Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szombaton megyek Harley nyitóbulira, aztán tüntetés a Kossuth téren. Vasárnap délelőtthöz mit szólsz?
Bluenak ilyen markolata volt, istenítette!
Asszem Bexié is ilyen!
Mé'?!
Ha még szántani sem tud?!
Most nemlehet! Munkaidőt töltök.
Majd holnap.
Hogyhogy csak olvasni tudod? Tessék regisztrálni, és akkor lehet írni is. Bár attól még nem zavarunk el az évadnyitóról.
Köszi szépen Bluefőnök!
Mostanában valóban nagyon keveset vagy gépközelben!
Én is ilyen markolatot szereltem fel most. Még egy relé kell, hogy ne direktben legyen az akksin, aztán fasza... szerintem jó lesz! Bluenak is ilyen volt a GS-en.

Az 10032035 cikkszámú relét is rendeld meg hozzá, akkor tudod a gyújtáskapcsolóra rákötni a motyót.
Üdv Mindenkinek !
Én már bekéredszkedtem az évadnyitóra, -JAGERMAISTER-'
de a listára nem iratkoztam föl.
Van é ennek jelentősége?/persze,hogy van!/
Ha főő kőő hogy tegyem mert az oldalt
csak olvasni tudom!
/Lehet megint bénázok?!/
Van egy spool lt-22 téli(es) kesztyűm, nagyon-nagyon alig használt, 6-os méret: kesztyű
Sajna picit talán rövid rám, mivel az amúgy is vacak bal csuklóm nem bírja a megerőltetést, ha abban váltok. Szóval nem sokat volt rajtam...
Érdekelne esetleg valakit jó árért?
Hello patopalko!

7végén "bemelegítés"?
tovább, akkor

Ez is a hideg miatt van!
Most már nem ártana, mert ha ez így megy tovább akkor hamarosan fölkötöm magam!
simogató meleg napsugarak és zümmögő motorosok mindenütt. csak nem itt a tavasz?
A csizma eddig fasza!
A csizma szerintem OK, bírja a strapát semmi panaszunk nem volt rá eddig.
Kedves tapasztalt Róka-cimbik!

Erről a markolat-ról kéne véleményt nyilvánítani. Nem a legolcsóbb, viszont jónak tűnik, de már csak 4 napig kapható ezen az áron. Esetleg ha valakit még érdekel, akkor osztozhatunk a postaköltségen.
A másik, hogy ki mit tud erről a csizmáról? Van olyan jó mint a Lidl-s? Az utasomnak kellene...
Én már túl vagyok a LIDL-n. Úgyhogy maximum tesztelek majd.
hááát, ezért bökj rá bármelyik másik régióra a középMO-n kívül, oda mindehová esős időt mondanak, de nem akarok vészmadár lenni, menjünk és legyünk minél többen (ma asszem felszerelem az asszonyt Lidl esőruhával, biztos ami biztos )
Mr Ewing!

Nagyon bodog szülinapot kívánunk Firstladyvel együtt:-)
Nem volt tegnap sem elfelejtve, csak valamiért nem kerültünk gépközelbe:-)))))))))

Szóval Happppppy Szülinapot Dzsoki !
Megnéztem. 70$ körül van az új ára egy ilyennek és 30-40$ körül megy használtan. Itthon 17000 Ft-ért találtam meg, ami nagyjából stimmel a 70$-hoz (15000Ft).
A spray-es légszűrőolajok ilyen 2-3000Ft-ért mennek. Nyilván ezt is olcsóbban adnám, főleg, hogy érzésre kb. az 1/3-a hiányzik már.
Tehát ez a kiindulás. Rugalmas vagyok az árképzésben.
A 103. hozzászólástól visszafelé

évadnyitó
sziasztok, nem írnátok néhány sort az évadnyitóról (vagy link), csak mert jó idő esetén mennék veletek gurulni...

Senki sem lehet tökéletes.