Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Levettem a bukó alján lévő kör-keretett, majd belenyomogattam a széleket......"
Ezt most vagy nem értem vagy az enyémen nincs keret, amit le tudnék venni.
SHOXOS.....

Én csak a saját tapasztalatom mondtam el.....
Nekem rossz volt a szájíz, hiszen átverés.....alkudozgatás....s ráadásul még a mínőség is.....
Szóval Ahogy írtam: RMC, KELO, LOUIS.....és most jut eszembe IMET...az esőcsimám ott vettem.
Így értem haza! De élveztem végre a rezgést!
Ja és zárt sisakkal mentem Tibkin!
még 1x, mert lusta vagy párat lefelé nézni:-))))

egy papirlappal leméreteztem a lyukat a bukó alján.....
kivágtam......
rárajzoltam az összeillesztett szivacsra......kis plusszal
kivágtam......
Levettem a bukó alján lévő kör-keretett, majd belenyomogattam a széleket......
visszatettem a keretet
És 5 probálkozásból kivágtam a belső kört is a nyakamnál.....

ennyi.....
Shoxhoz annyit hogy az akciós cuccokból rendeltem egy sisakot, írták hogy ha marad szólnak. Másnap reggel hívtak hogy maradt, hova küldhetik. Sok mindent vettem/rendeltem már náluk, meg vagyok elégedve.
Én most jöttem meg, bejártam Ujpestet, Nagytétényt. Hát elég hűsi volt. Lehet hogy most jó lett volna olyan sisakharisnya Bár akkor meg jól bepárásodott volna a plexi- gondolom én. Jól esett közben beosonni az osonba, kicsit felmelegedni.
Próbáld ki lecsukott bukóval!
Csak óvatosan!
Sziasztok!
Az elvetemült fajta most indul a városba motorral!
Szerintem a vigyor ráfagy a képemre 5perc múlva!
Neki már akkor sem volt feneke!
nem-nem,azért haapinak egy dolgot azért el kellett viselnie,mikor orvos rácsapott a fenekére,hogy felsírjon!
a shox-os témához kapcsolódva!
Én a két ünnep közötti akcióba mentem be,nem mentem 8h-ra és 10h-ig várni,oda értem 11h vagy negyed 12h-ra,ugy voltam vele,ha kapok amit szeretnék kapok,ha nem,akkor nem! Akik már ott voltak nyitásra azok épp a fizetéshez álltak sorba nagy batyukkal,én meg szép kényelmesen válogattam a kendermagban,és mindent kaptam amiért elindultam.Nekem nem lett rossz a szájízem,de nem is ugy indultam,hogy mindenáron.
részemről ennyi!
Látom, neked bejött. Csak megszületned volt nehéz!
Tavaly téli akcióban 75k-ról 15k-ra Givi sisak volt a szerzeményem, bevált, tudja amit tudnia kell. Bementem nézelődni az akciós cuccok között, nem akartam semmit sem venni igazából, de ezt nem lehetett otthagyni. Ennyi.
Szia!
Leírnád részletesebben kicsit, hogy miként készült ez az eszköz?
Hogy rögzíted? Milyen formára vágod? Hogyhogy nem esik le?
Köszi!
a felesegem szokott igy vasarolni :)
en csak ugy hivom, hogy a PR-osok alma! :)
Nyugiiiiiiiiii!
Az elet szeeeeeppp ;)
Még a sztorihoz annyi hozzátartozik, hogy gatyát meg kesztyűt akartam venni. Aztán lett egy dzseki meg egy sisak.

Na látod ez a lényeg! Odamész és bevásárolsz, ami kell, ugyis megveszed, még ha nem akciós akkor is. Ha meg jó az akciós, annak ök is örülnek, mert nekik csak nyűg, akármilyen okán maradt meg nekik.
Még a sztorihoz annyi hozzátartozik, hogy gatyát meg kesztyűt akartam venni. Aztán lett egy dzseki meg egy sisak. Mivel valószínűleg a Shox akciójába már nem nagyon lesz olyan, ami jó vételnek számítana, ezért megköszönném ha tudnátok adni pár tippet, hogy hol lehet ezeket jó áron beszerezni. Esetleg kifutó kollekciós akcióba.

2 dolgot még az előzőhöz:

Én sem vagyok úgy elájulva a Shoxtól. Tényleg a Shox márkájú termékeik nem képviselnek magas minőséget, és ahhoz képest nem is túl olcsók. Csak azt éreztem hogy az fikázódik aki éppen nem részesül a jóból.

Nem akartam az előző üzenetemmel megbántani senkit, meg a frankót se megmondani, hiszen csak nyár óta van motorom..... Csak kicsit ezt a csorda effektet láttam, hogy valaki elkezdte felfújni aztán márt azért is köcsögök mert akcióztak.

Üdv.: Norbi
Sziasztok!

Pár dolog a Shoxal kapcsolatban.

1. Én amikor mentem 8 kor álltam be a sorba, kaptam is amiért mentem.

http://www.difi.nl/cs/271?id=1...
60-ról 20-ért. Nem próbáltam még de elég jónak tűnik. Tudom nem egy alpinestar, de jobb minőségű nimt a shox márkájú cuccok. Egész jó protektorokkal, ha nem jön be akkor kiveszem belőle és jó lesz utcára.

http://stores.sportbiketrackge...
77-ről 20-ért Nem kell komment.

2. 4X voltam és mindig ki voltak rakva azok a cuccok, amik meg voltak hirdetve. Amikor nem kaptam semmit, az azért volt, mert vagy a méret nem volt jó, vagy a tolakodós f@szkalapok vitték el előlem.

3. Egyi srác tavaly vett itt egy sisakot 6X-ről 20-ért. Ugye ez télen volt. Használat közben tavasszal kiderült, hogy gyári hiba miatt beázik. Mikor visszament akkor már nem volt ebből a kollekcióból, azaz nem tudták kicserélni. Az lett a vége hogy 6X-ért választhatott magának az idei kollekcióból. Szerintem ritka az ilyen. Máshol erre az mondják, hogy válasz 20-ért.

4. Amikor voltam mindig rendesek voltak. Sosem akartak átvágni, nem ajánlottak hulyeséget, és sosem tukmáltak semmit.

5. A kifutó kollekciókból az utolsó dadbokat mindenhol baromi nagy akciókkal kapod meg. Nem kell rosszmájúskodni, és iyleneket írogogatni, hogy nem akarnak ők jót a motorosoknak. Ők is pénzből élnek. Ez üzlet. Az ápolónő se jószándékbó vágja tisztára az öregeket, amikor rottyra vágják a bugyogójukat.

6. Ha elfogyott az akciós termék, akkor alap, hogy csak drágábban tud helyette terméket ajállani.

7. Ne sírjon a szája annak sem, aki baromi sokat utazik. Ez sem a Shox hibája. Én se szidom azt, aki a Mátrába lakik.

8. Az hogy drága a benzin azért a kormányt meg az arabokat lehet szidni nem a shox-ot.

9. Most már tényleg egyre kevesebben vannak. Héten 8-ra mentem 8:40-kor jott az egyik tulaj, 9:20-kor aki mögöttem a második volt. Nyitásra meg lettünk vagy 10-en.

10. Na meg needee. Bocs hogy így kiemellek. Természetesen semmi bajom nincs veled, mivel nem ismerlek. Stb. Idézlek:
„-Mert már nem szerepel a napi akcióban,és több maradt mint 1-2db!Ha csak annyi volna akkor oda adnák a (hétföi)napi akciós áron!
-Nem mindegy,hogy most hétfön veszem meg,vagy szerdán?Nem hogy örülnének,hogy jót tehetnek valakivel! „

Ne te akard már meghatározni az üzletpolitikájukat. És még te vagy megsértődve, meg jössz azzal a jótétlélekes dumával. Mivel nem csak az az egy maradt valószíműleg lesz még akcóban várd ki. Üi.: nem akarok veled összeveszni csak szerintem most pont nincs igazad.

11. Álj be elsőnek a sorba és tuti nem közlik veled, hogy az a termék már elfogyott. Ja meg ne bénázzál mert oda kell fogyelni mert az igazán jó cuccokat mindig szétkapkodják, szóval nincs időd válogatni.

Kb. Ennyi jutott eszembe így elsőre a Shoxról. Aki nem tud meríteni a fazékból, az ne fikázódjon szerintem, hanem inkább örüljön, hogy valamelyik motoros cimborájának esett ez az.
egy papirlappal leméreteztem a lyukat a bukó alján.....
kivágtam......
rárajzoltam az összeillesztett szivacsra......kis plusszal
kivágtam......
Levettem a bukó alján lévő kör-keretett, majd belenyomogattam a széleket......
visszatettem a keretet
És 5 probálkozásból kivágtam a belső kört is a nyakamnál.....

ennyi.....
Jó!
Nem ígérem, majd meglátjuk mi lesz vasárnap. Ha jó idő lesz akkor kiugrunk Bogácsra, onnan meg átlibbenek.
Ugyanmárkirálylány!
Direktben autóval nem fontos, csak, ha egyébként is erre járnál...
Motorral? Vicces vagy.

Majd ha 20 fok lesz.

Szörnyeteg Lajossal.