El tudom azt lépzelni, hogy esetleg enyhén leittasodom, ( Bár ilyen még nem fordult elő soha )és, ha nem jön a Gabi akkor ott alszom.
De, ha gyünik az asszony akkor van aki hazavezessen!
Hát sajnálom Cicek! Hiányolni foglak, tavaly is tök jól elvoltunk ott magunknak Azé remélem majd a nyáron sokat gurultok velünk. mikóóó lesz mááá nyááááár? Pussssz
Semmi extra!
Mentem a Budafokin a belső sávban kb 60-nal, az ignis a külsőben 30-40-el. Mikor pont majdnem egy vonalban voltunk, index nélkül hirtelen sávotváltott, Hápika húzott taposott minden kart, pedált, de egy építkezés miatt tiszta sár volt az út ( szecsa teherautók fölhordták ) A motor kicsúszott, mikor már éreztem, hogy itt pity-puty lészen, hát kirugtam magam alól a motort ami nekicsapódott a padkának, majd onnan az ignisnek, hápika meg lefejelte az ignis lökhárítóját.
SENKI NEM ÁLLT MEG! feküdtem a földön a motor mellett és kerülgedtek az a ótók! :) Mikor fölkeltem egy motoros állt meg, hogy minden okés-e. -Mondtam: így szoktam leszállni:)
.
A múltkor valakinek beszéltem erről a cájgról. A svájciaknál be lehet szerezni, vazzzzz, nagyon gusztusatlan...
Érdekességnek bepakolom ide, hátha valaki agymenést kap!
A Hápicsa nem fagy be? Vagy erősen fel van turbózva a home made melegítőruci?
Azzzééé vigyázkodjál magadra, ha sok a vakhangya. Ilyenkor aztán tényleg nem "számítanak" kétkerekűre a zótósok...
De, ha gyünik az asszony akkor van aki hazavezessen!
Dolgozom 31-én, de ha időben végzek akkor anyával leugrunk! Valamikor hajnalban meg hazajövünk!
A történet kísértetiesen hasonlít a tavalyi kresedre! Lényeg, hogy egyben maradtál!
Akkó' jössz innya Alpárra?
Mentem a Budafokin a belső sávban kb 60-nal, az ignis a külsőben 30-40-el. Mikor pont majdnem egy vonalban voltunk, index nélkül hirtelen sávotváltott, Hápika húzott taposott minden kart, pedált, de egy építkezés miatt tiszta sár volt az út ( szecsa teherautók fölhordták ) A motor kicsúszott, mikor már éreztem, hogy itt pity-puty lészen, hát kirugtam magam alól a motort ami nekicsapódott a padkának, majd onnan az ignisnek, hápika meg lefejelte az ignis lökhárítóját.
SENKI NEM ÁLLT MEG! feküdtem a földön a motor mellett és kerülgedtek az a ótók! :) Mikor fölkeltem egy motoros állt meg, hogy minden okés-e. -Mondtam: így szoktam leszállni:)
.
Hápi mi történt?
Hosszu távon biztos nem lehet meguszni, hogy összeszedjen valami nyavaját
Érdekességnek bepakolom ide, hátha valaki agymenést kap!
A Hápicsa nem fagy be? Vagy erősen fel van turbózva a home made melegítőruci?
Azzzééé vigyázkodjál magadra, ha sok a vakhangya. Ilyenkor aztán tényleg nem "számítanak" kétkerekűre a zótósok...
Én napi kb.: 200 Km-t motrozzzok! :) Csak semmi elvonási tünet!
Na jó pár napja össze is törtem magam. :) Kötsög suzukis
214 a benzin, és a tesco-nál étkezési utalvánnyal is feltölthetem!
Egészen +2 ig felkúszott a higany!
De jó is volt, 30 dekát csak kifújt belőlem a szél!
Legalábbis remélem!