Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még csak a gyári kezelési van meg.
De a "falutársad" küldött egy linket... mingyááá keresem...
GSTeddy

vane-é neked monjuk dl 650 service manual

kollégának most szedtem le a netről a 400valahány oldalast, oszt valami magasankvalifikált ráírta minden oldal közepére, hogy SAMPLE

Ez volt az össz probléma?
Akkor viszont egészségetekre
kösz szépen ezt fel írom s mivel kicsit engednek ezért a szimeringeket is kicserélem
Azt hiszem nem neked kell "sörözni"...
Már nem...
köszi sajna a sört nem szeretem meghát bringázás közben nem jó nem szereti a fakabát
Adatlap!

Száranként 382 ml teleszkópolaj (Fork OIL) kell bele. Gyárilag 10W-s, a tapasztalat szerint azonban jobb a 15W-s.

(Szimmeringcsere ajánlott, ha régen volt...)
ha visszaolvasol pár oldalt tán, pont a telószár olajmennyiséget tárgyalták, ha jól emléxem

sértődést meg tessék szakszerűen minimum sörrel orvosolni
Köszike az okitást
pl most a két első teló f... magát s afeltöltési adatok hiányoznak
Ha pedig valakit megsértetem akkor bocsika.
mivan?

te vagy az egyik őskövület..

tiszta stabil vagy már
ha csak ennyi a BAJ, akkor google-search/suzuki gs 500 service manual, oszt jóvan

de ha konkrét gondod van és kellő tisztelettel közelíted az ős topiclakókat, tán gyorsabb lenne a gyógyír
Elöőszöris, mi a baj vele?
Másodszor pedig, ADATLAPTÖLTÉS!
Csákány mindenkinek be újitotam egy ilyen paripát s azóta van bajom nem kevés. Ha valaki tudna cimet honan lehet letölteni javítási utmutatót írjon köszike
labda a Te térfeleden!
Az volt a baj, hogy előbb vettem ki a csavarokat, és csak utánna a foncsort (mikor észrevettem, hogy belül valószínűleg anya van), és a kábelelrendezésre már nem figyeltem nagyon, csak amikor a foncsort akartam visszarakni...
Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy a 30 percben benne volt az is, hogy a pléhdarabot beszabtam/csiszoltam a helyére, és még a ragasztóra is várni kellett, de akkor is szenvedtem egy ideig, amíg visszaraktam a foncsort meg a plexit.

Ami a lényeg: sikerült felrakni az órát, és egyenlőre bírja az utat (néha szélben nekikoppan ugyan a plexi, de nem veri le).
Ment a válasz is.
Ha nem erőlteted, akkor 3 másodperc... Minden vezeték behajlik a helyére. Én annak idején még egy 4 lábú relét is kényelmesen be tudtam tenni, és volt még vagy 3 gyufásdoboznyi hely. Szóval, ha nem kócolod össze, akkor szinte a helyére hajlik minden tyúkbél.
küldtem emailt a gmail-os kukacodra
emiatt tartott 30 percig a plexi levétel/felrakás (az istennek sem akartak a helyükre menni azok a ..... vezetékek a lámpában...
Nah, ennyi fotó van róla. Ezeken látszanak a szerelési pontok is.