Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De akkor mi szívja le az aksit? Járó motornál rámérek a sarukra és csak 3V-ot mutat a műszer!
Ne vedd le a sarut és úgy mérjél, mert ha leveszed, akkor megszűnik a generátor gerjesztése, és nem is mérhetsz többet.
Járó motornál ha gázt húzol, akkor kivilágosodnak a lámpák, nő az akkuban a fesz, tehát tölt!
Hát ez zárlat valahol...nem vagyok most irigy rád...sok szerencsét!
Tünetek!
Ha ráadom a gyújtást, világít a hátsó lámpa, ha tovább fordítom (park)
kialszik a hátsó, felvillan az első helyzetjelző.
Akksi- üresen rámérek 12 V, ráadom a gyújtást 8V, be rúgom a vasat 3V.
Mikor beindúlt, levettem a sarukat- töltés 3V :(

szóval addig megy a motor amíg az akksi bírja, ha lemerűl akkor STOP.
Hápi!
Platnid Nálam, szólj ha aktuális!
Viktor!
Ma teszteltem a Banditát!
Mentem 40 km-t. 160-ig semmilyen sebesség és fordulatszám tartományban nem szitál a kormány elengedett kézzel! Felette meg nem próbáltam. Tehát a telók,a kormányccsapágyak, a kerék és a gumi is tökéletesek. A kormány egyenes, az idomok és a sárvédő fix, nem libeg, a lábtartóm és a fékpedál is tökéletes lett, fékek, elöl- hátul fognak mint az állat, az ABS nem győz korrigálni. Tehát, még egy kis fényezés lés kész a gyári állapot!
Mégegyszer nagyon köszönöm a segítséget!
A cucc mindig több, mint amennyi hely van! Blue motorja is így néz ki túrán, csak legalul van még 3 doboz is.
Az a tanktáska nagyon ütős.
Épp most olvastam egy cikket!
"4.) Ha már a biztonságnak eleget tettünk, jöjjenek a túra és a kényelmi felszerelések:

Mikor az ember hosszabb útra indul, akkor mindíg úgy tűnik, hogy kevés a hely. Legelső egy tanktáska, ez felfogja a szél és az eső egy részét. Ha fémből van a tankunk, akkor érdemes mágnesest venni, mert az nem karcolja össze mozgásával a tankodat. Itt csak arra kell ügyelni, ha leveszed a tanktáskát, ne tegyed olyan helyre, ahol fémreszeléket, vagy fémdarabot tud magához vonzani., mert ez csúnyán el tud bánni a fényezéssel.Még amire érdemes odafigyelni, a térképtartó bejárata ne alulról, hanem oldalról legyen rajta, hogy a térképet könnyebben tehesd bele. Második a hátsó doboz. Ennek jó ha akkora a mérete, hogy 2 bukósisak beleférjen, így nem kell azokat cipelni. E két tárolási lehetőséggel még mindíg tudunk a kocsisorok között motorozni. Hosszabb útra viszont nem árt egy a hátsó dobozra szerelhető rács, amire a polifoamot, matracot, hálózsákot fel tudod kötni. Az utasodat is tudod egy kicsit kényeztetni, egy szintén a hátsó dobozra szerelt háttámlával. Így neki is kényelmesebb lessz az utazás. Most jöhetnek az oldaldobozok. Ezek, ha jobb márkát választunk, még hátsó bukócsőnek is kivállóak. A zárható alumínium, vagy műanyag dobozok vízállóak, a textiltáskára pedig esőbugyit húzunk. Most már eljutottunk addig, hogy a biztonság és a kényelem megoldott, jöhet a beszélő rendszer. Ezek már 9 ezer Ft-tól kaphatók, de az áruk 300 ezer Ft-ot is meghaladhatja a tudás és minőség függvényében. Ha az autókból indulunk ki, akkor a különbség olyan, mint egy kis polák és egy komolyabb sportkocsi között. Az alsó kategóriát 80km/óra felett elfelejtheted, a leg komolyabbakat 200 feletti sebességnél is tesztelték, és láss csodát, működik. Ez utóbbiak mérik a külső zajt, és autómatikusan megemeli a hangerőt, neked nem kell kiabálni, vagy a füledet hegyezni a használathoz. Ezekre egyidőben tudunk navigációs rendszert, telefont, PMR adó-vevőt, CD-mp3, vagy bármilyen más zenei forrást kötni. 5 cm-es beépített HIFI hangszórók járnak hozzá."
Kezdem unni hogy gy kell felpakolni a motort ha kicsit több a cucc:
Így van! Kérjük a tüneteket!
Tudtam én, csak nem sejtettem!

Nincs villanyász ismerősöd? Mit csinál, vagy mit nem az a drága kis jószág?
Helló Jageres!
Még nem,de nem is sürgős, mert egyenlőre megállt a motor és próbálok bele életet lehelni.
Valami zárlat van benne, már ott tartok, hogy cserélem az egész kábelköteget, mert teljesen elveszítettem a fonalat.
De ÉDIBÉDI VAGY! KÖSZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Na mi van, Háziszárnyas? Lett platnid? He?
Mire készülsz? Csak nem túrázni?
Stip-stop.

Igényt tartok mindkettőre

Ha jól értem 14000 a kettő?
Kedves Motorosok

El kezdtem szétnézni mi felesleges a garázsomban, és úgy döntöttem kiárusítást tartok. Ha valakit érdekel felteszem ide de jövő héten meghirdetem a cuccokat hivatalosan is.

Eladó: 1 db Kappa 35 literes doboz platnival 10.000.- Ft
1 db doboztartó vas GS500-hoz csinálva a kapaszkodó helyére 4000.- Ft
Tessék, itt van nektek Grex
Nekem volt 3 féle Grexem.....és most is van

Ha jól méretezzel be akkor nincs vele gond.
Én anno a felnyithatósnál követtem el azt a hibát, hogy "pont jó volt".....igen de mikor kitágult akkor lötyögött és azt a szélzajt nem kívánom senkinek:-) Mint ha nem is lett volna rajtam semmi.....

Ami most van, az a mai napig passzentos (igaz csak sötétben használom néha, mert világosba ott a Streetfighter bukóm)
De jó az. Ráadásul ugye szabványosítva van, szóval nyugodtan beverheted a fejed:-)

Nekem volt már:
Grex
Airoh Matisse
Streetfighter
Mtr s6

Ebből ami nagyon bevállt az az utolsó kettő......de ott is csak a zárt bukó......ezután jön a grex.....és a végén az Airoh
A poén, hogy az Mtr-t 29€-ért vettem akcióba (Louis), és 2 éve azt nyüstölöm. nem tágul, nem hangos....pedig Én zenét vagy rádiót hallgatok nagyobb utakon, és még autópályán is simán dalolászok.

Szóval itt is az ízlések és pofonok......

Amúgy nekem a ruhám?
Van egy KElos SPOOL kabátom.....
Télen béléssel....
extra hidegben fütött pulcsival (amit még soha nem használtam, csak rajtam volt)
Lent meg......
Farmer, katonai nadrág
alatta jéger gatya....extra hidegben még egy.....

bakancs......vagy LIDL-s csizma.....

Ennyi.....van protektoringem, gerinchernyóm......de az csak hébe-hóba van rajtam....

A GS-en volt markolatfütésem, de ott észrevettem, hogy mivel nem fázom.....a kezem se fázik így bátrabb vagyok....
Igen ám, de a gumi nem melegszik, és a végén ebből lesz a bukta.
Szóval NAGYON JÓ dolog, de a banditra épp ezért nem vettem még.
Nem szeretnék önmagamnak "meglepetést", hogy elcsúszom, miközben "nem is volt hideg"......(mert Én nem fázom)

A legdrágább cuccom ami plusz az egy 40€-os esőruha......

Szóval Én úgy vagyok, hogy nem a gagyit, de nem is a "menőt" veszem. Az elmúlt 8 évben kitapasztaltam hogy mire van szükségem, így elérhető árban azokat vásárolom.
Karácsony előtt vettem a Mofaker-ben nadrágot meg kabátot. Rush-M a márkája, cordura textil anyag kivehető béléssel, a kabáton vékony 3M fényvisszaverő csíkok, sok (elég szűk) zseb.
A tegnapi motorozásom alkalmával nagyon meg voltam vele elégedve. Nemhogy nem fáztam benne, de még a jégeralsó is lekívánkozott rólam. Amúgy feltettem a képeim közé.
"brűűűű.---hagy szaladjon! "
Ez a pelusba ment? ha jól érzékelem
Persze, csak volt nagy csodálkozás amikor előbújtam az 1kg 45 dekámmal és nem felsírtam, hanem elkezdtem brümmőgni és fölváltottam 6-ig . úgy, hogy brűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű, tiltás---brűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű, tiltás---brűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű
ű, tiltás--brűűűűűűűűű--brűűűűűűűűűű---
brűűűű.---hagy szaladjon!
Megfelelően érzékeltettem?
Sziasztok!

Nem teljesen úgy volt a sztori, hogy mást vettem, mint amit akartam.

Eddigi felszerelésem (nyáron vettem a motort szóval a többire nem maradt pénzem):

Grex csodasisak 16 évesen vettem az A1-es jogsira ( mivel utána nem nagyon motoroztam mint ha új lett volna mikor ráültem a gs-re). Azért 100 felett nem szívesen verném oda a fejem az aszfalthoz (másikba se), meg hangos, meg nem valami kényelmes.

Egy utcai marhabőr dzseki. Semmi gondom ha aláöltözök nem hideg. Hűvösbe max az alkarom fázik egy kicsit. Ha nyáron ügyes vagyok, akkor az ujján keresztül beindul a 4. generációs cool conditions rendszer, és már nincs is melegem.

Meg egy Shox dakar szerű kesztyű. +40-be tökéletes, nyáron este valamikor már fázik benne a kezem, zakó esetén meg…

Gatya: ha hideg van dupla, bőr nincs 20 fok alatt nem az igazi.

Mivel mostanában nem vagyok eleresztve túlságosan lével, azért nem panaszkodom megvagyok. Úgy gondoltam a legszükségesebbeket veszem meg a karácsonyi pénzemből, egy gatyát meg egy kesztyűt. Nem a karácsonyi akcióban veszem meg, majd rárepülök a kifutó modellekre, aztán azon is lehet fogni valamennyit. Mikor két ünnep között menni akartam föl a Shoxba gatyát venni, normális család révén anyukám megkérdezte, hogy mért megyek stb. Mikor látta, hogy milyen akciók vannak, mivel félti a hülye gyerekét, ezért mondta hogy ad pénzt sisakra meg dzsekire is.

Kb. ennyi a sztori gatyát meg kesztyűt ugyanúgy akarok venni, azért kérdeztem hogy hol érdemes még szétnézni. Kösz tippet Blue. Összességében nekem amit vettem megérte a boltot. Sorbanáni ráérek egyetemista vagyok. Az Agv stealth meg a difi minőségével semmi gond. 20-ért meg pláne. Abban viszont egyet értek veletek, hogy tényleg nem kényelmes az, hogy amikor kinyit a bolt rohansz föl a lépcsőn és próbálod elmarni a kiézett darabot meg a +- 1-es méretet, és ha megvan akkor is sietsz mert mi van, ha a +- 2-es méret a jó. Ja meg szar ám üres kézzel hazamenni. Tény én megtehetem, mert amikor otthonról megyek az 75-km 1000-ft tömeggel. Amúgy hét közben pesten vagyok koliba szóval, ingyen van az utazásom. Én sosem vettem mást mint amit kinéztem hogy megveszek. Én megértem azt is aki messziről jön, hogy nem akar üres kézzel hazamenni, mert olcsóbb lesz a hús mint a leves.
Hú, ezt már én is értem!
így...... ez a fekete csík egy gumi perem volt....
levettem (ragasztva volt.....) megcsináltam, majd visszaragsztottam
nekem volt egy perem......(grex)

ha nincs akko feszegesd meg a szivacs és a héj közti részt és oda tömköd be a széleket

LÉGY KREATIV:-)