Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha akarod jöhettek velünk, visszafele mi is hajnalba jövünk és én 20 éve már nem iszom most se fogok.
El tudom azt lépzelni, hogy esetleg enyhén leittasodom, ( Bár ilyen még nem fordult elő soha )és, ha nem jön a Gabi akkor ott alszom.
De, ha gyünik az asszony akkor van aki hazavezessen!
Gyönyörűm még az sem biztos, hogy le tudok menni!
Máá' mindig ez a hajnali hazagurulás! Most nem kell benzinkutat zárni.... Tessék ottaludni! Majd összebújunk... persze, nem úgy!
Jaja! De itt szerencsére, megállt az autós! :)

Dolgozom 31-én, de ha időben végzek akkor anyával leugrunk! Valamikor hajnalban meg hazajövünk!
Hi Kisgyerek!
A történet kísértetiesen hasonlít a tavalyi kresedre! Lényeg, hogy egyben maradtál!
Akkó' jössz innya Alpárra?
De szerencsére az megállt!
Hát sajnálom Cicek! Hiányolni foglak, tavaly is tök jól elvoltunk ott magunknak Azé remélem majd a nyáron sokat gurultok velünk. mikóóó lesz mááá nyááááár? Pussssz
Bakker! Azért öröm az ürömben, hogy ezek szerint megúsztad a tested ripityomizálását! Ez a ti imádott Budapestetek. Köcsögök gyűjtőhelye! Rendőrség?
Ez azt jelenti, hogy az ignis se állt meg?
Semmi extra!
Mentem a Budafokin a belső sávban kb 60-nal, az ignis a külsőben 30-40-el. Mikor pont majdnem egy vonalban voltunk, index nélkül hirtelen sávotváltott, Hápika húzott taposott minden kart, pedált, de egy építkezés miatt tiszta sár volt az út ( szecsa teherautók fölhordták ) A motor kicsúszott, mikor már éreztem, hogy itt pity-puty lészen, hát kirugtam magam alól a motort ami nekicsapódott a padkának, majd onnan az ignisnek, hápika meg lefejelte az ignis lökhárítóját.
SENKI NEM ÁLLT MEG! feküdtem a földön a motor mellett és kerülgedtek az a ótók! :) Mikor fölkeltem egy motoros állt meg, hogy minden okés-e. -Mondtam: így szoktam leszállni:)
.
Háát nem tudom.Az biza hogy Pacit nem rondítanám el.Bár lehet jól jött volna.
Jaja! Az elveszett mocis újra itt van!
Hápi mi történt?
Attól, hogy ez a munkája, neki ugyan olyan cidri van
Hosszu távon biztos nem lehet meguszni, hogy összeszedjen valami nyavaját
MAD MAX GS...
A múltkor valakinek beszéltem erről a cájgról. A svájciaknál be lehet szerezni, vazzzzz, nagyon gusztusatlan...
Érdekességnek bepakolom ide, hátha valaki agymenést kap!
Teeeee!

A Hápicsa nem fagy be? Vagy erősen fel van turbózva a home made melegítőruci?
Azzzééé vigyázkodjál magadra, ha sok a vakhangya. Ilyenkor aztán tényleg nem "számítanak" kétkerekűre a zótósok...
Én sem annak vettem...
Nem hiszem, hogy az van neki, nem csak neki ez a munkája és ebből él +
Hápi mond, neked fagyálló van az ereidben?
Kisgyerek! Erről lehetne tudni valami bővebbet? Vagy már ennyire se vagyunk méltók?
Pubikáim!
Én napi kb.: 200 Km-t motrozzzok! :) Csak semmi elvonási tünet!
Na jó pár napja össze is törtem magam. :) Kötsög suzukis
Van itthon 2 kannám, azt hiszem leporolom őket!
214 a benzin, és a tesco-nál étkezési utalvánnyal is feltölthetem!
ja, a kép!
Szép napsütés volt ma!
Egészen +2 ig felkúszott a higany!
De jó is volt, 30 dekát csak kifújt belőlem a szél!
Legalábbis remélem!