Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Háháhá, gondoltam, hogy Dooorcsella költözik. Jól hangzik az Olivér. Tünemény lehet a kis pihe-puha bundás hógolyó...
"APRÓ" topic?
(de gonooooóóóósz!)
...ha már ziccer..bocsi
Hát ez nekem is magas labda volt. Nem ilyen válaszra vártam, de be talált. Kicsit zavarba jöttem, úgyhogy nem tudok mit írni. Pedig nem így ismerem magam[O18 Csilla
Ez jó magas labda! Le is ütöm.

Bár mennyire is szeretnéd, nem rakok fel "róla" képet.
Drága esSo!
Ha tudsz olyan képet felrakni ami nekem is imponál, akkor majd Én is nyúzom Zsé-t , hogy "Nekem is kell!" Csacsilla
Ne rakjatok már fel ilyen képeket! Nem győzőm majd hallgatni, hogy "nekem is kell!"
Szia Nyuszi!
Gondoltam, hogy neked tetszeni fog. Dorcsit örökbe fogadjuk, legalább is azt kérdezte, elfér-e még egy Dorina nálunk?! Kicsit idétlen, de olyan kis Olivéres. Ha esetleg bármilyen jó nevet tudsz vagy tudtok, akkor szívesen fogadjuk. Halihó Csilla voltam
neve van már?
Istenem, de ÉDES!
Tök állat
Itt az új családtag!
Nekem csak ilyen van Nagyon kényelmes vegyétek meg
Nem ciki, de akkor még gyakorold!
most érkezett:

Sziasztok,

pénteken hazajöttem a kórházból, pihizek meg gyakorlom a balkezességet.
Köszi mindenkinek h gondolt rám! 1 év múlva szedik ki a vasat, addig terminátor leszek.

puszkány

Ziz
Ilyen kéne Nyuszikusznak, de az uj fajta
Jól néz ki!
eladó egy Újszerű állapotban levő ülés ,vastagított szivacsozással. (nagyon kényelmes) Gs 500 / 92 -ön volt. Ára: 8000 ft.
Megssókoltam, de nem lett királyfi... cikiiii
Jesolo Olaszország
Nekem szól a kérdés?
Ja! Megint elfelejtettem az előző hozzászólásra reagálni.
Bocsi, Melinda vagyok. De annyira szép helyen jártál, hogy most már tényleg kíváncsi vagyok. És mivel nem tudta senki a megfejtést, elárulnád végre? LÉCCILÉCCILÉCCI!
Mire akarsz választ kapni?
Aki GS-en tanult motorozni, az mindenre tud válaszolni
(Kivéve amire nem )