Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt e.

gran canaria.
hali! hogy vagy?
az hol van? nekem csak a kezembe adták pénteken őkelmét. És amikor még kisjány voltam azt mondta a zanyukám, hogy a békákat nem simogatni, hanem csókolgatni kell.
áááá....én is csak 998-as vagyok...
sziasztok 487esk és ezres taka bari
neeem, én a szülőhazájukból hoztam.
a kiállításon is voltál kint?
há'.......ahaaha-ja.
amúgy azért tűnt fel, mert van olyan békám ....aztán ott voltál te is, téged meg innen "láttalak"...stb.
köszi, jól vagyok de jobb lenne ha már kapnék rendes gipszet. még túl duzzadt a kezem. erről nem küldök képet mert ma én is rosszul lettem magamtól amikor cserélték a kötést

P A S I K ..... monnyak többet?
ühüm. ennyire "jó" a kép, h felismerhető vagyok?
Gépautóra, egyelőre. A moccosért meg csak én lelkesedem, többen tiltanak tőle! Hozzáteszem, mind motoros

Jobban Vagy már?
Jogsid lesz ?

gratulálok!

amúgy mkp vagy gk? lemaradtam...
téged láttalak a blikkben?
Nem szeret engemet senkise, mert nem kaptam kutyit
Gratula! Megkaptad a kutyit? Egyébként miért Apád fülét rágod? Tudtommal Lacházán lenne a legjobb helyen a szőrgombolyag,nem? ... Vagy tényleg költözöl Érdre Zsé-családba. Lehet fel sem tűnne, hogy kaptak ajiba még egy Dorinát.
Jó éjt!
Szerzek egy mini autót, és teleragasztom Tomi-betűkkel
Na, mostmá télleg jóéjt!
De a "T" betűt tedd ki és megismerünk...
Ja és elkerülünk

Nagyon ügyes vagyok, jó?! Csak mindenkit ledudálnék szívem szerint... (ajjajj, már látom, mingyá jönnek a nagy okos hozzászólások )
Gratulálok!
De ha nem mész ki az utakra, akkor meglesz a kutyi!
Szerelmeim,
Megosztom veletek az örömöm: ma megvolt a rutin vizsgám, és sikerüüüüüült Egyre közeleg az idő, hogy egy újabb közveszélyes idióta legyen az utakon
Jóéjt
És reggelre kérek egy kutyát
Dekeeeeeelllllll