Sziasztok. Tegnap beugrottam dinKacsához a pizzériába egy puszira. No a lényeg Tibifuti eldobta a pacit egy akkora kövön, mint én az Őrségben. A lónak nem lett komoly baja, ellenben Tibinek kiugrott a válla, amit aztán altatásban tettek helyre. 3 hét kényszerpihi....
Nem tudom. 180-at megy, az már biztos. De ez még nem a vége volt, bár gyanítom, hogy már nem ok lehetett tarcsiba. Az SV gyujtástérképe más, kicsit pörgősebb, az áttételek miatt a végsebessége is nagyobb.
Marad GS, sőt, azért még a többségi DL sem igaz:
GS: Nyuszi, Zimacs, Teddy, Zsé70, Jómagam és ugye az utánpótlás is jön mindig, pl. jegember...
Persze én is álmodozom időnként, de aztán számolgatás és halogatás jön mindig...
650es SV-nek tényleg nagyon jó az ára, bár kicsit félek tőle hogy gyenge lesz, hamar kinövöm. Nem akarok 1-2 szezonra motort venni, ezért nézegettem a TL-eket meg a Gixxereket. A GS-t meg nagyon szeretem, annyi a baj vele hogy 2 személlyel már nem az igazi. Mostanában meg úgy használom. A DL-nek mennyi a végsebessége? Ebből tudnék következtetni hogy az SV jó lenne-e nekem.
Akkor meg nem marad GS-es a GS topicban rajtam kívül. Igaz a szezon végén én is le szeretném cserélni. Az már szinte biztos hogy Suzukis maradok, csak kérdés hogy melyiket választom....SV/TL/GSXR, de ez még a jövő zenéje.
Neked gyári lánckerék áttételed van?
Egyszer ugyis megnézem mi a vége
Mifelénk nincs hely kipróbálni.
Végsebessége 210 körül
Autópálya utazó: 150 (ezt tudja viszont két személlyel fullra pakolva (kb 200kg terhelés) is :) )
180 után kezd "nyúlni" a gyorsulás
Én 1 éve cseréltem, de szerintem még egy jó ideig elég lesz :)
Persze attól függ mire akarod használni
GS: Nyuszi, Zimacs, Teddy, Zsé70, Jómagam és ugye az utánpótlás is jön mindig, pl. jegember...
Persze én is álmodozom időnként, de aztán számolgatás és halogatás jön mindig...
Területe:510 mill. km2 (az óceánok nem gond)
Államformája: Királyság
Pénzneme: DL (1 DL= 650 HUF)
Autó/motor jele:V2
Valaki egy biztostűt? Leesett az állam!
Tud valaki valami linket, ahonnan leszedhető lenne használati utasítás? Vagy esetleg mailben el tudná küldeni? /silc_"kukac" freemail.hu/
Előre is köszi,Attila
Csak hogy legyen már meg, végre. Mi ennyivel tudunk hozzájárulni.