Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem szidom....... azt használom
Egyedül nem is lehet túrázni. Milyen az, hogy nincs kihez szólni, ha megállsz?
Én sem voltam még stromos túrán. Az évadnyitón tavaly voltak talán 170 v. 180 motorral. Na, az már nekem is sok.
Ewing bácsi!

Ha leméricskéled a méreteket, felfogatási pontokat.....stb, lerajzolod, és elküldöd......akkor betudom neked lőni a méretarányos képet (és Bigmennek, JJ-nek).....

A nagy kérdés itt is megkérdezem!

KI tud AUTOCAD-be rajzolni? Mert ugye a vágáshoz az kell........

Ha valaki betudná szerkeszteni CAD-be ezt a 4 rajzot az QURVA sokat segítene, mert ez a legnagyobb akadály a témába (ha az ipse rajzolja, azért szerintem elkér megint egy rakás lééééét)

Én naddddon szívesen rajzolgatok, szerkesztek, de a CAD-hez hülye vagyok- ráadásul nincs ilyen ilyen progim (csak valami 10 éves kezdetleges, de az is csak azért mert "jó lesz ez még valamire"....csak ugye azt meg kellene tanulni)

Szóval aki beszerkeszti ezt a 4 képet CADbe az kap tőlem 4ü sört:-))
A Castrolt mindenhol szidják újabban. A Motul egyértelműen jobb, de én a Repsol 15W-50-et használom, mert az még megfizethető számomra. Elvileg az előírás ua, mint a GS-be, 10W-40, ásványi vagy félszinti.
Már nem, sajnos, mert lenyúlták tőlem! ( )
esSO papi!

Milyen olajat használsz a vasadba? És milyen olajszürőt? HF138?
Mert egy cimbi cserélni akar, de nem tudja, hogy mit tegyen bele......
Én a Castrol XTRA 4T 10w40-et tanácsoltam neki, de eddig Motult használt, így nem tudja.....

látom te meg lányoddal karöltve nyomod a kilómétereket a v-stromba
Lehet, hogy benn van, eccer láttam a gépen egy v-strom klubbos linket , de ők muterral nem olyan társaságban motorozós típusok, vater szeret túrázni , volt már a strommal horvátban, osztrák alpokban glossglockneren, mutterhez ragaszkodik , mert azt mondja ő egydül unatkozik és ugy uncsi motorozni de a csportostúrákra nem szkott nagyon menni
Akármikor is lesz rozsdakupac, a ruha akkor is túléli! De már kibabráltam vele: vettem egy szellősebb nyárit.
Amit írsz a DL-ről mind igaz! Azért is vettem meg! Imádom. Jóapád nincs a Vstromos klubban?
az biztos de szerintem nem kell agódnod amiatt, hogy hamar rozsdatemető lesz a v-strom apámnak is az van, a képeimen látszik, eddig olaj és szűrőcserén kivül nem volt hozzányulva a 36 ezer km alatt , jó kis motor nagyon megbízható, 1-2 szer körözhettem vele kicsit még jogsim és motorm előtt és nagyon kényelmes, meg mérete ellenére jobban irányítható mint az enyém.
Ja, van bélés. Én is nagyon meg vagyok vele elégedve, roppant masszív darab! Nyáron kicsit túl masszív is. A motorom már rég rozsdatemető lesz, de a gúnya még mindig tutkó lesz, az biztos!
Az enyém 800 fokos volt, de 30 perc után harangoztak neki
neked is van kivehető bélés benne? amugy neked hogy jön be a ruha? én meg vagyok elégedve vele a szél álló z-membrán egy kincs benne, hiába fujja a legnagyobb szél sem talál utat magának rajta, simán lehet benne mínuszokban is menni
A márkanevet már nem tudom megmondani. 3 éve volt. . Ami biztos, hogy 650 fokig hőálló, erre emlékszem.
Ez jó kérdés! Nekem is gyanús, hogy ugyan az, de az enyém megvan vagy 2-3 éve. És Speedlevel tex a neve. A másik meg most az évfordulóra lett kiadva, de sztem teljesen megegyezik.
tudom, de a hammerrite viszont nem hőálló ...elvileg ...
Más a henger oldala, és a kipufogó. A leömlö 800-900 fok a toroknál
eso jól látom, hogy louis-os fastway kabátod és gatyád van?
Majd márciusban bepróbálkozom újra, addigra ki kellene deríteni melyik a jó festékmárka ?
nemtom, szerintem ha régeted a hőálló festéknek jobban kéne bírnia. Én kawámnak gyárilag festett feke motorja van és mivel 10 éves a ball oldalon a henger oldaláról egy 5 centis helyen lepattogott a gyári festés és mivel nem akartam azért az 5 centisért hőálló festéket venni és volt othon feke hammerrite ezért azzal lekentem a henger oldalán azt a részt, nem bíztam bene hogy megmarad de mondom egy próbát megér ha lepattog akkor keresek egy fényezőt aki bevállal egy ilyen kis melót is. Azóta 1500km-et ment és nem pattogott le , és szerintem már nem is fog, mondjuk azt egy más kérdés , hogy az enyém nem léghűtéses mint a gs és nem melegszik fel annyira
Vettem első gumit Heidenau 110/70-17 K68 9060.- Ft jónak néz ki
Nekem ott is megmaradt. Igaz, hogy én ráfújtam egyszerre az egész dobozt, mert csak egy pici maradt volna. A nyakánál volt vagy 10 réteg.
Az első 20 cm ég le csak ahol kijön a forró gáz.
Kétszer festettem, először két napig állt, második alkalommal, helyére raktam, és melegítgettem, úgy is leégett, oszt ennyi.
Nem tudom, mit csináltál, mit rontottál el esetleg. Én csak 650 fokossal fújtam, és a 2. évben kezdett nagyon enyhén barnulni. Simán kibírt volna még egy évet, de eladódott. Ha jól emlékszem, a fújás után be kellett röffenteni, hogy ráégjen. De ez a dobozon szerepelt infóként.