Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És megint gyáva voltál eljönni a halászleves bulira is!
hát... nem senki vagyok micsoda elismerés...
biztos?

az már régen volt. de arra persze emlékszem, hogy amikor elmentünk mellettetek még mondtam is esso-nak, hogy te ácsorogtál ott. pedig én aztán senkit sem ismerek fel....
mint látszik van is GS500 matrica.....

bár az ülésalatti - vagy a tankon lévőt le kell mérni, megbeszélni, de azt is megtudja csinálni!
a gyári szett tényleg kemény.......

de gyártatni lehet!

Meg kell keresni George-ot a Matricás topicban!
Én az Apriliámra anno vele gyártattam és tökéletes volt!

http://www.motormatricak.hu/#/...
ez már a második világ... az első talán akkor dőlt össze amikor olyan jót beszélgettünk a Baranyai motorozás alkalmával... Te kész univerzum vagy
Hali!
Üdvözollek a tulajok népes táborában!
A hangot hallani kellene. Ha a kuplungot nem írod, akkor azt mondom, hogy "normális" a kotyogás. Ugyanis a vezérműláncnak van ilyesmi hangja a nevezett fordulaton. Ki kellene nyomozni, hogy a kuplung mennyire játszik ebben. Lehet, hogy csak előbbi az ok.
Matricaszett ügyében elvileg a márkakereskedő tud segíteni, bár mostanában Robee keresett náluk ilyet, és letagadták a létezését.

Ezen a honlapon talász cikkszámot hozzá

Itt pedig lehet, hogy legyártják

Az azonban biztos, hogy a matricaszettek elég borsos áron mocorognak, bármiről is legyen szó.
Ja, és szombatig is pihi!
fúúú, én azt szerencsére ledolgoztam már a kiállításunkon...
Meg vasárnap is, meg hétfőn is! Viszont ezzel kész a hónap!
És még szombaton is kell dolgozni...
fehér merci 1990 körüli sötétitve! nem láttam ki vezeti tokaj - ny.háza között!
Sziasztok!

Új belépő vagyok, pár hónapja vettem meg életem első nagymotorját egy kis piros gs500-as személyében (2000-res évjárat, E típus, 21 000 km. :)
Sajnos eléggé ritkán tudom hajtani még, de mostanában egy "kotyogós" hangot hallok 1500-3000-res fordulatnál valamint behúzott kuplungnál. Esetleg találkozott már valaki ilyen vagy hasonló jelenséggel? Valami gondolom a kuplungnál lehet, de elvileg a holtjáték megfelelő.

Más: esetleg valaki tudna ajánlani helyet/honlapot ahol ülés alatti jobb oldali idomra matricát lehet venni? Eléggé avéttas, meg az előző tulaj sikeresen összekarcolta... :(

Köszi szépen!
hát, ahogy a helyzetet nézem engem sem dobálnának meg szabival... grrr
egy világ omlott össze bennem....
Hazahoztuk, odaadtam a szomszédnak ő vadász volt aranyos kis idős házaspár, majd megebédelnek belöle.
Jujjjj!

(Nekem is van matricám, de nem ragasztom fel... azt hiszem azért, mert némely motoros kolléga meglátván a matricát "szabad jelzést" lát... és mi van, ha éppen rá nem figyelek egy pillanatra? Inkább csak figyelek rájuk, így is néha a frászt kapom... )
Milyen autó volt?
Remélem nem a Nejem!
Nekem is dobhatsz a képekből (demand99@gmail.com), köszi

De csak a tojáspartisból, Győri nem kell....
Viktor, mikor eszünk abból a levesből?
Ez volt neki junius 18.-án . Holnap hivom

Két darab oldal spoiler hibátlan mind a két oldali. Kormánykapcsolók, mind a két oldal, kábelkötegek az egész motoré. Ülés, hátsó kapaszkodó, keréktengely első. Öninditó, hátsó sárvédő, levegőszürő doboz. Egy darab irányjelző előre, gyujtáskapcsoló felső kiflivel, egy ülészár. Két drab hátsó lábtartó, egy darab első lábtartó. Akkutartó keret, egy darab kürt. Meg egy fekete doboz, de az nem biztos, hogy ezé lehet kawasaki szám alapján beazonositható. A motor 93-as évjáratú volt, fekete-piros szinű.
Nekem nem ad senki szabit ( ), de ebben a jó időben én is megoldanám..
Szívesen gurulnék Győrbe egyet...
na mondjuk ő nem motorral vadászik
én már nyuszit is ettem
viccet félretéve... sokat ettem már... apám is vadászik