymenő sisak.
AGV Airtech, nyitott sisakom volt előtte, ahhoz képest csendes..mintha kicsit tágult volna az idők folyamán, így most már néha elgondolkodok a füldugó használatán.. de sztem kibírható.
60 ezret soha nem ért meg..nem is annyiért vettem
Kispolszkitulaj voltam, és a hólánc lényegesen olcsóbb volt, mint a 4 téligumi , ezért van hólánc. A kispolszki már (hogy sajnos-e, azt azóta sem tudom eldönteni) eladásra került, a hólánc meg egy szekrényben pihen egy rakat alkatrésszel együtt...
Szóval ha tényleg érdekel a hólánc, akkor légyszi dobj már egy emailt: zabkrisztian@freemail.hu
Szia!
Na, csak nem neked is volt valaha ilyen pici, kicsi kerekű autód? Ám, ha kereket lelnék valahol elfekvőben, az nem volna 1 nagy hátrány, de amúgy hogyan gondolod, ha-már itt van, esett a hó, mit és mennyit tegyek le asztalodra érte?
jaj...
link
Én marushint választottam.Állítólag nem a leghalkabb de olcsó és üvegszálas.Így hogy a nappaliban rohangáltam benne fasza halk.
Az enyémre 13000.- lenne a csak a sötét plexi ez meg egy sityak meg egy plexi lenne annyi!
Szélzajról én sem tudok nyilatkozni, összehasonlítási alap hiánya miatt.
60 ezret soha nem ért meg..nem is annyiért vettem
Az enyém: Airoh - Speedfire Zero és hangos. 30ezres kategória.
Ki milyen bukót használ és csendes-e?
Tipus esetleg ár is érdekelne!
Köszi az oldalt, átnézegetem!
Másikon ment a levél!
Szóval ha tényleg érdekel a hólánc, akkor légyszi dobj már egy emailt: zabkrisztian@freemail.hu
Na, csak nem neked is volt valaha ilyen pici, kicsi kerekű autód? Ám, ha kereket lelnék valahol elfekvőben, az nem volna 1 nagy hátrány, de amúgy hogyan gondolod, ha-már itt van, esett a hó, mit és mennyit tegyek le asztalodra érte?