Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szijjjjasztok !
Ma felébresztettem Pöfit a téli álomból (tegnap nem sikerült, befuccsólta az akksi ). Ma viszont jönnöm kellett dolgozni, megőőőőőőőrülök, hogy nem tudok Pöfigölni. Gondolom ma mindenki gurult egy kört... hébe-hóba ?
sziasztok!
lakik közületek valaki Érden, vagy Diósdon?
jöttem ma haza Velencéről és találkoztam egy gs500-assal, kíváncsi lennék ki az, mert már többször láttam.
Én is mocizok ma,nálunk 13 fok van, mr mentem 105km-t csak hazajöttem ebédelni. ahozképest hogy még nincs az nagyon nagy meleg ma már jó pár mocissal találkoztam.
Addig piszkáltok, míg én is felülök rá, ha ki bírok törni a hóból.
Én is megyek ma!
Én is motorozok ma, bibibíííí. Ja és itt 10 fok van
Lemek oda utánfutóval.
Itt meg 10 és minnyá indulunk!
Bibibííííí! Ma már én is motorozhatok! Letelt a téli álom. Csak az a baj, hogy 4 fok van.
És Te is 23 órára értél haza?

Ami nekem nagyon fura volt, hogy 1 fok volt, de simán mentem volna még tovább......csak az az átkozott benzin fogyott el és Én marha nem tankoltam Érden.....itt meg a következő kút éjjel Dunaújvárosnál van...addig nem mentem volna el:-)

Szóval ma az az első lépés.....utána irány a lánykáim.
Nekem is megvolt, 166km lett a vége. Meg 2X kellett motort mosni mire tiszta lett.
Na megvolt az "évadnyitóm":-)
160km tömény élvezet:-)
Metált bírod?
Basszus, akkor az nekem úgy volt poén, hogy nem is értettem!
Hát erről én is lemaradtam....
Pedig a "metált bírod?" szilveszterkor többször is elsült Api..!
LELKES EMESE ÚJABB REMEKE...

(én még eddig nem láttam...)

Hello! Dawntez! Most hallom Hápitól, hogy jártál. Még megvan az eme esetekben hasznos csavarkihajtó motyóm. Átdobjam?
Még legalább egyet ismerek rajta kívül....
Az is király csávó...
Evvan!
Te Dzsoki! Valamelyik reggel, asszem a Juventuszon üzentek egy bizonyos Szőke kapitánynak. Létezik? Vagy más is lehet?
Autós akar lenni inkább, mint motoros...
Miért furcsa?
(nekem is voltt mindkettő )
Mi lesz belőle?
Végre megint egy ritka szín! Gratula hozzá!
Hi Emberek! Eladó Atus gépe, ha érdekel itt valakit, vagy a családban:

http://www.kepesmotor.hu/derbi...