Én pesttől 20km-re lakok Alsónémedin.
Nekem is Finster cső van rajta és odavagyok a hangjáért...
Mikor motorféken gurulsz vele és ahogy visszadurrog... áááá
Szóval én októberben vettem a motoromat 24000km-el és tegnap mutatott 36000-et az óra! Rengeteget megyek vele de most már kezdem sajnálni, mert azért ilyenkor télen a sólé meg a többi szarság nem tesz neki jót!
Eddig mz-m volt és csak a faluban rohangáltam vele.
Most az mz már csak versenyre van a GS meg csak motorozni :DD
Amint 10 fok felé kerül a hőmérő higanyszála részemről oda megyünk eggyütt a GS-einkel ahová csak szeretnétek...
Nekem mindegy, egyenlőre csajom már (hála istennnek) nincs tehát sátor, pilofoam, benzin, és irány a horizont.
Megpróbálok aktív lenni itt és akkor valahol találkozhatunk.
Ja és még egy dolog: Most kezdtem egy weboldalt csinálni és ha érdekel valakit a veterán motorozás akkor jó lenne a segítség!
http://www.p20team.gportal.hu
Egyszer szakadó esőben mikor mentem egy kamion mögött kg 5km-ert akkor beázott a gyertyapipa a trafónál és egy hengerrel kellett mennem kb 10km-ert. Beértem melóba, megszárítottam, egy kis tömítőanyag a trafó-gyertyapipa csatlakozáshoz és azóta se történt vele semmi baj.
Ha sietek akkor elforgatom 9-ig is de ha csak simán megyek akkor max 6500-ig.
6.-ban a 6500 az nekem pont 130. (utazó)
az enyém nyitott csővel 5.ben megy 190!-et(óra szerint) 6.ban már nem tudja ezt!
Sziasztok!
Eladnám GS 500 F K4 típusú mocimat, 17000 km-rel, megkímélt állapotban. A gép frissen szervizelt, szervízkönyves, garanciás, hátsó doboz is van hozzá.
Irányár: 990000 Ft. Tel.: 0630/2315628
Jól néz ki, de fel kéne probálni hogy passzol-e mert a GS-en a müszerek másmilyenek meg a lámpafelfogatója is.Nekem a sima plexi volt az nem zavart be a nacked voltába a gépnek.
Az még nem teljesen biztos,hogy lecserélem,ez csak egy gondolat volt de ha a feltételek számomra kedvezőek lesznek ..és ha beszámítással megy a dolog akkor lehet,hogy csere lesz.Csütörtökön fog mindez kiderülni.
Egyébként nincs a géppel semmi bajom nagyon jó kis moci (nekem) jól is megy a fogyasztása is jó ,ezidáig amit mértem nem autópályán csak városon kívűli utakon 3.9L volt,tehát egyszóval nagyon megvagyok vele elégedve.
Ez csak megfordult a fejemben ha megy cserélem ha nem akkor marad.
Egyébként a szervezkedés nem maradt annyiban, most van folymatban a címer szerkesztése,ehez kell egy kis idő,hogy tökéletes legyen.Ha kész jelentkezem és felteszem a végeredményt.
Addig is csááá !
Csak 1200 km tettem meg a motorral eddig (kb) most néztem a szervizkönyvét és abban a a Km állás 969 km. Hát ennyi.
A forgalmiban 35 Kw van jegyezve.
Az az igazság,hogy egy GSF 650-ben gondolkodom persza csak akkor ha a meglévőt el tudom adni vagy beszámitsák és igy ráfizetéssel, nem tudom,hogy menni fog-e?
Remélem,ha nem akkor maradmeg ez ,nagyon jó kis gép én meg vagyok vele elégedve.
Addig is itt az mz-ről egy-két kép