Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

430-at már mentem vele. Azt is meg akarom eccer csinálni, hogy 5 litert berakok a dobozba, és nyomom amíg megy. Kiváncsi vagyok, mennyi az annyi.
Okéj, azon leszek, hogy összejöjjön. Úgyis kéne mennem Paksra, majd ott jól összekenjük együtt.
Ezt mintha én mondtam volna!
Figyelek!
Leszel Te is

Figyelj mit beszélünk.
Irtam már nekik is.
Remélem lesz is majd náluk.Holnap kiderül.
Nekem nagyon kicsi a 2 kipufogo szelephézagom.
Csak 0,02mm hideg motornál.Csoda hogy még nem égett be a szelep.
Azért kössz mindent.
Főleg Blue segitett már sokat.-Köszönöm.
DL guruk!
esSO Api

Holnap látogass meg, 9-re a városházán vagyok Balassagyarmaton.

Lenne mit megbeszélni, egy kis tapasztalat csere.
Most látom, hogy Blue már elkormányzott a lelőhelyhez. Ennél egyszerűbben nem fogsz hozzájutni...
Hali!

Szerintem azért nem reagált senki, mert ilyesmi nem nagyon van a spájzban. Ha mégis akadna, akkor azt általában megtartja az ember... mert bármikor jó lehet.

Azonban, ha tudod a méretet (vastagságot), a nagyvas.hu-n rendelhetsz... cca. 400 Ft/db... egy-két nap alatt nálad is lehet postán.
Üdv Mindenkine!

Lenne valakinek eladó szelephézagoló korongja?
Jo a használt is!
Ha van légyszi jelezze nekem,mert nagyon kéne a gs-hez.
esSO

Probáltad már mennyit birsz elmenni az utolsó kockáig?
Akkor majd a héten jóóóól összekoszolom, míg itten alszasz És utána Őt is lewellnesselem, ha szépen megkérsz
jól beszélsz, de a GS-t sosem felejtem el, hiszen igy ismertem meg a SZERETEMBANDÁT
Oks, kis eső nem eső! A tiszta GS télleg szép, csak aza baj, hogy a DL koszosan is szebb!
Ugye, Viktor?
Ja, és még nem hallottam a ventillátor hangját sose.
Igen, a víz 3 kocka.
Nekem is igy volt az első kocka eltünt és 8.1 litert tankoltam, de a következő utnál aránytalanul hamarabb eltünt a második kocka.

És a vized neked is 3 kocka szokott lenni.
Üdv Mindenkine!

Lenne valakinek eladó szelephézagoló korongja?
Jo a használt is!
Ha van légyszi jelezze nekem,mert nagyon kéne a gs-hez.
Hazaértünk, nem teljesen úsztuk meg eső nélkül De most szakad, szóval még jó, hogy időben elindultunk. Már a wellness is meg volt, a GS gyünyürűűűű
A fogyi nekem is kb így lehet, bár én a 6000+ tartományt nem használom. Általában 4500-5000-re teszem a mérőt, és husss.... Így a fogyim nagyvonalakban 4-4,5 közötti. De tavaly lengyelben együtt tankoltunk Teddyvel, azonos távra, és én kevesebbet tettem bele. Nem is kapott hülyét!
A szintjelző nem arányos. Nálam az első kocka soká alszik el, de utána felgyorsul a folyamat. Egy biztos, az első jel eltűnése után 8 lityi megy bele. Már gondoltam rá, hogy mindig akkor tankolok, amikor elmegy eggyel több jel, és így megtudnám, melyik jelnél kb mennyi lehet benne.
esSO

szerinted a benzinorán egy kocka mennyi litert jelezhet?

Tegnap kiprobáltam, 140-150, 6000 felett a fordulat 5,5 liter / 100 km
120-130, 6000 alatt pedig 4,4 l/100 km
Huh, az télleg sokkal odább van.
Volt ott tegnap vmi a főtéren, egy csomó veterán motorral, meg pár autóval. Szépek voltak!
Kicsit odébb GySolymos.
Na, ez a mocc már jobban néz ki melletted, nem a térdedig ér.