Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én még a fátyladat is hulimbálom, s közben virágszirmokat szórok!...vagy Aniét...
Ott a helyünk!
Ez kérdés?
Nanááááá!
Inkább arról csicseregjetek, hogy eljöttök-e az esküvömkre?
Juhé már március van?
Dehogy!Csak hideg a protektoros bikini...
Úgy ítéltem meg, hogy igen!
Mert megérdemled az üdvözlést!
Na jól van, én is beszélek hülyeséget néha...
Télleg marha fontos 2 hónap elmúltával buékozni.
Csak akkor szólok, ha fontos.
Csak úgy nem járatom a pofám...
Kb Te is tavaly írtál utoljára.
Ja, behalt...
Boldog Új Évet!
Lassan kell nézni egy másik bandát, mert itt mindenki behalt.
Mi ez a punnyadás itt kérem szépen?
Őrült!
Ott ekkora egy kakukk!(ébresztős)
Mekkora lehet egy tehén?
édes kis bocika.
Dipshit!

Valóban lehet, olcsón is utazni, ha odafigyel az ember.
Szerintem a szálláson lehet sokat fogni, nameg, hogy nem étteremben eszik az ember.
Szállásnál Erdélyben vadkempingezéssel fogtuk vissza a költségeket.1-2 nap vadkemping, utána panzió, vagy mézeskalács házikó. :)
Jó dolog a vadkemping, van ki ébresszen. :)
A hátteret nézve mintha a 70-években készült volna a kép. Szerencsétek azét, hogy a balról bekúszik egy újabb autó :)
a szmájli rossz helyre került.. majd legközelebb..
mi 21 nappal számolunk..és ha meglesz délről megyünk mert mint kiderült északról nem lehet belépni grúziába..kifelé viszont igen..
1200 euro körül akarunk vinni..és persze minél kevesebbet költeni feleslegesen..
Megsúgom, hogy a tavaszi meg a nyári túráim 2009ben nem voltak benne 500 euroban összesen..pedig 6000 km felett volt a táv.. elhiszem h nehéz elhinni, de ennyiből is meg lehet oldani..pedig még kaját se vittünk itthonról magunkkal..tavasszal még panzióztunk is.. micsoda luxus..(előtte való szervízt leszámítva, ami eleve hosszabtávra szól..)
Olvastam az adatlapod és láttam a terved amit szövögetsz. :)
Ez nekem is tervbe van véve, de ez kemény út. Én 1 hónappal és 300K-val számoltam. Pár éven belül én is meg szeretném csinálni.
És ez idővel mindig rosszabb lesz.....
Igazad van.. ezt én is tudom egyébként. Ha így nézzük hála az égnek még van pár ilyen szabad évem..
Idén ezért készülünk nagy dobással nyári motorzás tekintetében.. mert a haverom most diplomázik..aztán ki tudja hány év múlva fogunk együtt újra "hetekig" ráérni nyáron.. aztán hogy a nagy dobásból lesz e valami, más tészta.. nem iszunk előre a medve bőrére..
"amíg diák az ember ez van"
Azért én visszasírom az egyetemi éveket, még ha csak 2-vel is vagyok túl rajtuk. Olyan szabadon soha nem élveztem semmit, mint akkor és ezt nem fogod többet megélni.
Látod, motorra diákként is van pénzed, az élményt megkaphatod és ugyan jobbat-szebbet-nagyobbat akarsz, de amikor hirtelen lesz pénzed megvenni rájössz, hogy soha nem fog azért kárpótolni hogy egy rakás felelősség szakad a nyakadba amint kilépsz a suliból és a felhőtlen szabadság véget ér.
Tudod az a sztrájkolós.Büdös,kényelmetlen,lassú de a mienk.És olcsó.
Mese? Részleteket!