Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Nyusz!

Csak nem ebéd utáni szieszta?
Vagy csak a vágy, hogy de jó is lenne?
Mit nézzek az akmt-n?
Ediék bemutatnak vmit én meg tanulok,vagy legalábbis úgy teszek , de ez nem a mi szervezésünk, csak megkértek, hogy reklámozzuk.
Dani! sajnálom h. ütközik...
Szívesen látnánk Benneteket!
Nézz át az AKMT-re...
Így!
Még vmi agancsos kólát kell szereznem a mi Kacsinkánknak az Őzbikára!
Parancsértetem!

Kiváló kezdeményezés... fizikailag nem leszünk ott, de "úgyamúgy" igen!

Üdv a "Zsaruknak"!
Jó reggelt!

Motoros rendőreink megkértek, hogy ezt továbbítsam ide is Tudom, hogy a többség Tiszaalpáron lesz, de a parancs az parancs

Július 12-13: I. Nemzetközi Mentőmotoros Találkozó Pécsett!

Szombaton a PTE Ifjúság úti aulájában lehetőség van a szponzor cégek termékeinek megtekintésére. Ugyanitt kiállításra kerülnek a mentőmotorok, illetve mentőrobogók.

A tervezett vasárnapi program:

Helyszín: EXPO-csarnok mögötti betonozott terület. Motorral érkezőknek külön parkolórész biztosított.

- 09.00 - 09.30Motorosrendőr-bemutató
- 09.30 – 10.00Motoros kaszkadőr-bemutató
- 10.00 - 11.00Mentési bemutató mentőmotorokkal

Minden érdeklődőt szeretettel vár az Országos Mentőszolgálat Mentőmotoros Szakszolgálata!
Szeva Pocaktesó!

Hogy állsz a renoválással? Találtál kormányt a pacira? Mizu-mizu? Mese...
Szép reggelt!
Teddy linkje teljesen jó! Bár tavaly még a XIII-ban székeltek.

Azóta nekem közel 10e ment bele, hibátlan. Ajánlom őket! Ja és adnak rá egy év garit!
Akkor megpróbálom! Köszi a segítséget!
Na ez a csavar pont erre van, amit írtam. Nekem az volt a jelenség, hogy nem tudtam annyira behúzni a kuplungot, hogy simán váltson, másodszori állításra pöpec lett. Ez 2007 végén volt, azóta 2008-ban még csavartam rajta egy felet. Amúgy 9 éves, 58600km, ebből nálam 31600. Szóval ritkán kell csavarni, pedig nálam kap rendesen a városi használattal.
Köszi a választ Blue és Erik! :)
Ha csak fele olyan jól fognak szórakozni, mint mi, akkor már fülig érő szájjal fognak leszállni, az tutter!
Ja amugy 25000 van a motorban és 5 éves. Nem tudom ez számít e de azért leírom.
Köszi szépen megpróbálom és beszámolok az eredmémyről
Szerintem a holtjáték az megfelelő, csak mintha kicsit alul fogna szóval nagyon ki kell engedni a kuplungot hoggy meginduljon a gép. Amugy lehet rosszul fogalmaztam az álló helyzetben azt ugy értettem hogy járó motornál. De menet közben 2 ből vissza 1 be jól megy .

ÓÓÓÓ, igen!

Három nap múlva személyesen is köszönthetjük egymást!
Oszt JÓNAPOT!
Amelyik motornak az a jellemzője, hogy "precíz-pontos" a váltója, az járhat így. Hiszen, amikor forog, akkor kell jól kapcsolnia. Természetesen Tibkin receptje is alkalmazandó! A holtjáték a kuplungkar végén legyen 10-15 mm. (A "bunkós" végén... )
No, Teddy megelőzött és tudott! Hello Pipi!
Dawnteznek szállt el ugyanígy a lengéscsillapítója, de én sajnos csak ennyire emlékszem, arra nem, kivel és mennyiért csináltatta meg. Próbálok rákeresni...
Hali!

Dawntez volt, aki felújíttatta. Elsőre nem sikerült, de másodikra jó lett neki. Garanciában megoldották második körön. Valami 15.000-be fájt neki. A gyári új pedig 60 környéke.

ITT a kontakt a céghez

Tapasztalást majd ír.
Szia!

Mondjuk nekem ilyenkor az üressel szoktak inkább gondjaim lenni, de egy próbát megér:
A finomállító a kuplungkar tövénél van. Le kell húzni a gumiborítást róla a bovden felé, majd a nagy csavart kilazítani, és a kicsivel lehet állítani. Ezután a naggyal vissza kell rögzíteni az állást. Általában elég már fél fordulat is, az irányt ne kérdezd, nem emlékszem, de pár perc alatt rájössz úgyis! :-)
A durvább állítási lehetőség lent a blokkon van, ahol a bovden csatlakozik, de szerintem ahhoz nem kell nyúlni ilyenkor.
Sziasztok!

Bár ritkán szólok hozzá azért napi szintem követem a történéseket.Most viszont egy kis segítségre lenne szükségem.

Úgy néz ki meghalt a hátsó lengéscsillapítóm
A csillapítás egyenlő a nullával még 6-tos álláson is és olajszivárgást is észleletem.Az agyvérzés kerülget mert csak 16 ezer kilóméter van benne.
A lémyeg:régebben olvastam,hogy valaki innen szintén így járt és úgy rémlik suikerült neki felújítani valahol.A kérdésem az lenne ki volt az, mennyibe fájt,hol csináltatta és bevált-e?

Előre is köszönöm!

Gábor
Ja meg SANYA meg vannak méga bukó csövek?