Csákány mindenkinek be újitotam egy ilyen paripát s azóta van bajom nem kevés. Ha valaki tudna cimet honan lehet letölteni javítási utmutatót írjon köszike
Az volt a baj, hogy előbb vettem ki a csavarokat, és csak utánna a foncsort (mikor észrevettem, hogy belül valószínűleg anya van), és a kábelelrendezésre már nem figyeltem nagyon, csak amikor a foncsort akartam visszarakni...
Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy a 30 percben benne volt az is, hogy a pléhdarabot beszabtam/csiszoltam a helyére, és még a ragasztóra is várni kellett, de akkor is szenvedtem egy ideig, amíg visszaraktam a foncsort meg a plexit.
Ami a lényeg: sikerült felrakni az órát, és egyenlőre bírja az utat (néha szélben nekikoppan ugyan a plexi, de nem veri le).
Ha nem erőlteted, akkor 3 másodperc... Minden vezeték behajlik a helyére. Én annak idején még egy 4 lábú relét is kényelmesen be tudtam tenni, és volt még vagy 3 gyufásdoboznyi hely. Szóval, ha nem kócolod össze, akkor szinte a helyére hajlik minden tyúkbél.
De a "falutársad" küldött egy linket... mingyááá keresem...
vane-é neked monjuk dl 650 service manual
kollégának most szedtem le a netről a 400valahány oldalast, oszt valami magasankvalifikált ráírta minden oldal közepére, hogy SAMPLE
Száranként 382 ml teleszkópolaj (Fork OIL) kell bele. Gyárilag 10W-s, a tapasztalat szerint azonban jobb a 15W-s.
(Szimmeringcsere ajánlott, ha régen volt...)
sértődést meg tessék szakszerűen minimum sörrel orvosolni
pl most a két első teló f... magát s afeltöltési adatok hiányoznak
Ha pedig valakit megsértetem akkor bocsika.
te vagy az egyik őskövület..
tiszta stabil vagy már
de ha konkrét gondod van és kellő tisztelettel közelíted az ős topiclakókat, tán gyorsabb lenne a gyógyír
Másodszor pedig, ADATLAPTÖLTÉS!
Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy a 30 percben benne volt az is, hogy a pléhdarabot beszabtam/csiszoltam a helyére, és még a ragasztóra is várni kellett, de akkor is szenvedtem egy ideig, amíg visszaraktam a foncsort meg a plexit.
Ami a lényeg: sikerült felrakni az órát, és egyenlőre bírja az utat (néha szélben nekikoppan ugyan a plexi, de nem veri le).