Hát ez nekem is magas labda volt. Nem ilyen válaszra vártam, de be talált. Kicsit zavarba jöttem, úgyhogy nem tudok mit írni. Pedig nem így ismerem magam[O18 Csilla
Szia Nyuszi!
Gondoltam, hogy neked tetszeni fog. Dorcsit örökbe fogadjuk, legalább is azt kérdezte, elfér-e még egy Dorina nálunk?! Kicsit idétlen, de olyan kis Olivéres. Ha esetleg bármilyen jó nevet tudsz vagy tudtok, akkor szívesen fogadjuk. Halihó Csilla voltam
pénteken hazajöttem a kórházból, pihizek meg gyakorlom a balkezességet.
Köszi mindenkinek h gondolt rám! 1 év múlva szedik ki a vasat, addig terminátor leszek.
Bocsi, Melinda vagyok. De annyira szép helyen jártál, hogy most már tényleg kíváncsi vagyok. És mivel nem tudta senki a megfejtést, elárulnád végre? LÉCCILÉCCILÉCCI!
(de gonooooóóóósz!)
...ha már ziccer..bocsi
Bár mennyire is szeretnéd, nem rakok fel "róla" képet.
Ha tudsz olyan képet felrakni ami nekem is imponál, akkor majd Én is nyúzom Zsé-t , hogy "Nekem is kell!" Csacsilla
Gondoltam, hogy neked tetszeni fog. Dorcsit örökbe fogadjuk, legalább is azt kérdezte, elfér-e még egy Dorina nálunk?! Kicsit idétlen, de olyan kis Olivéres. Ha esetleg bármilyen jó nevet tudsz vagy tudtok, akkor szívesen fogadjuk. Halihó Csilla voltam
Sziasztok,
pénteken hazajöttem a kórházból, pihizek meg gyakorlom a balkezességet.
Köszi mindenkinek h gondolt rám! 1 év múlva szedik ki a vasat, addig terminátor leszek.
puszkány
Ziz
Jól néz ki!
Aki GS-en tanult motorozni, az mindenre tud válaszolni
(Kivéve amire nem )